|
|
| נשלח ב-29/7/2014 00:26 |
|
| |
חייכנית !
מי שנתן לך חינוך פמניסטי פשוט הרס לך את החיים .
בסופו של דבר כל הגברים נשארו שובניסטים ואת פשוט ממשיכה לרוץ באומללות אחרי דבר מוטעה שלעולם לא יושג. הרבי באחד השיחות אמר שהבעיה הכי גדולה של הנשים שהם מנסות כל הזמן להוכיח שהם טובות בדברים שהם בעצם לא . ובסופו של דבר לא רק שהם לא מצליחות אלא הם יוצאות יותר מושפלות כי הם מראות כמה שהם פחות טובות מהגברים וכמה שהם
פשוט לא מפסיקות לחקות את כל מה שהגבר עושה ממש כמו ילד קטן שרוצה לעשות דברים של גדולים
במקום לעסוק במה שהם באמת טובות בו החתלה וכדו'
.
תוקן על ידי אליפלת ב- 29/07/2014 00:26:58
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 00:30 |
|
| |
כמו שכתוב ויענו מצרים את בני ישראל בפרך
שנתנו לנשים עבודות של גברים ולגברים עבודות של נשים.
יום אחד' הגברים יחליטו שהם מתחילים לעשות עבודות בית ואז כל הנשים שבעולם יתחילו לטרטר בשכל שגם נשים יכולות
. שיהיה לך בהצלחה ודרך אגב אני אשכנזי מכל הצדדים ואני בטוח שאשתי תרגיש מלכת המלכות על אף ובגלל שהיא תעשה עבודות שנשים מוכשרות להם
אלא שבמקום שהיא תעשה את זה במרמור כמו שאת הולכת לעשות את זה היא תעשה את זה מתוך שמחה ואהבת הבעל
תוקן על ידי אליפלת ב- 29/07/2014 00:31:28
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 00:43 |
|
| |
ממבט שני נראה לי שאת מדברת בשפה שאנחנו לא מכירים (וכן להיפך) . מסתבר שנחשפת לעדה אכזרית ביותר שרוב המגיבים כאן לא זכו להכיר ומכאן בעצם נובע סברה כל כך הפוכה בין תגובותינו לתגובותייך. שרק תדעי דבר אחד לא משנה מה את מכירה עד היום . כל גבר שהוא לא משנה מאיזה עדה שהוא הגיע ברגע שהוא מרגיש שהאשה דורשת שהוא יעשה דברים מסויימים אפילו אם זה לאכול שוקולד ואפילו אם הוא בדיוק חשב רגע קודם לעשות את זה . אוטומטית נוצרת אצלו התנגדות
,ודווקא במקרים שלא תדרשי ממנו אלא תודי לו על מה שהוא עושה הוא ירצה להרגיש גבר גבר שיודע לדאוג לאשתו הקטנה והחייכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 00:49 |
|
| |
על אף הכל אאחל לך שתמצאי תגבר הכי מקסים בעולם שיעזור לך בשעה הקלות יותר והקלות פחות ותמיד עם חיוך ושמחה
ודרך אגב יש לי חבר חבדניק פמניסט יותר ממך ומעדה משובחת ביותר אז אם בא לך אני אשמח להציע
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 11:52 |
|
| |
לא הבנתי למה לא יכלת לכתוב הכל בהודעה אחת?....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 11:57 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | חייכנית !
מי שנתן לך חינוך פמניסטי פשוט הרס לך את החיים .
בסופו של דבר כל הגברים נשארו שובניסטים ואת פשוט ממשיכה לרוץ באומללות אחרי דבר מוטעה שלעולם לא יושג. הרבי באחד השיחות אמר שהבעיה הכי גדולה של הנשים שהם מנסות כל הזמן להוכיח שהם טובות בדברים שהם בעצם לא . ובסופו של דבר לא רק שהם לא מצליחות אלא הם יוצאות יותר מושפלות כי הם מראות כמה שהם פחות טובות מהגברים וכמה שהם
פשוט לא מפסיקות לחקות את כל מה שהגבר עושה ממש כמו ילד קטן שרוצה לעשות דברים של גדולים
במקום לעסוק במה שהם באמת טובות בו החתלה וכדו'
.
|
|
בס"ד
א.אף אחד לא נתן לי חינוך פמיניסטי.זה בא לי עם הזמן והגיל(מגיל 11,בעצם משאני זוכרת את עצמי הייתי נגד זה שאמי הולכת לקניות לשבת במקום אבי...)ואחרי דיון ממושך עם אישיות מסוימת ממשפחתי המורחבת ש"פקחה לי את העיניים"...ומאז הכל היסטוריה ותתפלא יש גברים כאלה.אומנם לא הרבה-אבל יש.
ב.אני לא מנסה להיות כמו גבר.אוהבת את עצמי איך שאני.עובדת-כי אני רוצה כסף.אם אבי היה עשיר הייתי מטיילת לי כל היום ועושה התנדבות...ועובדת בעבודות מזדמנות "בשביל הכיף"... לא הבנת את הרבי כנראה.הרבי אומר לא לנסות להידמות לגבר.אך לא מזלזל בחכמתה של האישה, כמוך..שמדמה אישה לילד קטן. ושכחמתה רק בחיתול... (אגב לא סתם נשים מנסות להידמות לגברים.כנראה שכל הדורות הגברים שידרו את הזלזול לאישה...בדיוק כמו שאתה משדר בדברייך....)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2014 12:04:42
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:00 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | לא הבנתי למה לא יכלת לכתוב הכל בהודעה אחת?.... |
|
בס"ד
כי הוא כל שנייה מקבל שדר אחר מהאונה השמאלית של המוח
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:11 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | כמו שכתוב ויענו מצרים את בני ישראל בפרך
שנתנו לנשים עבודות של גברים ולגברים עבודות של נשים.
יום אחד' הגברים יחליטו שהם מתחילים לעשות עבודות בית ואז כל הנשים שבעולם יתחילו לטרטר בשכל שגם נשים יכולות
. שיהיה לך בהצלחה ודרך אגב אני אשכנזי מכל הצדדים ואני בטוח שאשתי תרגיש מלכת המלכות על אף ובגלל שהיא תעשה עבודות שנשים מוכשרות להם
אלא שבמקום שהיא תעשה את זה במרמור כמו שאת הולכת לעשות את זה היא תעשה את זה מתוך שמחה ואהבת הבעל
תוקן על ידי אליפלת ב- 29/07/2014 00:31:28
|
|
בס"ד
אני לא מתכוונת לעשות את תפקידי הבית והחוץ-במרמור...אלא מתוך שמחה ואהבה.כמו כהן בבית מקדש. יחד עם בן זוג אוהב ותומך ששנינו ביחד נבנה קן שבה כל אחד רוצה לעשות טוב לשני בלי משפטים של"זה לא תפקידי" שנינו נעבוד בחוץ לפרנסת הבית(כמובן שאני פחות שעות-כדי שילדי יקבלו חינוך טוב).ושנינו נדאג לנהל את הבית בצורה הטובה ביותר מתוך אכפתיות הדדית 24שעות ביממה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:18 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| אליפלת כתב: |  | חייכנית !מי שנתן לך חינוך פמניסטי פשוט הרס לך את החיים .בסופו של דבר כל הגברים נשארו שובניסטים ואת פשוט ממשיכה לרוץ באומללות אחרי דבר מוטעה שלעולם לא יושג. הרבי באחד השיחות אמר שהבעיה הכי גדולה של הנשים שהם מנסות כל הזמן להוכיח שהם טובות בדברים שהם בעצם לא . ובסופו של דבר לא רק שהם לא מצליחות אלא הם יוצאות יותר מושפלות כי הם מראות כמה שהם פחות טובות מהגברים וכמה שהם פשוט לא מפסיקות לחקות את כל מה שהגבר עושה ממש כמו ילד קטן שרוצה לעשות דברים של גדוליםבמקום לעסוק במה שהם באמת טובות בו החתלה וכדו' .
|
|
בס"ד
א.אף אחד לא נתן לי חינוך פמיניסטי.זה בא לי עם הזמן והגיל(מגיל 11,בעצם משאני זוכרת את עצמי הייתי נגד זה שאמי הולכת לקניות לשבת במקום אבי...)ואחרי דיון ממושך עם אישיות מסוימת ממשפחתי המורחבת ש"פקחה לי את העיניים"...ומאז הכל היסטוריה ותתפלא יש גברים כאלה.אומנם לא הרבה-אבל יש.
ב.אני לא מנסה להיות כמו גבר.אוהבת את עצמי איך שאני.עובדת-כי אני רוצה כסף.אם אבי היה עשיר הייתי מטיילת לי כל היום ועושה התנדבות...ועובדת בעבודות מזדמנות "בשביל הכיף"... לא הבנת את הרבי כנראה.הרבי אומר לא לנסות להידמות לגבר.אך לא מזלזל בחכמתה של האישה, כמוך..שמדמה אישה לילד קטן. ושכחמתה רק בחיתול... (אגב לא סתם נשים מנסות להידמות לגברים.כנראה שכל הדורות הגברים שידרו את הזלזול לאישה...בדיוק כמו שאתה משדר בדברייך....)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2014 12:04:42 |
|
" (מגיל 11,בעצם משאני זוכרת את עצמי הייתי נגד זה שאמי הולכת לקניות לשבת במקום אבי...)"עכשיו אני מבינה הכל. אז זה מה שאני-את- ראית בבית ובגלל זה את חוששת וכל כך מודאגת וכל כך רוצה בעל עם ראייה אחרת... סבבה. היית אומרת את זה מההתחלה, היינו חוסכים לך המון.. בהצלחה עם זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:33 |
|
| |
בס"ד
מתי תבינו שלכל דעה יש שורש?ולכל אדם יש סיפור חיים?לא בכל דבר האדם רוצה לשתף את כולם. ולכן חשוב לא לשפוט אף אחד.... (גם עם דעתו נשמעת קצת קיצונית ולא מקובלת...)
נ.ב
שלא תביני לא נכון,אבי אדם מדהים עם לב טוב,אך לדעתי אמי לא נווטה אותו בצורה הנכונה...מה שיוצר במשך השנים "תלות" באישה...והעמסה... ולכן אני מאד בעד לחשוב מראש איך לנווט את הבית.לקחת גבר שרוצה להיות חלק מהעשייה בבית.ולחלק סמכויות ולא להיות אחת שלוקחת על עצמה את הכול. כי לאורך שנים זה לא מחזיק-ואז מאוחר מדי לשנות דפוסי התנהגות...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2014 12:44:22
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
מתי תבינו שלכל דעה יש שורש?ולכל אדם יש סיפור חיים?לא בכל דבר האדם רוצה לשתף את כולם. ולכן חשוב לא לשפוט אף אחד.... (גם עם דעתו נשמעת קצת קיצונית ולא מקובלת...)
|
|
הבנו את זה מראש... רק שאת האשמה הפלת על אחרים... ועל העדה שלהם... אז פעם הבאה תשימי לב למילים שאת מוציאה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 12:53 |
|
| |
בס"ד
אכן לא סתם זרקתי "על אחרים" ועל "העדה שלהם"-זה התנהגות שרווחת בהרבה בתים-כפי שחקרתי.... בהרבה בתים מזרחיים אין מושג כזה של עוזרת/מנקה/בייביסיטר/גבר מבשל לפעמים/(למרות שאבי דווקא כן מבשל לפעמים)/גבר מחתל/גבר שמרגיש גם מחויבות לקום לפעמים בלילה לתינוק... ועוד הרבה דברים שראויים לתיקון דחוף-לדעתי.
*האישה היום מקריבה חצי מיומה לטובת הבית ועובדת בחוץ באופן קבוע אך נראה שהגברים נשארו(כמו שאליפלת אומר)שובינסטים....ולא ממש לוקחים חלק קבוע בבית.כמו שהאישה לוקחת חלק קבוע בפרנסה. גם לפרנס -זה עבודת פרך לאישה שלא מורגלת לכך מטבעה.אז גבר נורמלי צריך להבין שגם לו מותר לעבוד עבודת פרך ולשנות מטבעו למען האישה-שאותה הוא אוהב....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 13:17 |
|
| |
חייכנית הכל עניין של הסתכלות וסגנון חיים בבית!! יש תפקידים שהם שייכים לגבר ויש תפקידים שהם שייכים לאישה. לגבר מותר ורצוי לעזור בבית...לקום מידי פעם בלילה לתינוק לשמור על הילדים בבית לפעמיים.ולעזור לאשתו כשצריך. אבל לא שכל יום חמישי הוא יצטרך להיות בבית ב-8 כי הוא צריך לשטוף את הבית,או שכל לילה הוא יקום לתינוק שבוכה. כשצריך ברור שמותר לו לעזור, אבל לא נראה לי שתפקידים כאלא או אחרים מתאימים לגבר על בסיס קבוע. יש להם את התפקידים שלהם!! אני למשל כשאני רואה גברים שמורידים פח ושוטפים את הבית על בסיס קבוע ,לא יודעת לי אישית זה לא מסתדר. יש תפקידים שהם של האישה. ועוד דבר חשוב הכל זה עניין של הרגל איך גדלים!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 13:26 |
|
| |
בס"ד
לכן אני רוצה גבר שגדל על בית כזה...ויש כאלה... מעניין איך לכולם מסתדר במוח שאישה קטנה סוחבת בטן הריון כבדה ויחד עם זה צועדת במהירות לעבודה כל יום יחד עם בחילות וצריכה להתמודד עם בוס קשוח ותלונות של לקוחות...ושלא נדבר על נשים שעובדות בעבודות בזויות יותר/אפילו להיות מורה לכיתת בנות מופרעות.. ואחרי הלידה צועדת היא לעבודה הקבועה למרות שלא ישנה כל הלילה כדי לטפל בתינוק הצווחני שלה ושל בעלה...
זכותה של כל אחת לחשוב אחרת ממני.רק אל תבואו בתלונות לגברים אחרי 20שנות נשואין-כי אתן גורמות לכל הבעיות בזה שאתן מסכימות למחדל הזה להיות מההתחלה.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2014 13:29:14
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 13:38 |
|
| |
העניין של ההרגל הוא לגבי האישה ,היא חיה בבית! אבל בחור ישיבה ,לא בבית אף פעם חוץ מבין הזמנים וגיחות לבית אז למה שהוא יתרגל לכזה דבר?! למה שפתאום הוא יתרגל לשטוף את הבית ולקום בלילה?! אלא אם כן תהיה לו איזה סופר קשה שתעשה לו בית ספר ואז אני ממש לא מקנא בו......
בקשר לאישה מי אמר שהכל מסתדר?זה פשוט עובדת חיים וככה היא! אני לא יודעת למה את ככה מתלוננת יש לי הרבה חברות עם ילדים תינוקים שעברו הריון והלכו והולכות לעבודה וקמות בלילה ,ולא ישנות הרבה,ושמחות ומאושרות וטוב להם ואף אחת לא מתלוננת!! הכל עניין של הסתכלות! מי שמסתכל על דברים בצורה חיובית רואה חיובי ומי שמסתכל על דרים בצורה שלילית רואה שלילי!! מאחלת לך שתמצאי את הגבר שלך ובדיוק כמו שאת מחפשת בקרוב!
|
|
|
|
|