בית פורומים שידוכי חרדים

מתי יהיה לזה סוף?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2014 21:23 לינק ישיר 
מתי יהיה לזה סוף?

אני בחור בשידוכים בן 25 אוטוטו  רציתי לחוות איתכם בעיה שקימת בציבור שלנו שמשליכה עלי  אישית אני בן לעדה מסוימת שלא מוכרת בציבור עקב כך שאין הרבה בציבור שלנו מהעדה הזאת התוצאה לעובדה היבשה הזאת היא שאני תקוע והרבה הצעות יורדות רק כששומעים על העדה בלי לבדוק ענינית ולתת צאנס שמאחורי הבחור הזה אין שום מפלצת מאיימת
השאלה שלי עד מתי נחיה בבועת עלמא דשיקרא הזאת עד מתי.????

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 00:53 לינק ישיר 

תחליף מגזר.
יש מגזרים של יראי שמיים שמאמינים באחדות, מתחתנים בין עדות ולא מפוחדים עד מוות מכל מה שקצת שונה.
בהצלחה! :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2014 01:06 לינק ישיר 

השיבני להחליף מגזר זה לא כמו להחליף חולצה...
זה עניין השקפתי לא כ"כ פשוט להחליף אותו
טום הכל זה עניין של אמונה אין עדה לא טובה..
מי שצריכה להיות שלך לא יעניין אותה בכלל איזה עדה אתה...תמשיך להתפלל וזה יבוא
לכל אחד הצרות שלו,אחד זה העדה השני זה המראה השלישי זה האופי 
אף אחד מאיתנו לא מושלם אבל איכשהו בסוף אנשים מתחתנים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2014 01:09 לינק ישיר 

די88 כתבה:

השיבני להחליף מגזר זה לא כמו להחליף חולצה...
זה עניין השקפתי לא כ"כ פשוט להחליף אותו
טום הכל זה עניין של אמונה אין עדה לא טובה..
מי שצריכה להיות שלך לא יעניין אותה בכלל איזה עדה אתה...תמשיך להתפלל וזה יבוא
לכל אחד הצרות שלו,אחד זה העדה השני זה המראה השלישי זה האופי 
אף אחד מאיתנו לא מושלם אבל איכשהו בסוף אנשים מתחתנים

מה שהיא אמרה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 01:20 לינק ישיר 
העידה לא מוכרת או שהעידה לא מושכת ?

עדיין יש מאפיינים לעידה, ועדיף שכל אחד יקח עידה שדומה לו, כך ממליץ היועץ הרב שמחה כהן, והרבי מחבד חולק, יתכן שהרבי מחבד מייעץ לחסידים שלו שגם ככה יש להם מכנה משותף, וגם אם הרבי המליץ על שידוך אז ברור שהשידוך יצליח. אמן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 01:42 לינק ישיר 

עדה לא מוכרת?

מפתיע.

קצת אמונה, והכל מסתדר! (מניסיון!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 09:46 לינק ישיר 

השיבני לגבי להחליף מגזרים אין כזאת אופציה מבחינתי כי אני מרגיש הכי נכון להיות שיך לציבור החרדי למרות כל החסרונות שישנם
די 88 מסכים לכל מילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 12:02 לינק ישיר 
"למרות כל החסרונות שישנם"

נראה שאנשים כאן שטופים בדיעות הרחוב, וגם בדיעות של עיתונאים בבחדשות בחדרי חרדים שכאילו יש חסרונות קריטיים בציבור החרדי. יש אי אילו חסרונות כמו שיש חסרונות לכל אדם ולכל קבוצה, ויש גם חסרונות יחודיים לכל קבוצה וזה טבעי. כל זמן שיש לנו בחירה חופשית איך להתנהג, אז יהיו מניעים טבעיים סבירים כאלה ואחרים שישפיעו על הלך הרוח,
ויש גם "חסרונות" שאינם חסרונות בעצם, כמו מי שלא מבין את שיטת השידוכים אז נראה לו שהדבר הזה מוזר ופרימיטיבי..
הציבור החרדי הוא ציבור איכותי, רבים רבים מהם הם אנשים איכותיים וטובי לב, אנשים טובים ותמימים כמו פעם. התורה מטביעה בנו חותם עמוק ומדרבנת ומעודדת אותנו להתגבר להשתנות ולהתעלות.. ומי שחרדי יודע את זה.
ודאי שאין מה להשוות בין איכות הציבור החרדי לג'ונגל שיש בציבור הכללי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 04/07/2014 12:05:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 12:09 לינק ישיר 

רציף כתב:
"למרות כל החסרונות שישנם"

נראה שאנשים כאן שטופים בדיעות הרחוב, וגם בדיעות של עיתונאים בבחדשות בחדרי חרדים שכאילו יש חסרונות קריטיים בציבור החרדי. יש אי אילו חסרונות כמו שיש חסרונות לכל אדם ולכל קבוצה, ויש גם חסרונות יחודיים לכל קבוצה וזה טבעי. כל זמן שיש לנו בחירה חופשית איך להתנהג, אז יהיו מניעים טבעיים סבירים כאלה ואחרים שישפיעו על הלך הרוח,
ויש גם "חסרונות" שאינם חסרונות בעצם, כמו מי שלא מבין את שיטת השידוכים אז נראה לו שהדבר הזה מוזר ופרימיטיבי..
הציבור החרדי הוא ציבור איכותי, רבים רבים מהם הם אנשים איכותיים וטובי לב, אנשים טובים ותמימים כמו פעם. התורה מטביעה בנו חותם עמוק ומדרבנת ומעודדת אותנו להתגבר להשתנות ולהתעלות.. ומי שחרדי יודע את זה.
ודאי שאין מה להשוות בין איכות הציבור החרדי לג'ונגל שיש בציבור הכללי..

תוקן על ידי רציף ב- 04/07/2014 12:05:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 12:20 לינק ישיר 

טום888 כתב:
מתי יהיה לזה סוף?

אני בחור בשידוכים בן 25 אוטוטו  רציתי לחוות איתכם בעיה שקימת בציבור שלנו שמשליכה עלי  אישית אני בן לעדה מסוימת שלא מוכרת בציבור עקב כך שאין הרבה בציבור שלנו מהעדה הזאת התוצאה לעובדה היבשה הזאת היא שאני תקוע והרבה הצעות יורדות רק כששומעים על העדה בלי לבדוק ענינית ולתת צאנס שמאחורי הבחור הזה אין שום מפלצת מאיימת
השאלה שלי עד מתי נחיה בבועת עלמא דשיקרא הזאת עד מתי.????

חשבתי על זה ....

היום הקטע של עידות לא אמור לתפוס בכלל כי כולם מתחנכים במוסדות ובהשקפה מסויימת ...
יש מצב שטבעים מסויימים עוד בולטים אך לא בצורה כ"כ משמעותית ... וחבל שאנשים ועדות שלמות מפסידים שידוכים טובים ...(ואפילו יותר ממה שמציעים להם המעידה שלהם) בצורה עיוורת רק בגלל צימצום וגזענות שבכלל לפעמים אינה תלויה במשודך המדובר אלא אך ורק במשפחתו כדוגמת הורים.דודים. גיסים וכו' ....

איך שנראה לי כיום זה עדיין בהשפעה...
אני חושבת שהדור שלנו ...( גילאי 20+ ...) בעתיד כבר לא יחיה בצמצום הזה...

טום... הייתי מציעה לך לחשוב שה' בורר לך בדיוק עם מי להפגש ועם מי לא....
זה יקל במקצת....
בהצלחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 04/07/2014 12:20:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 12:39 לינק ישיר 

להיפך, אם בהשוואה ללפני 50 שנה המצב יותר גרוע מה יהיה עוד כמה עשרות שנים כאשר כבר היום המגזרים בעצמם מפולגים לכמה פלגים עויינים? (עצניקים נגד ליטאים, מחבלים נגד שונאים, פלאפון כשר נגד פלאפון טמא...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2014 13:05 לינק ישיר 

לא התכוונתי השקפתית...
אלא עדתית.... זה שונה ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 13:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2014 13:46 לינק ישיר 

טום שומעים אצלך יותר מצוקה מהגיל שמתקרב ואתה נשארת באותו סטטוס...ולא כזה מהעדה...ז"א זה שאתה חושב את העדה כסיבה זה סוג של תירוץ שמתקבל על הדעת מבחינתך...זאת לא האמת! הרי אין בנ"א מושלם וכל מי שמתגבר יכול לתלות את הסיבות באלף דברים...אחד ביופי והשני בשכל השלישי בכסף וכו'
לדעי אמונה פשוטה שאבאלה מסדר תעניינים הכי טוב וניתן לו לסדר אותם ולהכניס אלינו איזה רוגע נפשי...לי זה עזר:)

בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 15:48 לינק ישיר 

לרציף
אני לא מושפע מדעות של עיתונאים ישנם בעיות וחסרונות בציבור החרדי וודאי שלעומת ציבורים אחרים המצב שלו בהרבה יותר טוב אבל בגלל שהציבור החרדי מניף את דגל התורה מעל לכל ובצדק התביעה שבדברים שנוגעים לשכל ישר על פי תורה לא יקרו בו
מקווה שהבהרתי
גוט שבת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2014 15:56 לינק ישיר 
צדיקונת כתבה

צדיקונת כתב:
טום שומעים אצלך יותר מצוקה מהגיל שמתקרב ואתה נשארת באותו סטטוס...ולא כזה מהעדה...ז"א זה שאתה חושב את העדה כסיבה זה סוג של תירוץ שמתקבל על הדעת מבחינתך...זאת לא האמת! הרי אין בנ"א מושלם וכל מי שמתגבר יכול לתלות את הסיבות באלף דברים...אחד ביופי והשני בשכל השלישי בכסף וכו'
לדעי אמונה פשוטה שאבאלה מסדר תעניינים הכי טוב וניתן לו לסדר אותם ולהכניס אלינו איזה רוגע נפשי...לי זה עזר:)

בהצלחה!

דווקא בנקודת הגיל ההתמודדות אצלי יותר קלה כי הגיל עושה את שלו גם בפן החיובי שאת/ה בגילאי העשרים פלוס אישית מנסיוני אני רואה ממש את יד ה לטובה שלא התחתנתי בגיל 21 22 כי דברים שרואים על החיים מגיל 25 לא רואים מגיל 21
גם בנקודה של העדה ודאי שאני מאמין שהכל מאת ה לטובה רק שפה יותר קשה משום שמביאים לך הצעה שתואמת אותך בול
ואין צאנס לפגישה אחת אפילו בגלל העדה אז א זה קשה ב ודאי שהכל לטובה אבל זה שמשמים מסובבים כך זה לא אומר שיש פה עיוות חברתי שדרוש תיקון בפרט לכאלה שהולכים בדרך תורה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מתי יהיה לזה סוף?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext