בית פורומים שידוכי חרדים

השפעת העידה על הצעת שידוך -סקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2014 15:19 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

היא תגיד לו "עוף מהדלת/מהחלון"
ותגיד לחבר שלך שהאוכל לא היה טעים אהההההההה

את זה אני אגיד לך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 15:24 לינק ישיר 

בס"ד

אגב זה בעיה של הרבה נשים שמקשרות כבוד לנתינה.יש הבדל בין כבוד פיזי לבין כבוד תקשורתי.
יש הרבה גברים (ושמעתי את זה בתוכנית אחת ברדיו)שהיו מעדיפים יחס מכבד בתקשורת עם מחמאות ,הערכה מילולית  ..מאשר אוכל טעים ובית נקי.
ויש נשים שחושבות ש"כבוד"-זה להגיש אוכל ולנקות לו את השולחן אחרי האוכל...
כבוד אמתי זה במחשבה דיבור ומעשה.לחשוב עליו חיובי ולכבד אותו במחשבה.לדבר אליו בצורה מכבדת.ולעשות מעשים שמראים שאת מכבדת אותו(כמו לסיים שיחה עם חברה כשהוא מגיע/לא להיכנס לדבריו כשהוא מדבר/להשתדל לחשוב מה יעשה לו טוב/לכבד את בקשתו כשהוא אומר שלא נוח לו לדבר כרגע/כשבא לו סוג אוכל מסויים לא לעשות בדווקא משהו שהוא לא אוהב)
בקיצער כבוד לא קשור דווקא לנתינה ופרגון .אלא יותר ליחס והערצה שבד"כ חלק ממנו זה נתינה,כי בד"כ את מי שמכבדים ואוהבים,גם רוצים לפנק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 15:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

אגב זה בעיה של הרבה נשים שמקשרות כבוד לנתינה.יש הבדל בין כבוד פיזי לבין כבוד תקשורתי.
יש הרבה גברים (ושמעתי את זה בתוכנית אחת ברדיו)שהיו מעדיפים יחס מכבד בתקשורת עם מחמאות ,הערכה מילולית  ..מאשר אוכל טעים ובית נקי.
ויש נשים שחושבות ש"כבוד"-זה להגיש אוכל ולנקות לו את השולחן אחרי האוכל...
כבוד אמתי זה במחשבה דיבור ומעשה.לחשוב עליו חיובי ולכבד אותו במחשבה.לדבר אליו בצורה מכבדת.ולעשות מעשים שמראים שאת מכבדת אותו(כמו לסיים שיחה עם חברה כשהוא מגיע/לא להיכנס לדבריו כשהוא מדבר/להשתדל לחשוב מה יעשה לו טוב/לכבד את בקשתו כשהוא אומר שלא נוח לו לדבר כרגע/כשבא לו סוג אוכל מסויים לא לעשות בדווקא משהו שהוא לא אוהב)
בקיצער כבוד לא קשור דווקא לנתינה ופרגון .אלא יותר ליחס והערצה שבד"כ חלק ממנו זה נתינה,כי בד"כ את מי שמכבדים ואוהבים,גם רוצים לפנק.

וואוו... ואני חשבתי שמבחינתך זו הכנעה, לא?

אם חשבת שכל חיי נעים סביב אוכל וניקיון שולחן. אז את שוב טועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 15:35 לינק ישיר 

בס"ד

לא שלך.של הרבה נשים מהעבר שחושבות שהגבר חי רק על קבתו.אך מסתבר שלא רק....

לדעתי זה לא כניעות אלא כבוד הדדי-אם זה הדדי.

תראי את דיברת על נתינה ופרגון-כתרגום למילה מלך.מה כוונתך נתינה?הגבר לא מחפש שתתני לו דברים פיזיים כמו שהוא מחפש שתתני לו את התחושה שאת מעריצה אותו ומכבדת אותו.והוא האדם הכי חכם.ושבלעדיו לא היית יכולה להסתדר.שאת מחכה לו שיחזור.ושאת אוהבת אותו.ושהוא גורם לך להיות מאושרת.ושטוב לך איתו.
זה מה שמעניין אותו.אח"כ חשוב לו נתינה וכל התפאורה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 15:51 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

תראי את דיברת על נתינה ופרגון-כתרגום למילה מלך.מה כוונתך נתינה?הגבר לא מחפש שתתני לו דברים פיזיים כמו שהוא מחפש שתתני לו את התחושה שאת מעריצה אותו ומכבדת אותו.והוא האדם הכי חכם.ושבלעדיו לא היית יכולה להסתדר.שאת מחכה לו שיחזור.ושאת אוהבת אותו.ושהוא גורם לך להיות מאושרת.ושטוב לך איתו.

"שתתני לו את התחושה ש ... וש... וש..."

מעניין מה זה אם לא נתינה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 15:53 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

את אומרת את זה כי לך נוח לחשוב ככה...

נתינה אמתית זה לעשות לשני מה שטוב לו ואם זה מילים חמות, חיבוק אחרי העבודה או הכולל או ארוחת צהרים, זה לא בדיוק משנה
מה שמשנה זה האם את עושה מה שעושה טוב לבעלך!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 15:56 לינק ישיר 

tootii2 כתבה:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

שאני אבין את מדברת בשם כל הגברים בגלובוס?!?
את יודעת שיש גברים שנדרשים על רקע זה שהאישה לא מטפחת ודואגת לבית?!?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 16:00 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

tootii2 כתבה:

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

שאני אבין את מדברת בשם כל הגברים בגלובוס?!?
את יודעת שיש גברים שנדרשים על רקע זה שהאישה לא מטפחת ודואגת לבית?!?

לא הבנתי את השאלה וההקשר שלה למה שאמרתי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 16:06 לינק ישיר 

התייחסתי לדבריה של חייכנית שטוענת שגברים צריכים יחס מאשר בית נקי ומסודר, אז עניתי לה שיש גברים שמתגרשים על רקע כזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 16:08 לינק ישיר 

tootii2 כתבה:

riki_m כתבה:

tootii2 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

תותי,
א.לעולם לא חשבתי שאת מיוחסת לעדות האשכנזיות...

ב.כשתתחתני תדברי איתי.נראה אם גבר מזרחי יוכל להכיל אחת כמוך...את לא נשמעת אישה כנועה

א. לא דיברתי עלייך.

ב. אני כבר אמרתי לך שאת הגבר שלי אני אעשה מלך! כנראה שהתכוונתי לזה.

לעומתך, שיש לך דרישות ותנאים ממופרכים, לי אין. אותי לימדו לתת, לפרגן מכל הלב! בלי תנאים. בלי ציפיה לקבל חזרה.

ועל בשרי הרגשתי את ההבדל, איך זה לתת עם תנאים ואיך זה לתת בלי תנאים.

אז.... כשתגדלי תבואי עם בעלך לקפה ועוגה... ונדבר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. ידעתי שהזמנת אותי 
אני אבוא בשמחה אני זקוקה קצת להרגיש ביטחון שאולי כן אזכה לגבר ספרדי שיעזור לי, אצלנו הגברים לא לוקחים אפילו את הגרביים שלהם לכביסה, מקסימום הם שמים ליד הסל וכל יום צריך להיות בבית ארוחה חמה, אני התרגלתי לזה.
ובככל באוכל יש לנו משפחה מפונקת ולכן כל שבת אימא שלי ואני מכינות לפחות 2 סוגי בשר ודגים וסלטים. 

ב. תותי, אני מעריכה אותך, בעניי זה ראוי להערצה חשיבה כמו שלך !!! :) 

ריקו'ש את לא סתם מוזמנת... את סופר מוזמנת!!

תגידי תודה 2 סוגי דגים... אצלנו מכינים בשביל השפע... וב"ה, זה אפ'פם לא נזרק... ה' מזמן לנו אורחים...

ו ...גברים צריך לחנך בעדינות (!)...

בקיצור... תבואי תבואי... יש לנו הרבה מה ללמוד אחת מהשניה...

תזהרי אני עלולה לקחת את זה ברצינות
תודה על ההזמנה, כבר רואים שיש לך לב מפרגן....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2014 16:08 לינק ישיר 

riki_m כתבה:

התייחסתי לדבריה של חייכנית שטוענת שגברים צריכים יחס מאשר בית נקי ומסודר, אז עניתי לה שיש גברים שמתגרשים על רקע כזה.

אה... כן... עצוב!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2014 00:47 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

בדורות הקודמים התנהגו כמו הערבים כיום.והיום מי שינהג כך יהיה בכלא.זה המציאות וטוב שכך.
מה גם שהקללה של חווה היתה אמורה להתבטל במתן תורה וחזרה בגלל חטא העגל,שחטאו בו הגברים.כך שאנחנו לא צריכות לסבול בגללכם.
דבר שני כתוב שבימות המשיח "נקבה תסובב גבר"-כך שהיום זה לא כמו בעבר.כרגע העולם מכין את עצמו לגאולה.
כולל הנשים.כך שמה שהיה פעם-היה פעם.כיום אנחנו בעידן אחר בו "נקבה תסובב גבר"-עם כל המשתמע מכך.תרצו או לא.

דבר שני,גבר שמחפש פירושים ופסוקים מתחת לאדמה כדי להצדיק את "הוא ימשול בך"-מקומו בעזה.כי גבר יהודי טוב לא מחפש להיות רודן.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 22/07/2014 12:48:55

היהודים לא היכו את נשותיהם.
הם כיבדו את נשותיהם.

את לא פעם כותבת מהבטן,
ואז מתגלים דיעות לא ראויות.
חבל, חייכנית,
אין גם הגיון שחז"ל יצאו נגד התורה,
או שהם יאסרו דברים סתם,
או שידברו שטויות.

ההבלים שיש מי שמדבר נגד חז"ל
טובים למי שמחפש תירוצים
לפרוק עול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2014 11:59 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
riki_m כתבה:

אה... כן... עצוב!

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

גבר שמתגרש על שטות כזו.באמת עדיף לא לחיות איתו.
לא טוב לו?שיסדר בעצמו את הבית/יביא עוזרת...נכון שאישה צריכה לשמור על זסד בדיוק כמו שגבר אמור לשמור על הסדר בבית-אך אם יש בעיה פותרים אותה ולא בורחים ממנה.
ואם הוא לא כזה-הוא שוביניסט-שחושב שרק היא חייב לדאוג לסדר ולנקיון-עם אחד כזה באמת עדיף לא לחיות.ומזל שהוא מביא גט ולא מעקב אותה מלחיות חיי חופש עם גבר טוב יותר.

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 24/07/2014 12:12:58

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/7/2014 12:15 לינק ישיר 

אני אסכם את האשכול הזה:

א. את חיה בסרט שאת ביימת. אגב, סרט גרוע.

ב. שאלת שאלה. סקר ורצית לשמוע את מלוא הכנות אך מה שעשית בעצם זה... עשית הכל כדי לשמוע את מה שאת רוצה.

חביבתי, החיים לא עובדים ככה.

אז נכון שאנחנו לא בעידן שנשים רוצות גבר "שייח"... ולא מוכנות לעשות הכל בכדי שהגברים ישבו רגל על רגל.

אבל אם את מדברת על הדדיות... אז תקראי שוב, לאט לאט את הדברים שכתבת. לא נשמע שאת באמת מחפשת הדדיות. 

אגב, אני זוכרת את האשכול של אחי23 עם כוס התה... את זו שאמרה: שהוא יכין לי, שהוא ידאג לי.

מאוד מאוד לא נשמע כמו רצון להדדיות....

הדדיות נראית כך: את נמצאת בבית: מסדרת, מנקה, מבשלת, דואגת למקום נעים וכו'...

הגבר נמצא בבית: דואג לסדר וניקיון עד כמה שהוא יכול (יש גם אינסטניסטיים.. שזו כמעט מתנה!) יש שיודעים לבשל... ויש שיכינו לך את המצרכים.... אבל הכי חשוב.. שלפחות ידאגו לא לבלגן או ללכלך...

בקיצור כל אחד עושה מה שהוא יכול בתחום היכולת והעזרה שלו... ככה מגיעים להדדיות.

הפכת את האשכול הזה לסופר מתיש...

חבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2014 12:22 לינק ישיר 

riki_m כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

את אומרת את זה כי לך נוח לחשוב ככה...

נתינה אמתית זה לעשות לשני מה שטוב לו ואם זה מילים חמות, חיבוק אחרי העבודה או הכולל או ארוחת צהרים, זה לא בדיוק משנה
מה שמשנה זה האם את עושה מה שעושה טוב לבעלך!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

בס"ד

זלא בדיוק נוח....
ואת חוזרת על דברי...רק במילים אחרותאני בעד זוגיות שבה כל אחד חושב לעשות טוב לשני.
אבל כשזה חד צדדי.וצד אחד מנצל את הטוב לב של השני ומשתלט -זה לא מחזיק לאורך שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > השפעת העידה על הצעת שידוך -סקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 ... 26 27 28 לדף הבא סך הכל 28 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.