|
|
| נשלח ב-7/7/2014 22:43 |
|
| |
על עצמי לא אכפת לי אבל על הצאצאים שלי זה כן קצת מרתיע אותי לחשוב שלילדים שלי לא יהיה דורות של עבר יהודי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 23:00 |
|
| |
ריקו'ש.... שאני אגלה לך סוד??
זו מצווה גדולה להתחתן עם גרים.
וכמובן, במקום שהם עומדים, אין ביכולתנו לעמוד. (מבחינת זכויות)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2014 23:21 |
|
| |
נכון את צודקת, אני מסכימה בתנאי שאני בוחרת את הגוי ואז אח"כ הוא יתגייר :P
האמת שנראה לי שהבחור היחיד שעדיין לא הציעו לי זה גר. זה יכול להיות מעניין בתור הצעה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 00:55 |
|
| |
מבחינתי יש עדיפות לגר, לא נושא עימו מחלות גנטיות שקיימות אצל יהודים וכן שאר גנים רעועים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 13:25 |
|
| |
| האלכסנדרה כתב: |  | | מבחינתי יש עדיפות לגר, לא נושא עימו מחלות גנטיות שקיימות אצל יהודים וכן שאר גנים רעועים. |
|
חח גם אין חשש לזה שיהיה לו אף יהודי ארוך והמצות שלו לא יהיו טבולות בדם ילדים
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 14:36 |
|
| |
כדי להיות בטוחה שהוא אומר לך דברים רומנטיים.. כנראה תצטרכי ללמוד את השפה.. :P
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 14:38 |
|
| |
טוב אז ככה לאלו ששאלו האמת שאין לי ממש סיבה מספקת למה להוריד דבר כזה(והאמת שזה נודע לי מאוחר כל העניין..)
קודם כל ברור שאם לא היה לה את כל הפרטים שציינתי לא היה סיכוי שבעולם שאפגש(עכשיו יש אחוז קטן)
העניין הוא בעצם פשוט להקטין ראש כביכול ולחפש משהו אחר... כי אני מפחד מכל אותם "ג'וקים" בראש שיכולים להיות אחר כך... פחד שאולי אולי אולי יום אחד היא תרד מהדרך... (זה יכול לקרות לכל אחד) ואז הנישואין במצב כזה פוקעים ממילא אפילו בלי גט והיא חוזרת להיות גויה וה' ישמור... וכמו שאמרו פה שלילדים יהיה עבר תורשתי גוי. וסתם עצם המחשבה יכולה להציק כל חיי הנישואין. מה גם ש.... אומרים שגר הוא כמובן יהודי לכל דבר ברגע שהתגייר, הוא כביכול מקבל נפש\נשמה יהודית, רק שהנשמה שלו, השורש\מקום היניקה שלה יצא ממקום של גוי... אנחנו לא מבינים בזה הרבה אבל ככה שמעתי פעם
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 08/07/2014 14:40:11
"ה' אלוקים, זכרני נא וחזקני נא... אך הפעם הזה האלוקים"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 15:12 |
|
| |
בס"ד
הספרדי,שיגעת אותנו כדי להישאר באותה נקודה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 23:36 |
|
| |
פשש..
| tootii2 כתבה: |  | ריקו'ש.... שאני אגלה לך סוד??
וכמובן, במקום שהם עומדים, אין ביכולתנו לעמוד. (מבחינת זכויות) |
|
אין מצווה כזאת להתחתן עם גר או גיורת. זכות לא פחות חשובה זה להתחתן עם יהודי/ה, יש ליהודים נשמה גבוהה, זכות אבות וכו' וכו' גרים או חוזרים בתשובה יש להם יחודיות, שהם עלו ונתעלו בכוחות עצמם, הם יודעים הקרבה מה היא. מצד שני, יהודים ובעיקר חרדים שומרי מצוות קיבלו חינוך מיוחד שהפך איפשהוא לטבע שני בנוגע לאהבת חסד, הכנעה, ענווה, אמת, כיבוד הורים, הבלגה והתאפקות, עבודת המידות מגיל צעיר, התמדה וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2014 23:43 |
|
| |
.
אפשר לקלוט אם הגיורת היא טיפוס רציני. ברור שאתה לא מתארס איתה לפני שאתה משוכנע שהיא ראויה לך ובעלת תכונות נעלות. אלא שעליך לברר אצל מקור מוסמך לגבי הגרים.. גם אין פה איפה לברר על המשפחה.. אולי תיפגש איתה לפני שאת שובר את הראש מה לעשות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2014 09:21 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | tootii2 כתבה: |  | ריקו'ש.... שאני אגלה לך סוד??
וכמובן, במקום שהם עומדים, אין ביכולתנו לעמוד. (מבחינת זכויות) |
|
אין מצווה כזאת להתחתן עם גר או גיורת. זכות לא פחות חשובה זה להתחתן עם יהודי/ה, יש ליהודים נשמה גבוהה, זכות אבות וכו' וכו' גרים או חוזרים בתשובה יש להם יחודיות, שהם עלו ונתעלו בכוחות עצמם, הם יודעים הקרבה מה היא. מצד שני, יהודים ובעיקר חרדים שומרי מצוות קיבלו חינוך מיוחד שהפך איפשהוא לטבע שני בנוגע לאהבת חסד, הכנעה, ענווה, אמת, כיבוד הורים, הבלגה והתאפקות, עבודת המידות מגיל צעיר, התמדה וכו' נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, אני בתור בעל תשובה(במידה מסויימת)... יכול להגיד לך שמבחינת הסגנון שלי ממש לא מתאים לי מישהי חוזרת בתשובה, וכשבאים הצעות ממדרשיות וכאלה אני ב-99% פוסל על הסף... ואף על פי כן אני ממש לא מסכים עם ההנחת יסוד שלך בנוגע אליהם
|
|
|
|
|