בית פורומים שידוכי חרדים

השפעת העידה על הצעת שידוך -סקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2014 13:27 לינק ישיר 

בס"ד

לא הבנתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 14:15 לינק ישיר 

מי שמוריד בגלל סטיגמות הוא צועק שהוא חלשאופי
ומי שפוחש שהילדים שלו "יסבלו" אז יש לו בעיות גדולות באמונה
סורי זאת האמת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 14:22 לינק ישיר 

בס"ד

א. לא חלש אופי...איני רוצה גבר למשל שוביניסטי ויש עדות ששם אחוזי השוביניסטים גבוהים, כך שאין לי כוח למצוא מחט בערימה של שחת.
ב.1)יכול להיות שיש מחסור באמונה.אבל גם מי שמאמין זלא אומר שהדרך שלו עפ"י הטבע  קלה...ולי בתור אמא אין כוח להיות המשווקת ולספוג את כל ההשפלות.
2)מי שחווה דחייה על רקע עדתי וסבל מזה רוצה לברוח מזה ולא לקבע את הסבל לדורות...(ואני לידיעתך נמצאת בקבוצה הזו.למרות שרק חצי עדתי "לא מקובלת")

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/07/2014 14:27:33

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 14:27 לינק ישיר 

לבוא היום ולקטלג בצורה גורפת שעדה כזאת שוביניסטית וכזאת לא סורי יש פה נטייה לגזענות ולאמונה בקדושת הסטיגמה
מי שמאמין אז הוא מאמין שהכל לטובה וזה שילדיי יסבלו לא תלוי אם אני מקדש סטיגמה כזאת וחי על מה יגידו אלא רצון ה וגזרתו בלבד וכאן ההבדל הגדול בין מי שמאמין בה למי שמאמין בחברה {מה יגידו?}
אדרבה בגלל שחווית הייתי מצפה לעמידה יותר חזקה נגד העיוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 14:32 לינק ישיר 

טום אתה כותב דברים גדולים ונכןנים אבל....אין מה לעשות יש חברות ויש מגזרים ויש דברים שלא עושים אותם כי כן, יש סטיגמה! אני לויגיד לך שכלכל סטיגמה מקשיבים ממש לא!!! אבל יש סטיגמות שאין מה לעשות וחייבים ללכת על פיהם כי כל המגזר הולך לפיהם ואני לומתכוונת לפרוש מהעדר!

שוב יש המון סטיגמות שלומקובלות עלי ואני לועושה אותם!המוןןןן! אבל יש כאלה שחייבים לעשות אותם אם אתה רוצה להיות שייך למגזר שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 14:50 לינק ישיר 

בס"ד

אבל דבר אחד ברור לי וזה...שאם ה' יזמן לי להכיר מישהו בדרך לא דרך...ואוהב אותו והאישיות שלו תקסים אותי,בהחלט שלא יהיה אכפת לי מכלום אפילו אם הוא יהיה אתיופי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 14:59 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:
טום אתה כותב דברים גדולים ונכןנים אבל....אין מה לעשות יש חברות ויש מגזרים ויש דברים שלא עושים אותם כי כן, יש סטיגמה! אני לויגיד לך שכלכל סטיגמה מקשיבים ממש לא!!! אבל יש סטיגמות שאין מה לעשות וחייבים ללכת על פיהם כי כל המגזר הולך לפיהם ואני לומתכוונת לפרוש מהעדר!

שוב יש המון סטיגמות שלומקובלות עלי ואני לועושה אותם!המוןןןן! אבל יש כאלה שחייבים לעשות אותם אם אתה רוצה להיות שייך למגזר שלך...
אז את מעדיפה רווקות נצחית על פני שבירת סטיגמה? או לחילופין חמשים שנה של קשר ממוצע על פני קשר מעולה, רק בגלל סטיגמה. נראה לי הזוי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 15:04 לינק ישיר 

בס"ד

שיגושיח,יש עוד הרבה דברים הזויים יותר בחברה החרדית...מה יותר הזוי מלצפות מאישה קטנה להמליט 12 ילדים+לפרנס כמעט לבד +לעשות את כל מטלות הבית+להיות מטופחת ורזה+להיות פסיכולוגית צמודה של הגבר...ואח"כ להרצאות לה ש..."אין אישה כשרה העושה רצון בעלה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 15:12 לינק ישיר 

סורי צדיקונת זה שאת לא נכנכת לחברה בדברים מסוימים זה לא אומר שפרשת ממנה את יכולה לעמודד על האמת גם אם היא לא מצלצלת טוב
אלא מה מה יגידו בהתחלה כולם יגידו לאט לאט ישלימו עם זה ויקבלו את זה
אבל את תיהי מאושרת תיהי בטוחה שעשית את הבחירה הנכונה לך מתוך בחירה חופשית תיהיי בטוחה לחיות ככה יותר טוב לגבי חייכנית תשובתך התקבלה הפעם כתבת לעניין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 15:27 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

שיגושיח,יש עוד הרבה דברים הזויים יותר בחברה החרדית...מה יותר הזוי מלצפות מאישה קטנה להמליט 12 ילדים+לפרנס כמעט לבד +לעשות את כל מטלות הבית+להיות מטופחת ורזה+להיות פסיכולוגית צמודה של הגבר...ואח"כ להרצאות לה ש..."אין אישה כשרה העושה רצון בעלה".
חייכנית, את יודעת טוב מאד שמה שאמרת כרגע הוא לא נכון. ומה עוד שהוא לא רלוונטי לדיון פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 15:36 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
בס"ד

שיגושיח,יש עוד הרבה דברים הזויים יותר בחברה החרדית...מה יותר הזוי מלצפות מאישה קטנה להמליט 12 ילדים+לפרנס כמעט לבד +לעשות את כל מטלות הבית+להיות מטופחת ורזה+להיות פסיכולוגית צמודה של הגבר...ואח"כ להרצאות לה ש..."אין אישה כשרה העושה רצון בעלה". חייכנית, את יודעת טוב מאד שמה שאמרת כרגע הוא לא נכון. ומה עוד שהוא לא רלוונטי לדיון פה.

בס"ד

הכל מאד נכון ומאד רלוונטי.אי אפשר לבקש שפיות מחברה שנוסדה על חוסר שפיות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 15:40 לינק ישיר 

יש לך חברה יותר שפויה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 15:42 לינק ישיר 

בס"ד

אה שכחתי...והאישה הקטנה הזו צריכה להביא דירה כדי לזכות להתחתן....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2014 18:38 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:

אז את מעדיפה רווקות נצחית על פני שבירת סטיגמה? או לחילופין חמשים שנה של קשר ממוצע על פני קשר מעולה, רק בגלל סטיגמה. נראה לי הזוי!

מדברים פה נורא גדול..תלוי איזה סטיגמות....ולהתחתן עם אתיופי שזה סטיגמה אני לא אעשה את זה!!!ואין לי בעייה איתם בתור בנא רק בתור בעל ומשפחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2014 18:44 לינק ישיר 

טום888 כתב:
סורי צדיקונת זה שאת לא נכנעת לחברה בדברים מסוימים זה לא אומר שפרשת ממנה את יכולה לעמודד על האמת גם אם היא לא מצלצלת טוב
אלא מה מה יגידו בהתחלה כולם יגידו לאט לאט ישלימו עם זה ויקבלו את זה
אבל את תיהי מאושרת תיהי בטוחה שעשית את הבחירה הנכונה לך מתוך בחירה חופשית תיהיי בטוחה לחיות ככה יותר טוב לגבי חייכנית תשובתך התקבלה הפעם כתבת לעניין

דברים מסוימים...יש המוןןן סטיגמות!! רוב הסטיגמות אפשר לנפץ אותם אבל יש כאלה שלא!וסתםלידע יש כאלה שיש בהם אפילו עניין... וממש לוכפת לי מה יגידו!!!הכי לא בעולם! ב"ה אני טיפוס שמח ומאושר ואם אני מחליטה משו שהוא נכון גם לפי ההלכה אז שיקפצו כולם! ו...אם בנא נמצא בחברה הוא צריך לקבל את כל מה שהחברה הזאת דורשת.גם אם הוא לומסכים עם זה...שוב בארור שיש דברים שהיד חופשית בתוך החברה אבל יש דברים שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > השפעת העידה על הצעת שידוך -סקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 26 27 28 לדף הבא סך הכל 28 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.