|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בס"ד
חייכנית, אנחנו אתך, את צודקת. אני מבין את תותי שנתנה לך על הראש. כי זה היה נשמע שאת אומרת ; קודם שהוא יעשה אותי מלכה, ואז אעשה אותו למלך ! זה לא ככה, כמובן. כשאת תנשאי לבחיר לבך, ונגיד שהוא לא יחשוב בדיוק כמו שהיית רוצה. אז א) תעשי אותו למלך. ב) תעבדו בשיתוף פעולה. ג) עדיין יתכן שיהיו דברים שיקח לכם זמן עד שתגיעו להבנה מליאה, ולפעמים יש להבליג. גם לגברים ממש לא קל, למשל ההנחתות מהאישה מה לקנות מה לעשות ואיפה ללכת ותקח אותי עם הרכב לסיבוב מטורף בעיר כי האישה עד שהיא זזה.. והוא חייב כי חייבים לבית. ועוד משו, יש לך דיעה רעה על גברים. תנסי לשתף אותו במה שאת חשה, וגם כמה שיותר להבין, להאמין בו, להתבדח, ולא לבקר, אפשר להגיד הכל כשהמצב רגוע.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:16 |
|
| |
וכמובן, שהוא אמור לעשות אותך למלכה, רק שאת לא אמורה לפקח עליו בעניין זה, זה החשבון שלו עם בורא עולם. מדי פעם אתם תעשו ביחד תיאום ציפיות, ככה שאת תהיי מרוצה ומאושרת בעזרת ה' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
תותי, א.לעולם לא חשבתי שאת מיוחסת לעדות האשכנזיות...
ב.כשתתחתני תדברי איתי.נראה אם גבר מזרחי יוכל להכיל אחת כמוך...את לא נשמעת אישה כנועה |
|
א. לא דיברתי עלייך. ב. אני כבר אמרתי לך שאת הגבר שלי אני אעשה מלך! כנראה שהתכוונתי לזה. לעומתך, שיש לך דרישות ותנאים ממופרכים, לי אין. אותי לימדו לתת, לפרגן מכל הלב! בלי תנאים. בלי ציפיה לקבל חזרה. ועל בשרי הרגשתי את ההבדל, איך זה לתת עם תנאים ואיך זה לתת בלי תנאים. אז.... כשתגדלי תבואי עם בעלך לקפה ועוגה... ונדבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | חייכנית, אנחנו אתך, את צודקת. אני מבין את תותי שנתנה לך על הראש. כי זה היה נשמע שאת אומרת ; קודם שהוא יעשה אותי מלכה, ואז אעשה אותו למלך ! זה לא ככה, כמובן. כשאת תנשאי לבחיר לבך, ונגיד שהוא לא יחשוב בדיוק כמו שהיית רוצה. אז א) תעשי אותו למלך. ב) תעבדו בשיתוף פעולה. ג) עדיין יתכן שיהיו דברים שיקח לכם זמן עד שתגיעו להבנה מליאה, ולפעמים יש להבליג. גם לגברים ממש לא קל, למשל ההנחתות מהאישה מה לקנות מה לעשות ואיפה ללכת ותקח אותי עם הרכב לסיבוב מטורף בעיר כי האישה עד שהיא זזה.. והוא חייב כי חייבים לבית. ועוד משו, יש לך דיעה רעה על גברים. תנסי לשתף אותו במה שאת חשה, וגם כמה שיותר להבין, להאמין בו, להתבדח, ולא לבקר, אפשר להגיד הכל כשהמצב רגוע. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
אהבתי נכון יש לי דעה רעה בעיקר על גברים שוביניסטים/שתלטנים.אך אם מראש אדע שהוא לא כזה.אין לי שום בעיה להתחבר. אני שואפת לזוגיות שכל אחד רב כדי לעשות טוב לשני.כשאני אדע בוודאות שהגבר לא מחפש לנצל אותי/לשלוט עלי ורוצה בטובתי ובאושרי ואוהב ומעריך אותי באמת. אהיה האישה הכי מדהימה בעולם עבורו.ואתן לא פי מאה ממה שהוא ייתן לי. ככה אני. יכולה להיות הבת אדם הכי טובה בעולם /הכי מפלצת
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:25 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
ב.כשתתחתני תדברי איתי.נראה אם גבר מזרחי יוכל להכיל אחת כמוך...את לא נשמעת אישה כנועה |
|
א. לא דיברתי עלייך. ב. אני כבר אמרתי לך שאת הגבר שלי אני אעשה מלך! כנראה שהתכוונתי לזה. לעומתך, שיש לך דרישות ותנאים ממופרכים, לי אין. אותי לימדו לתת, לפרגן מכל הלב! בלי תנאים. בלי ציפיה לקבל חזרה. ועל בשרי הרגשתי את ההבדל, איך זה לתת עם תנאים ואיך זה לתת בלי תנאים. אז.... כשתגדלי תבואי עם בעלך לקפה ועוגה... ונדבר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
א. ידעתי שהזמנת אותי  אני אבוא בשמחה אני זקוקה קצת להרגיש ביטחון שאולי כן אזכה לגבר ספרדי שיעזור לי, אצלנו הגברים לא לוקחים אפילו את הגרביים שלהם לכביסה, מקסימום הם שמים ליד הסל וכל יום צריך להיות בבית ארוחה חמה, אני התרגלתי לזה. ובככל באוכל יש לנו משפחה מפונקת ולכן כל שבת אימא שלי ואני מכינות לפחות 2 סוגי בשר ודגים וסלטים.
ב. תותי, אני מעריכה אותך, בעניי זה ראוי להערצה חשיבה כמו שלך !!! :)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:29 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
|
|
|
א. ידעתי שהזמנת אותי  אני אבוא בשמחה אני זקוקה קצת להרגיש ביטחון שאולי כן אזכה לגבר ספרדי שיעזור לי, אצלנו הגברים לא לוקחים אפילו את הגרביים שלהם לכביסה, מקסימום הם שמים ליד הסל וכל יום צריך להיות בבית ארוחה חמה, אני התרגלתי לזה. ובככל באוכל יש לנו משפחה מפונקת ולכן כל שבת אימא שלי ואני מכינות לפחות 2 סוגי בשר ודגים וסלטים.
ב. תותי, אני מעריכה אותך, בעניי זה ראוי להערצה חשיבה כמו שלך !!! :) |
|
ריקו'ש את לא סתם מוזמנת... את סופר מוזמנת!! תגידי תודה 2 סוגי דגים... אצלנו מכינים בשביל השפע... וב"ה, זה אפ'פם לא נזרק... ה' מזמן לנו אורחים... ו ...גברים צריך לחנך בעדינות (!)... בקיצור... תבואי תבואי... יש לנו הרבה מה ללמוד אחת מהשניה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:37 |
|
| |
|
א. לא דיברתי עלייך. ב. אני כבר אמרתי לך שאת הגבר שלי אני אעשה מלך! כנראה שהתכוונתי לזה. לעומתך, שיש לך דרישות ותנאים ממופרכים, לי אין. אותי לימדו לתת, לפרגן מכל הלב! בלי תנאים. בלי ציפיה לקבל חזרה. ועל בשרי הרגשתי את ההבדל, איך זה לתת עם תנאים ואיך זה לתת בלי תנאים. אז.... כשתגדלי תבואי עם בעלך לקפה ועוגה... ונדבר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
הכל יפה בסיסמאות. "בלי תנאי" לתת" "לפרגן" הכל טוב ויפה ונחמד... אך החיים הוכיחו שהנשים הכנועות עשו בדיוק כך-ולא קיבלו בחזרה.(או שלא רצו לקבל.שזה כבר בעיה אחרת) אז זה בהחלט יפה השאיפה הזו.אך יחד עם זה צריך לבדוק לפני שמתחתנים אם גם לגבר יש שאיפה כזו. מה גם שמבטיחה לך שכשהגבר לא יכבד אותך/ישלוט עלייך לא יהיה לך חשק לתת ולפרגן גם אם תרצי מאד. מה גם שהדיון זה לא על לתת/לפרגן. אלא דברנו על כבוד הדדי.שמתורגם למילה מלך/מלכה.אני טוענת שאם הגבר יעשה אותי מלכה יקבל יחס שווה אם לא- יקבל יחס בהתאם.וזה בלתי נשלט. כמו שלא תוכלי לכבד שכנה שתזרוק עלייך חבית של ביוב כל יום בבוקר.זה חייב להיות הדדי-זו דעתי. נכון שתפקידי זה לעשות אותו מלך ולא לחכות שהוא מקודם יעשה אותי מלכה.אך יחד עם זאת אני טוענת שאם תקופה ארוכה/קצרה היחס לא חוזר אלייך בחזרה והוא מתנהג כמו שיח-בלתי אפשרי לכבד אחד כזה.נקודה.
את לא חייבת לקבל את דעתי.אבל לדעתי אם לרגע תורידי את הגאווה ותקראי לעומק את דברי תראי שיש צדק בדברי.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2014 14:39:53
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 14:57 |
|
| |
סופסוף את מסבירה את עצמך כהוגן.
אז כן, יש הבדל אם את מבקשת כתנאי ראשוני שהוא יכבד אותך, אחרת לא יקבל כבוד הדדי. לבין אם את אומרת שלאחר זמן מה זה לא קורה, את מקבלת ממנו יחס נוראי. אז מסכימה איתך.
לתת ולפרגן זה בדיוק לתת לו יחס של מלך!
וברור שבודקים לפני כן שהשאיפות תואמות. חשבת אחרת? יצא לך להיפגש עם בחור יותר מ7-8 פגישות? כי אז מרגישים את ההדדיות... זה אחרת מאשר בראשונה שניה שלישית שכל אחד מנסה להרשים את השני. דבר נוסף, כשאת מתחילה את החיים (גם לפני האירוסין) בכנות. אומרת מה חשוב לך, מוכיחה הדדיות, משתפת במחשבות, תהיות... תראי איך הוא משתף פעולה... ואז תחליטי.
מה שכן, לא מקובל עליי שאת ישר מעמיסה סטיגמות. למה להכליל? (עזבי שזה דבר מצוי במגזר החרדי... אבל.....) כמובן, שאני יכולה לספר לך מנסיוני האישי, בפגישה אחת עם בחור אמרתי לו שלי אין בעיה שהוא ילמד יום שלם ואני אצטרך לפרנס, אבל הוא יצטרך לעזור לי במטלות הבית. הוא הסתכל עליי כאילו השתגעתי ואמר: "נראה לך שמישהו היה נותן לך לעבוד כ"כ קשה ולא היה עוזר לך"...?!
מסתבר שצריך קודם לדבר איתו, מולו, לתאם ציפיות וכו'...
ורק אח"כ לדבר .....
ו.... "להוריד את הגאווה"... תגידי לחברות שלך.. לא לי.
נ.ב. צדק בדברים שלך יש. רק בהודעה האחרונה. בכל האחרות דיברת שטויות והבלים!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:07 |
|
| |
בס"ד
א.ברור שאי אפשר להתחתן עם אין כבוד הדדי-כך שברו שזה תנאי בסיסי לקשר עם בן זוג
ב.לדעתי,הדרך שאמרת היא הכי טובה כי התגובה הראשונית זה הכי נכון מאשר שדנים ואז גם בחור שלא חושב כדעתך יעשה "פשרה"-אבל לא יישם את זה באמת בחיים האמתיים. כשאני שומעת תגובה מזועזעת(כמו מה שתיארת)-זה התגובה שהכי קונה אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:09 |
|
| |
בס"ד
למה שטויות והבלים?את בעצמך אומרת שהנשים בביתך מבשלות הרבה וריקי אמרה שהגברים בביתה לא עושים כלום. לזה הם רגילים.לראות נשים כאלה. ולי אין כוח לחנך ולא חושבת שזה תפקידי.מעדיפה לקחת גבר מוכן שראה כבר בביתו שהגברים חלק מהעשייה בבית ואף מבשלים... (כן תתפלאי אבל יש בתים כאלה...)
אז נכון שיכול להיות שיש גברים שוביניסטים שעוזרים יותר מגברים מעדות אחרות,אך אחרי הכל יש הרבה הבדלים ביחס.בגישה.בחיים בכלל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2014 15:10:17
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2014 15:27:06
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:15 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
למה שטויות והבלים?את בעצמך אומרת שאת מבשלת הרבה וריקי אמרה שהגברים בביתה לא עושים כלום. לזה הם רגילים.לראות נשים כאלה. ולי אין כוח לחנך ולא חושבת שזה תפקידי.מעדיפה לקחת גבר מוכן שראה כבר בביתו שהגברים חלק מהעשייה בבית ואף מבשלים... (כן תתפלאי אבל יש בתים כאלה...)
אז נכון שיכול להיות שיש גברים שוביניסטים שעוזרים יותר מגברים מעדות אחרות,אך אחרי הכל יש הרבה הבדלים ביחס.בגישה.בחיים בכלל...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/07/2014 15:10:17 |
|
אני אמרתי ש-אני- מבשלת הרבה??? תראי לי את זה... אולי אאמין לזה...
אני לא מבשלת הרבה. בכלל בכלל לא.
אם להכין חביתה וחצי ביום נחשב לבשל הרבה... אז סבבה.
אצלנו עבודות הבית מתחלקות בין בני הבית.
אם אין לך כח לחנך בעל.... איך תחנכי 13 ילדים? אה? תזכרי שנשים רוצות את הבעלים שלהן בדיוק כמו שאת רוצה....
כנראה שתצטרכי לעבוד מאוד קשה עם השיטה הזאת שלך....
סתם אגב, כל הגברים הבשלנים ששמעתי עליהם, שהציעו לי בזמנו... נשואים היום. אז אני כבר לא בונה על זה.
ותפסיקי לקשקש על עדות.... אני דווקא אשמח שתתחתני עם אחד בדיוק מהעדה שהכי קשה לך איתה. ושיוכיח לך כמה טעית...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:18 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
אם בעלי המלך יגיד משהו לא במקום זה יכעיס אותי או יפגע בי. אבל אני אומר לו את זה, כזאת אני.
אנחנו נדון בעניין הזה... אני לא באה ממקום של "לכסות על פשעים"...
כמה שזה נשמע כ"כ ציורי ולא מצוי. כזאת אני. מלבנת בעיות.
|
|
|
|
|