|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:55 |
|
| |
גמדה לא, אבל קוסמת בטוח כן !! 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:56 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | תזכרי אני עלולה לקחת את זה ברצינות !!! בא לי פתאום שוקו, כתבת פעם שיש לך מתכון סודי ואפעם לא הבאת לי אותו, אז אולי תכיני, ווקשה !! :P |
|
אה צודקת חחח הרבה זמן לא הכנתי ככה... חחח אבל סודי?? הוא לא סודי... בואי, מרוקאים לא מפחידים עם אורחים... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא רצית לגלות לי :P
טוב יאלה כתובת ואני באה, אני מקווה שזה לא רחוק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:58 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחחח את סותרת את עצמך...כשאמרתי שאין לי כוח לחנך גבר שוביניסט את שואלת שאם כך איך יהיה לך כוח לחנך 13ילדים?נו שויין כל מה שאגיד יהיה לא בסדר מבחינתך
ולא יודעת מה מחנכים אותו בבית.אחרי מה שאת כותבת אני יודעת טוב מאד מה מחנכים.וזה לא מתאים לי. לא מתאים לי שאימו תחנך אותו שיש תפקידים ששייכים רק לאישה... רוצה אמא שתחנך את בעלי שבבית עוזרים בכל תפקיד.ואין דבר כזה "תפקיד שלא מתאים ויהא לכבודי כגבר".נקודה. |
|
יפה לך, אז מחר הגבר יגיד שלא מתאים לו לפרנס, או ללמוד עם הילדים גמרא וכו' יש דברים שהאישה עושה, והיא עושה אותם ברצון ובששון. אלא אם כן היא מתוסבכת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 18:14 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
חייכנית עצבנית עליו מהיום... זה לא חדש.
ו ... כן, הלשון שלי מתגלגלת ומשחיזה את עצמה בכל פעם מחדש כשאנשים מדברים שטויות מעל הגובה שלהם.
מילא היו משאירים את השטויות לעצמם... אבל ככה? בפורום גדול?
סייג לחכמה שתיקה.
נ. ב. ו ...הצעה ידידותית... אל תתן ללשון המתגלגלת שלי לפנות לעברך ...
|
|
לשון מתגלגלת זה לטובה, תותי, לא תהיה לך בעיה לפנות לבעלך, להחמיא לו, ולבקש ממנו שיבצע דברים, והוא יבצע בשמחה. וגם לדוגמה לסדר לך חופשות מתי שאת רוצה, ולהזיז את העולם כרצונך, לא כולן כאלה אלופות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 19:56 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| tootii2 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | תזכרי אני עלולה לקחת את זה ברצינות !!! בא לי פתאום שוקו, כתבת פעם שיש לך מתכון סודי ואפעם לא הבאת לי אותו, אז אולי תכיני, ווקשה !! :P |
|
אה צודקת חחח הרבה זמן לא הכנתי ככה... חחח אבל סודי?? הוא לא סודי... בואי, מרוקאים לא מפחידים עם אורחים... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא רצית לגלות לי :P
טוב יאלה כתובת ואני באה, אני מקווה שזה לא רחוק |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 19:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
חייכנית עצבנית עליו מהיום... זה לא חדש.
ו ... כן, הלשון שלי מתגלגלת ומשחיזה את עצמה בכל פעם מחדש כשאנשים מדברים שטויות מעל הגובה שלהם.
מילא היו משאירים את השטויות לעצמם... אבל ככה? בפורום גדול?
סייג לחכמה שתיקה.
נ. ב. ו ...הצעה ידידותית... אל תתן ללשון המתגלגלת שלי לפנות לעברך ...
|
|
לשון מתגלגלת זה לטובה, תותי, לא תהיה לך בעיה לפנות לבעלך, להחמיא לו, ולבקש ממנו שיבצע דברים, והוא יבצע בשמחה. וגם לדוגמה לסדר לך חופשות מתי שאת רוצה, ולהזיז את העולם כרצונך, לא כולן כאלה אלופות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 20:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 20:55 |
|
| |
אה ו... תקנאו כולכם/ן ...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 21:04 |
|
| |
שלא יהיה לכם ספק,
אני מעריך את חייכנית, היא נשמה טובה, מלומדת, פקחית, ומתוקה. והיא כמובן צודקת בבסיס של הדברים, על הגבר להעריך את האישה, ולכבדה יותר מגופו. ושיהיה לו תפקידים קבועים, ולא רק מתי שמתחשק לו. ואם האישה לא הכינה פעם ארוחת צהריים לא קרה דבר, ושהגבר יכין משהו לארוחת צהריים. ובמיוחד אם האישה עובדת מחוץ לבית. ודאי שזהו גם דעת התורה. עזוב תעזוב עמו וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 23:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אה ו... תקנאו כולכם/ן ...  |
|
מה זה ? חביתיה מקופלת ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 23:09 |
|
| |
| רציף כתב: |  | שלא יהיה לכם ספק,
אני מעריך את חייכנית, היא נשמה טובה, מלומדת, פקחית, ומתוקה. והיא כמובן צודקת בבסיס של הדברים, על הגבר להעריך את האישה, ולכבדה יותר מגופו. ושיהיה לו תפקידים קבועים, ולא רק מתי שמתחשק לו. ואם האישה לא הכינה פעם ארוחת צהריים לא קרה דבר, ושהגבר יכין משהו לארוחת צהריים. ובמיוחד אם האישה עובדת מחוץ לבית. ודאי שזהו גם דעת התורה. עזוב תעזוב עמו וכו'
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2014 00:12 |
|
| |
אגב,אני לא שונאת אף עדה...אלא חושבת איזה עדה מתאימה לי באופן אישי... עדיין לא הגעתי למסקנה... אני רק משתפת אתכן במחשבות שלי... |
|
בכל עידה יש כל מיני אנשים. וגם אם האיש שלך יחזיק מעצמו יותר מדי, או ימעיט בערכך, לא קרא אסון, העיקר שיהיה לו לב טוב, ושתאמיני בו. ומסתבר שתאמיני בו, כי מי שיש לו באמת לב טוב אז רואים זאת עליו. זה תלוי עד כמה תעבדי על עצמך. איך שאת עכשיו, עדיף לך דובי :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2014 00:20 |
|
| |
מי אמר לך שיש בעיה עם בדיחות מבחינה הלכתית? שאלה טובה....נחשוב על פתרון יעיל ואתן לך תשובה בהקדם... |
|
יש עיצה מהרב לסרי נדמה לי, שהוא אומר מראש, שכל הבדיחות על מרוקאים לדוגמא, הכוונה למרוקאים גוים ממרוקו. וכן על זה הדרך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|