|
|
| נשלח ב-1/8/2014 07:37 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
לא מסכימה ולא מסכימה! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:11 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
ריקי, אני יודעת שאין מושלם אז על מה היית ממליצה לי לוותר?כל דבר חשוב בפני עצמו. אין אפשרות לחיות בלי כסף. לא שווה להתחתן אם אין אהבה ומילים טובות. לא יכולה באופן כרוני לסבול גבר שוביניסט ולא אכפתי. אי אפשר להתחתן עם מכוער-שיכער את יופי ילדי.מסכנים. אי אפשר להתחתן עם מישהו שלא בדרך שלי. אז רק על חתיך אפשר לוותר לטובת גבר נאה... אבל חוץ מזה על מה היית מוותרת?את האמת.
|
|
שיהיה לו לב טוב, שיהיה פקח, שיהיה מקושר לרבי, שימצא חן בעינייך, כלומר, שיהיה חמוד, ויתאים למה שחשוב לך במראה של הבן זוג, (לא חייב שיהיה נאה, חתיך, או דוגמן) שיהיה אפשר להסתדר מבחינה כספית, ואפילו לגור בהתחלה במגדל העמק. שיהיה ביניכם התאמה די גבוהה יחסית, הערכה וכימיה. אפשר למצוא, בהחלט. ואת ניגשת לעניין בענווה, ובידידות.. בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:22 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
המאכל ה כ י !! מגעיל של מרוקאים... זה העוגות והעוגיות שלהם...
אגב, תבלינים מוזרים: תימנים, הודים וכו'...
|
|
יש אצל המרוקאים את הסלט גזר, שיש לו טעם שלא נדע, ועוד יותר גרוע ומבחיל זה הסלט עם הירק הלבן הזה.. כמו כרוב יבש ותפל.. איכסה. אה עכשיו אני מבין איך זה שהמרוקאים יש להם אופי חזק.. אחרי מאכלים דוחים שכאלה.. כנראה שהן למדו מהאשכנזים איך עושים עוגות לתפארת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:26 |
|
| |
יווו העוגיות האלה עם מלא דבש שא"א להחזיק אותם.....לומבינה מה אנשים מצאו בזה... |
|
מה את לא מבינה ? האישה עושה עוגיות מוזרות אז שלא יחמיאו לה ? מי רוצה להתעסק עם מרוקאית ?? וככה עד עצם היום הזה המרוקאיות מכינות את העוגיות המוזרות ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:30 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  | א. אז תטעמו קצת מכל דבר... ותהנו.. לא צריך לאכול המון ...זה הורס את הטעם...
ב. אלו דברים שאוכלים פעם בחצי שנה.. א"א כל שבת... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 11:57 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | פרוזן כתבה: |  | אפשר גם אחד? אין על האוכל של המרוקאים.. |
|
יש אוכל מרוקאי מעולה. והרבה מהאוכל המרוקאי, המרוקאים הורסים אותם עם התבלינים המוזרים שלהם, שלא נדע.. לפחות בעוגות שלהם אין תבלינים מוזרים משום מה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, אחת ההודעות המצחיקות ששמעתי על מרוקאים קודם כל ממש אבל ממש מסקרן אותי איך אתה יודע מה האוכל המקורי?! שאתה מגיע למסקנה שהרסו אותו?! וגם נגיד שאלו התבלינים של המרוקאים (שלטענתך מוזרים) אז איך האוכל בדיוק מעולה?!?!
ואין כמו האוכל המרוקאי, זאת הגאונות שלהם שמתבטאת באוכל וידוע שהמרוקאיות הם הכי בשלניות אז שוש  |
|
כמובן שזו רק התרשמות שלי, התארחתי כמה פעמים בשבתות אצל משפחות מרוקאיות, רוב האוכל אכן משובח ובשפע רב, אולי לא תמיד האוכל חם כי בשבתות בבוקר הם מוציאים הכל בבת אחת, האורח הופך למסמר הערב, ככה זה אצלי על כל פנים.. ויש מאכלים שש להם טעם מוזר ודוחה, לכי תשאלי אותם למה זה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:24 |
|
| |
רציף, התארחת במקומות הכי לא נכונים. בעיקרון הסגרת את עצמך. סלט גזר ואוכל קר מוציאים אצל מרוקאים שמשחקים אותה אשכנזים... בעיה שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:34 |
|
| |
אגב גזר ואשכנזים, מישהו טעם אי פעם סלט גזר מתוק? (נראה לי שזה בא עם חתיכות אננס  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 12:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 13:21 |
|
| |
סלט גזר מתוק!יאמיייייייייייייייי!!!!!!!! אצלינו זה בלי אננס...אבל טעים!!!
באמת אני לומבינה מה טעים באוכל מרוקאי.... תמיד בסוף יש בחילות...נראה לי זה חלק מהארוחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 14:08 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  | סלט גזר מתוק!יאמיייייייייייייייי!!!!!!!! אצלינו זה בלי אננס...אבל טעים!!!
באמת אני לומבינה מה טעים באוכל מרוקאי.... תמיד בסוף יש בחילות...נראה לי זה חלק מהארוחה.. |
|
גם אני לא מבינה מה טעים בגזר מתוק טעם של כלום ושום דבר... תמיד אחרי סלט כזה יש לי חרטות ... כאילו ר"ה מתקרב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 14:22 |
|
| |
על כך נאמר..... על טעם וריח אין להתווכח.... או שתפתחו אשכול חדש... סוגי מאכלים של עדות .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 14:23 |
|
| |
תלוי איך עושים תסלט גזר...צריך מיץ תפוזים טבעי שסוחטים ולא מבקבוק מה שהרוב עושים...אין זה טעים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 14:39 |
|
| |
תלוי איך עושים תסלט גזר...צריך מיץ תפוזים טבעי שסוחטים ולא מבקבוק מה שהרוב עושים...אין זה טעים!!! |
|
|
|
|
|
|