| נשלח ב-29/7/2014 17:24 |
|
| |
[/quote] אוקי אז את רוצה שהוא יעזור לך כדי שידע להעריך אותך מספיק.....ולא בגלל שאת באמת צריכה את העזרה שלו!!הערכה ,זה כבר תלוי במידות של הבחור.יש כאלה שלא יהיה להם תפקידים קבועים ,אבל הם יעזרו לנשים שלהם מידי פעם כשהם תצטרכנה ומאד יערכו אותה!! [/quote]
ממש לא, התכוונתי שבעזרה שלו הוא יבין שזה לא קסם שהבית נקי כמו שהרבה גברים חושבים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:24 |
|
| |
אפשר גם אחד? אין על האוכל של המרוקאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:28 |
|
| |
תזכרי אני עלולה לקחת את זה ברצינות !!! 
בא לי פתאום שוקו, כתבת פעם שיש לך מתכון סודי ואפעם לא הבאת לי אותו, אז אולי תכיני, ווקשה !! :P
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:29 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | [/quote] אוקי אז את רוצה שהוא יעזור לך כדי שידע להעריך אותך מספיק.....ולא בגלל שאת באמת צריכה את העזרה שלו!!הערכה ,זה כבר תלוי במידות של הבחור.יש כאלה שלא יהיה להם תפקידים קבועים ,אבל הם יעזרו לנשים שלהם מידי פעם כשהם תצטרכנה ומאד יערכו אותה!! [/quote]
ממש לא, התכוונתי שבעזרה שלו הוא יבין שזה לא קסם שהבית נקי כמו שהרבה גברים חושבים
|
|
לא נראה לי שהרבה גברים חושבים שכשהם מגיעים הביתה והבית נקי ומחכה להם ארוחה טעימה גמדים עשו את הכל. כולם יעריכו אולי יהיו כאלה שיביעו את זה יותר וכאלה שפחות!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:31 |
|
| |
לא יודעת, ככה בבית שלי לפחות חושבים ...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:33 |
|
| |
אוי לו אם הוא לא יושיט לי את השרביט, הוא ימצא את עצמו מתחת לשטיח
כן חייכנית, יש לך רצון לשלוט בבית, גם חבל לך שהיום לא מלקים את הגבר שלא עושה את תפקידו בבית. נראה שיש לך חשבון פתוח עם כל הגברים עלי אדמות, ובמיוחד עם גברים מסוימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:33 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
תזכרי אני עלולה לקחת את זה ברצינות !!! 
בא לי פתאום שוקו, כתבת פעם שיש לך מתכון סודי ואפעם לא הבאת לי אותו, אז אולי תכיני, ווקשה !! :P |
|
אה צודקת חחח הרבה זמן לא הכנתי ככה... חחח אבל סודי?? הוא לא סודי... בואי, מרוקאים לא מפחידים עם אורחים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:42 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
אז אסביר שוב...אישה שגדלה על החינוך שאלו התפקידים של האישה(בישול/ניקיון/החתלה/האכלת התינוק) ועוד.. גורמת לבעלה להיות תלותי בה.מה שגורם לו להיות "נכה"... אח"כ האישה מתפוצצת עליו בעצבים...אבל שאלתי היא:מה את מתעצבנת על בעלך אם תמיד חנכת אותו שזה לא תפקידו? לכן נשים חכמות לא מחכות שיהיה 5ילדים צורחים.על ההתחלה מלמדים את הגבר להיות שותף קבוע בבית. |
|
את מתייחס לגבר בתור חיה, שעל ההתחלה צריך לאלף אותו כדי שיתרגל לעזור בבית. למה ? למה להעביד את הגבר אם את מסתדרת לבד ובקלות ? מה את צריכה שיסתובב לך בין הסירים ויחווה את דעתו בכל עניין ? שילמד תורה בסלון בשקט ! המסקנא ברורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|