|
|
| נשלח ב-1/8/2014 14:45 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
על כך נאמר..... על טעם וריח אין להתווכח....
או שתפתחו אשכול חדש... סוגי מאכלים של עדות ....
|
|
אני מצטטת את דברי שוב.... סטיתם מנושא האשכול........... לגמרי! (איכשהו תמיד מגיעים לאוכל.....) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 15:02 |
|
| |
על כך נאמר..... על טעם וריח אין להתווכח....
או שתפתחו אשכול חדש... סוגי מאכלים של עדות ....
|
|
אני מצטטת את דברי שוב.... סטיתם מנושא האשכול........... לגמרי!
(איכשהו תמיד מגיעים לאוכל.....)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 15:08 |
|
| |
כי כל החגים שלנו זה בערך ככה: "פעם ניסו להרוג אותנו.. לא הצליחו.. יאללה בא נאכל.."
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 16:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | כי כל החגים שלנו זה בערך ככה: "פעם ניסו להרוג אותנו.. לא הצליחו.. יאללה בא נאכל.." |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 17:53 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| צדיקונת כתבה: |  |
לא מסכימה ולא מסכימה! |
|
מה עדיף? לחוח? גפילטע פיש?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 17:58 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
אגב גזר ואשכנזים, מישהו טעם אי פעם סלט גזר מתוק? (נראה לי שזה בא עם חתיכות אננס  ) |
|
דווקא מעדן. ברור ששירותי ההסעדה לא תמיד מומחים בלהכין את זה. אגב, גם אצל האשכנזים, יש כל מיני מטבחים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 18:24 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  | סלט גזר מתוק!יאמיייייייייייייייי!!!!!!!! אצלינו זה בלי אננס...אבל טעים!!!
באמת אני לומבינה מה טעים באוכל מרוקאי.... תמיד בסוף יש בחילות...נראה לי זה חלק מהארוחה.. |
|
בחיי שזה מזכיר לי את הויכוחים בגן לאבא שלי יש רובה ואני יותר גבוהה ממך ..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2014 23:18 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | כי כל החגים שלנו זה בערך ככה: "פעם ניסו להרוג אותנו.. לא הצליחו.. יאללה בא נאכל.." |
|
ממש לא ככה, גם אוכלים. הדגש הוא לא האוכל. העיקר זה השמחה והעונג בכל המובנים. לימוד תורה, הודיה והלל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 00:22 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | tootii2 כתבה: |  |
| צדיקונת כתבה: |  |
לא מסכימה ולא מסכימה! |
|
מה עדיף? לחוח? גפילטע פיש?
|
|
|
|
פיתה כזאת עם חורים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 18:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
המצחיק.שבדיוק אתמול הציעו לי מרוקאי...ישר נזכרתי בתותי... |
|
|
|
בס"ד
נראה...אמרו שהוא פעיל ונמרץ...אני צריכה לבדוק שהנמרצות הזו לא גורמת לו לנמרצות במוח.... .... |
|
אני לא הכי מומחה לענייני מרוקאים, החבר שלי המרוקאי הוא צפיחית בדבש, מצד שני, לפעמים הוא מבריז ומחפף בענק, הוא תחמן ברמות על. לעניות דעתי תבררי היטב היטב, במיוחד אם את מחפשת איכות ויציבות. שוב, אני רק מהרהר בקול. ויתכן בהחלט שאני טועה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 18:36 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 19:05 |