|
|
| נשלח ב-4/7/2014 18:41 |
|
| |
חשבתי שלא יכולה להיות התבטאות אומללה מזו נשואת האשכול.
גם לזו לא חסר:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2014 18:53 |
|
| |
| אייזין כתב: |  | | לדעתי הוא טעה בגדול ועליו להתנצל . |
|
איך אתה יודע שטעה? בטח בגלל שידועה לך העילה האמיתית. אז אנא, גלה את אוזנינו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2014 18:56 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | ירוחם
פרופורציות ......................... |
|
סליחה על השאלה, אבל בדור שכול פסיכי שמנסה לקבץ סביבו חסידים שוטים, פוער את הג'ורה שלו וכופר בטובתו של מקום, וגם באינטרנט דואגים להחדיר מכול שקריהם והבליהם, לך נא ראה כל מיני פסולת בפורום בצלצלי שמע דברי הבאי ושקר מהשוטה קאופמן. ורק לליברלים אסור לבטא את השקפותיהם בכנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2014 18:59 |
|
| |
ובעניין דברי הרב שוב, הוא צודק ב100% וכבר מזמן כולם יודעים שהחיבור עם המזרחי מסוכן מאוד לחרדיות, מאותה סיבה שעצכ"ח מסוכן. [בשפה זו או אחרת גם החרדים האדוקים אומרים כך, שבעת שידע הצעיר החרדי על המזרחי הוא עלול 'לטעות' אחריו....]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2014 21:58 |
|
| |
כתבתי את הדברים מתוך הבנה שהוא טועה. אם הוא צודק, כדבריך - עאכו״כ!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2014 22:23 |
|
| |
אח
ואני חשבתי לתומי שכשמדובר על דת הציונות דוקא האנטי ציוני הוא הליברל ,
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2014 22:49 |
|
| |
האם ר' זבולון שוב לא יאמר את אותו דבר כלפי החסידים ? בוודאי שכן במיוחד מול חסידות ברסלב או חב"ד. ולכן אני לא חושב שיש כאן בעיה של דתיות דווקא. השיטה שלו היא שיטת הפרדת הקהילות. הוא לא ייתן לבחור לנסוע לאומן או להשתתף בטיש של וויזניץ בדיוק כמו שלא ייתן להשתתף בלוויה של הנערים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2014 23:14 |
|
| |
.
הניחו לו לרעבע מסאטמער, קימא לן שלוחות ושברי לוחות מונחים בארון.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2014 23:45 |
|
| |
שברים אני רואה- לוחות לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 00:05 |
|
| |
אני,במחילה מכבודכם.מאד מאד מרוצה מחוסר הטאקט שלו. תקוותי היא שהוא ודומיו יהפכו את סאטמר לכת שולית,אטומה,קנאית יותר,הזויה יותר.מתועבת יותר. העם זה אנחנו,לא הם!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 02:59 |
|
| |
| אחרחוק כתב: |  | לדעתי הוא טעה בגדול ועליו להתנצל .
איך אתה יודע שטעה? בטח בגלל שידועה לך העילה האמיתית. אז אנא, גלה את אוזנינו |
|
כי לא יכולה להיות שום הצדקה להתבטאות אומללה שכזו .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 07:17 |
|
| |
להאזנה לנאום המלא, לחצו משמאל מתחת לתמונה:
תוקן על ידי נישטאיך ב- 06/07/2014 07:26:02
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 08:19 |
|
| |
אחד העקרונות הראשיים בשיפוט הוא לדעת מה העובדות. אולי יש כאלו שהאזינו לנאום. אולי יש כאלו שקראו תעתיק שלו. האידיש שלי רחוקה מלהספיק כדי לעבור על הדברים, והזמן שלי אינו מאפשר לי להקשיב גם אילו הייתי מבין. כמדומה שתנאי הכרחי הוא לראות ציטוטים של דברי הבלע שמייחסים לו לפני שדנים אם נכון ואם לאו.
ואיני אוהד של סאטמר ושיטתם. אני ציוני גם בעידן הפוסט ציוני. וציוני דתי או ליתר דיוק ציוני חרדי. (גילוי נאות).
גברא רבה
ברוך הבא אל הפורום!
ויפה ניתחת.
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 09:25 |
|
| |
.
מיימוני,
שמעתי, קראתי תמלול ותרגום חופשי, וכל שיכולתי זה להזכר בגמרא המתארת את הראה, שהיא בבבל, אבל רואה נבלה בארץ ישראל.
טוב אינה רואה, אין טובה ראייתה. דיבת הארץ מוציאה היא, ורואה נבלות. לא ראיתי במה טוב האיש הזה מעשרת המרגלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2014 10:35 |
|
| |
(מיימוני,
כתבת שאתה "ציוני חרדי" ואני מניח שלא התכוונת למה שנקרא "חרד"ל" (חרדי לאומי - דתי לאומי חזק), אז כדאי שתמציא איזה כינוי חדש בשבילך ובשביל כל שאר ההולכים בדרכך... (ולא שיש לי בעיה עם זה שתגדיר את עצמך בתור חרד"ל, רק בשבילך אני מייעץ))
|
|
|
|
|