|
|
| נשלח ב-29/7/2014 15:49 |
|
| |
אם כבר תחזרי בגלגול בתור גבר ותראי איך זה מהצד השני...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:02 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | חייכנית הכל עניין של הסתכלות וסגנון חיים בבית!! יש תפקידים שהם שייכים לגבר ויש תפקידים שהם שייכים לאישה. לגבר מותר ורצוי לעזור בבית...לקום מידי פעם בלילה לתינוק לשמור על הילדים בבית לפעמיים.ולעזור לאשתו כשצריך. אבל לא שכל יום חמישי הוא יצטרך להיות בבית ב-8 כי הוא צריך לשטוף את הבית,או שכל לילה הוא יקום לתינוק שבוכה. כשצריך ברור שמותר לו לעזור, אבל לא נראה לי שתפקידים כאלא או אחרים מתאימים לגבר על בסיס קבוע. יש להם את התפקידים שלהם!! אני למשל כשאני רואה גברים שמורידים פח ושוטפים את הבית על בסיס קבוע ,לא יודעת לי אישית זה לא מסתדר. יש תפקידים שהם של האישה. ועוד דבר חשוב הכל זה עניין של הרגל איך גדלים!!!
והאישה כן צריכה להוריד את פח האשפה על בסיס קבוע?! למה בדיוק להוריד אשפה זה תפקיד האישה?! גברים יודעים טוב מאוד ויפה להחזיק מגב, מטאטא ושקוץ ואולי אפילו יותר טוב מאתנו, כי הם חזקים פיזית, אבל מטבע הדברים שהאישה יותר בבית אז המטלות יותר נופלות עליה, אבל לבוא ולומר שזה התפקיד שלנו, זה שוביניסטיות לשמה!! |
|
לא אמרתי שהגבר לא יכול לעזור. אבל בבסיס התפקידים בבית הם תפקידים יותר של האישה!! לא חשבתי שגברים לא יודעים לשטוף ולנקות. אולי הם יודעים, רק הם פשוט לא התרגלו לעשות את זה........ אבל הכל עניין של הרגל!! אני מאמינה שיש בתים שבה הגברים עושים הכל..... אצלינו בבית הגברים (ויש הרבה) לא נוקפים אצבע בקטע של הניקיון......(חוץ מפסח, שאז הם עושים הרבה)
תוקן על ידי פרוזן ב- 29/07/2014 16:04:57
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:04 |
|
| |
תוקן על ידי פרוזן ב- 29/07/2014 16:04:06
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:29 |
|
| |
אני גם כתבתי פה שבבית שלי אני לא רגילה לראות גברים עוזרים (ופתחתי פעם אשכול על הנושא שלא הבנתי איך זה שגברים עושים דברים בבית ועל בסיס קבוע, בדיוק כמו שאת כתבת) אבל בזמן האחרון בחשיבה טיפה יותר עמוקה ובהסתכלות רחבה יותר, גבר חייב לעזור בבית (גם שירגיש קצת על בשרו את העמל של האישה) לפעמיים הם פשוט לא יודעים להעריך. ומה רע שיהיה לגבר תפקיד קבוע? ובמיוחד אם הוא טוב בו?! תחשבי שעדיין גם שהוא עוזר זה אפילו לא אותו יחס בינו לבינה.
רק אם אתחתן עם צדיק אמתי אני מסכימה לעשות הכול הכול הכול הכול !!!! אבל לא מגיעה לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:35 |
|
| |
אולי תפסיקו לחשוב במונחים של "צריך" או "חייב"? קודם תמצאו גבר ואח"כ תראו מה הוא כן עושה או לא... 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:53 |
|
| |
אז המלצה שלי שלא תגידי למציאה שלך שהוא "צריך" או "חייב"... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:00 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | לטובת האנושות תחזירי לעבוד, נראה לי תותי כבר נהפכה למיץ פטל |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:00 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אז המלצה שלי שלא תגידי למציאה שלך שהוא "צריך" או "חייב"... :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:01 |
|
| |
המלצת השף?! וגם אתה לא תגיד לאשתך שהיא חייבת לעשות דברים בבית? כאילו אם לא יהיה בא לה, אז תגיד לה: אשתי היקרה תוכלי לעשות טובה למעני, למען הבית שלנו, למען הרצפה ולטאטא?!?!
ואני לא אתחתן עם בחור שחושב שלא מחובתו לעזור לאשתו והוא עושה לה טובה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:08 |
|
| |
חחחחחחחחח 
אני לא באה אני רצה, אני מתה על הדבר הזה, רק תגידי כתובת :P
|