בית פורומים שידוכי חרדים

אישה חכמה יותר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2014 17:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

דובונת נראה לך שאישה יכולה לאהוב ולהימשך לאחד שהיא חושבת שהוא פחות חכם ממנה?
גם אם היא ענווה גדולה זלא כזה מושך...

כן.. נראה לי... אם יש לו אישיות איכותית וטובה למה שחוכמה תפריע לה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 18:39 לינק ישיר 

וואי לוידת איך אני מבינה אותך!!!
בנינו רק בנות חכמות יבינו אותך
גם אני נתקעת עם הנושא הזה בשידוכים!לומסוגלת לחיות עם בן זוג שהוא פחות חכם ממני!!!

בתור חברות או אנשים שפוגשים באמצע החיים סבבה אבל לא בתור בן זוג!!

נכון שחכמה זה לא העיקר אבל מי שחכמה לויכולה לקחת מישו שהרבה פחות ממנה...
יטצ א פרובלם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 20:00 לינק ישיר 

כשאני אומרת מתמצאת הכוונה לא לשורש ריבועי..

וזה באמת קשה להעריך מישו כשאת הרבה יותר חכמה ומתמצאת ממנו...

נסעתי פעם עם מישו ועברנו ליד קבר בניהו בן יהוידע, הוא לויגע עליו כלום ואני ידעתי הכל - שר אצל דוד המל, הסיפור עם חלב הלביאה ושות'
זה קצת מבאס שאת ליד בחור חרדי בוגר ישיבות ויודעת הרבה יותר ממנו בקטע תורני, שלא לדבר על קטעים אחרים..

וזה ממש, אבל ממש לא קשור לעוונה, הכנעה וכל השאר. אם אני יותר ממנו - זה קשה ומפריע. אולי למלאכיות לא, אבל אני לוממש בדרך ליות כזו.. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 20:12 לינק ישיר 

לוידת כתב:
נסעתי פעם עם מישו ועברנו ליד קבר בניהו בן יהוידע, הוא לויגע עליו כלום ואני ידעתי הכל - שר אצל דוד המל, הסיפור עם חלב הלביאה ושות'
זה קצת מבאס שאת ליד בחור חרדי בוגר ישיבות ויודעת הרבה יותר ממנו בקטע תורני, שלא לדבר על קטעים אחרים..

אז את מכירה יותר אגדות עממיות, מה הקשר לידע תורני??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2014 20:29 לינק ישיר 

לוידת כתב:

וזה ממש, אבל ממש לוקשור לעוונה, הכנעה וכל השאר. אם אני יותר ממנו - זה קשה ומפריע. אולי למלאכיות לא, אבל אני לוממש בדרך ליות כזו.. ;)

סתם כי שכחת.

ויש הבדל בין "ידע" ל "חכמה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2014 21:47 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

אז את מכירה יותר אגדות עממיות, מה הקשר לידע תורני??

זה סתם בתור דוגמה קלילה

רצית שאכתוב שפעם התווכחתי עם 3 בחורי ישיבה על רמב"ם ואני צדקתי?
שאני יודעת הרבה יותר הלכות מהרבה גברים ממוצעים והם די נבוכים מזה?

להגיד שאני מסבירה לאנשים חוקי פיזיקה? מושגים באסטרונומיה? ועוד?...

סהכ ניסיתי להעביר ת'כוונה שלי - איך אני מרגישה ליד בחור סטנדרטי
לקחתם אתזה קשה ורחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 21:51 לינק ישיר 

זה שבחורי ישיבה ממוצעים לא ממש מבריקים ברוחב ידיעותיהם זה מצב עצוב, אבל יש ידיעה ויש IQ..

בחור עם IQ גבוה גם אם הוא לא ודע את כל מה שאת יודעת אם זה יעניין אותו הוא יוכל לדעת את זה מהר, בחור יותר "סתום" זה באמת בעיה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2014 22:01 לינק ישיר 

(לא קראתי את כל התגובות....)

אני חושבת שהכוונה שלה היתה לאישה פקחית יותר...
וחוצמזה.. ההבנה של נשים בנויה אחרת...
יש את הקטע של להבין דבר מתוך דבר... וכשאני רואה שבחור לא זורם איתי (ואפילו במינימום .... )זה מספיק לי כדי לא להמשיך .... קשה לי להסביר לו כל דבר... (לא חייבים להיות חכמים בשביל זה.... )

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 29/06/2014 22:01:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 22:10 לינק ישיר 

טוב, הבנתי ת'חפירות

אפחד לודיבר על סתומים ואהבלים
גם בחור מתעניין ובעל אייקיו זה לונעים להסביר לו 3-4-5 וכו פעמים בדייט משו שהוא לומכיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2014 22:19 לינק ישיר 

את לא חייבת להסביר לו כל מה שאת יודעת.

מן הסתם אם הוא ירצה להסביר לך מה ההבדל בדיני נזיקין בין "אשו משום ממונו" או "אשו משום חציו" הוא גם יצטרך להסביר 3-4-5 פעמים.

בדייט תבדקי רושם כללי, אל תעשי לו מבחן ספציפי...  :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2014 10:47 לינק ישיר 

לוידת כתב:
נסעתי פעם עם מישו ועברנו ליד קבר בניהו בן יהוידע, הוא לויגע עליו כלום ואני ידעתי הכל - שר אצל דוד המל, הסיפור עם חלב הלביאה ושות'זה קצת מבאס שאת ליד בחור חרדי בוגר ישיבות ויודעת הרבה יותר ממנו בקטע תורני, שלא לדבר על קטעים אחרים..אז את מכירה יותר אגדות עממיות, מה הקשר לידע תורני??זה סתם בתור דוגמה קלילהרצית שאכתוב שפעם התווכחתי עם 3 בחורי ישיבה על רמב"ם ואני צדקתי?שאני יודעת הרבה יותר הלכות מהרבה גברים ממוצעים והם די נבוכים מזה?להגיד שאני מסבירה לאנשים חוקי פיזיקה? מושגים באסטרונומיה? ועוד?...סהכ ניסיתי להעביר ת'כוונה שלי - איך אני מרגישה ליד בחור סטנדרטילקחתם אתזה קשה ורחוק

תקשיבי לוידת,
את באמת כנראה "חכמה מדי"
אין בחורים חכמים עד כדי כך
אם את באמת רוצה להתחתן
כדאי שתצניעי קצת את חכמתך....

וגם תזכרי ש"לא לחכמים לחם.." =)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2014 14:12 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
נסעתי פעם עם מישו ועברנו ליד קבר בניהו בן יהוידע, הוא לויגע עליו כלום ואני ידעתי הכל - שר אצל דוד המל, הסיפור עם חלב הלביאה ושות'זה קצת מבאס שאת ליד בחור חרדי בוגר ישיבות ויודעת הרבה יותר ממנו בקטע תורני, שלא לדבר על קטעים אחרים..אז את מכירה יותר אגדות עממיות, מה הקשר לידע תורני??זה סתם בתור דוגמה קלילהרצית שאכתוב שפעם התווכחתי עם 3 בחורי ישיבה על רמב"ם ואני צדקתי?שאני יודעת הרבה יותר הלכות מהרבה גברים ממוצעים והם די נבוכים מזה?להגיד שאני מסבירה לאנשים חוקי פיזיקה? מושגים באסטרונומיה? ועוד?...סהכ ניסיתי להעביר ת'כוונה שלי - איך אני מרגישה ליד בחור סטנדרטילקחתם אתזה קשה ורחוק

תקשיבי לוידת,
את באמת כנראה "חכמה מדי"
אין בחורים חכמים עד כדי כך
אם את באמת רוצה להתחתן
כדאי שתצניעי קצת את חכמתך....

וגם תזכרי ש"לא לחכמים לחם.." =)

אפשר פחות להראות את זה בפגישה הראשונ, אבל אחכ למה לא??

זה כמו מישי שהיא יפה אז שתצניע תיופי בפגישות שלא יגידו שהיא תמיד יפה... או כל כשרון או ++ אחרים שקיבלנו מלעלה... כל אחד והמעלות שלו כמו שאני קולטת את המעלות של השני אי קולטת את החסרונות..ומשחכם זה + אבל זה גם קושי לוקטן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2014 19:34 לינק ישיר 

תתחתני עם חב"דניק  (חכמה, בינה ודעת) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2014 19:55 לינק ישיר 

דבר ראשון- בזוגיות תמיד יש אחד יותר טוב מהשנייה בדבר אחר וזה היופי כי ככה מתאזנים ומשלימים אחד את השנייה ומה שאת מציינת ונשמע מדבריים שבסך הכול זה ידע כללי וזה לא בהכרח הופך אנשים לחכמים.

דבר שני- אל תשכחי שבוחרי ישיבה מהמציאות הטבעית שלהם יש להם פחות ידע על ניוטרונים, פורטונים וכוכב שבתאי וגם כתבת שיש לך ידע בתנ"ך עד כמה שידוע לי 90% מהלימוד שלהם זה גמרא, לכן א"א לצפות מבחור לדעת סיפורי תנ"ך 

ולמה בחורה שהיא יפה מאוד (בד"כ) לא מחפשת מישהו חתיך גם??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2014 20:19 לינק ישיר 

riki_m כתב:
ולמה בחורה שהיא יפה מאוד (בד"כ) לא מחפשת מישהו חתיך גם??

כי לא בא לה לריב על המסרק כל בוקר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אישה חכמה יותר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.