שבוע טוב חברים/רות. במירוצי מדבריות, מחלקים את הרכבים לכמה קטגוריות, סדרתיים, משופרים והאקסטרים. לא תמיד הגון לשפוט כאשר נתוני הפתיחה שונים בפער. נזכרתי בתחרות זו, שכל אחד השקיע תמונת נוף יפה ביותר. אבל בכל זאת מישהו יותר מקצוען. התגובות לפי סדר התמונות. 1. ביג, תמונה מהממת, ענית על ההגדרות של התחרות, הולכת העין מצוינת, הקיר בשמאל נותן מסגרת, חסר לי דמות או רכב או אוהל בדואי כלשהו, איזו נקודה נוספת שתתפוס את העין. 2. מלך, תמונה אנגלית טיפוסית המשדרת גלויה. חסר לי יותר מן הבית שגגו מבצבץ ויש יותר מידי מהחרציות בקדמה. 3. אני הקטנה - יצאה לך תמונה גדולה..... מערך החוטים נפלא, לא יודע אם עונה להגדרה גלויה. מה שבטוח, תמונה מדהימה. 4. ריקי, גלויה גלויה.... רק הצבעים כהים מידי. 5. ג'ינגי - וואוו, איזה יופי, עושה חשק לטוס לשם. [זה לא בהר נוף......] 6. ניורקר - גלויה מהממת, כל מלה נוספת מיותרת!!! 7. ניוטרל - האגם וההשתקפות מקסים, מפריע לי בצד העליון של התמונה העצים החתוכים. 8. פוווווווו- אוףףףףףףףףף למה אני לא יוצא לשם השנה????? למה????? המקום מהמם, גלויה במיטבה, הערפל פוגם. תמונה כזו מוצלחת כשיש שמש, אז השמים מקבלים גוון כחול עמוק והארץ ירוק חי. 9. הערפדי - גלוית נוף יפה, המשייכת את האיזור לאוירה הגיאולוגית סביבו, השלג משדרג המון. הבתים החתוכים, פגמו לטעמי.
והזוכה הוא: מקום שני - הג'ינג'י!!!!!! מקום ראשון - הניורקר!!!! ברכות לזוכים!!! כרטיסים ניתן להזמין באתר אלעל.... המחירים, דרך אגב, נחתכו ממש. לאירופה 280$ אלעל....
 |
|
|