|
|
| נשלח ב-1/8/2014 15:33 |
|
| |
זה כ״כ שקוף שביבי מתחמק מלהילחם, ומהיום הראשון למבצע כבר החלו דיבורים על הפסקת אש, דיבורים שאינם מפסיקים, וכל אימת שמוכרזת הפסקת האש היא מיד קורסת והלחימה מחריפה, זה נראה שהקב״ה ״מושך בציציות ראשו״ של ראש הממשלה לחתור ללחימה נגד חמאס בניגוד לרצונו, ולעשות את העבודה הנדרשת נגד חמאס עד תום.
ונראה שעוד צפויים ימים של ניסיונות הפסקת האש שיקרסו עד שבאמת תהיה מלחמה אמיתית בחמאס שפשוט תשמיד אותם, וניקח את עזה לידינו, וכך תתוקן חרפת ההתנתקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2014 21:49 |
|
| |
מדינה שלימה שבויה בידי צמד הצלפוחדים הפחדנים האלה

לא יאומן כי יסופר. אני צופה (בגועל רב יש לומר) בצמד המפוחדים האלה ולא צריך להתאמץ בכלל לקרוא אותם ולראות את מה עומד מאחורי כל אמירה והצהרה. ואני אומר לכם אחים יקרים.. אוי לנו אוי לעם ישראל שהרשעים האלה עומדים בראשו !! רשעים כאלה שהשיקול הראשון העומד מול עיניהם בבואם לקבל החלטה כלשהי זה כיצד זה ייתפס בעיני הבוסים מעבר לים - קרי ארה"ב ואירופה. לא מעניין אותם עם ישראל לא מעניין אותם אזרחי ישראל. האנשים האלה מפוחדים מהעולם כמו סבתא שלי מהאזעקות.. ה' ירחם עלינו וימהר להמליך עלינו את מלך המשיח לגאול אותנו מהטינופת הזאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/08/2014 21:51:00
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 13:27 |
|
| |
תגובה 0
הלוואי וזה נכון אבל זה מצד שני יכול להיות בחינה של הארת שבת שנכנסת בזמן מנחה קטנה כך שזמן שביעית נכנס לא בזמן המדויק היינו צאת הקודם אלא קודם.
זה בהנחה שהולכים לםי הכתובים כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 14:33 |
|
| |
איזה מזל שאני לא מבין מה שאתה אומר אחרת הייתי חושב שאתה לא מסכים איתי..

|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 15:00 |
|
| |
מעניין שהרב בן ארצי כתב שנתניהו כבר לא חושב בעצמו, ולא קובע בעצמו, אלא הקב"ה מכתיב לו הכול בלי חופש בחירה. באמת הצעד של ביני נראה לנו מרושע ופחדני, אבל זה סותר את מה שהרב בן ארצי אומר, לא? אולי היציאה של חיילנו מעזה היא הכנה לצונאמי, וכדי שאף יהודי לא ייפגע.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2014 15:06 |
|
| |
לא ראיתי שהרב כתב דבר כזה. אדרבה הרב כן אמר שצה"ל ימשיך עד שיחסל את כל חמאס זרע עמלק הזה.
לגבי הצונאמי אין מה לדבר על כך עד שלא יומלך המשיח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 07:57 |
|
| |
יממה שנייה של הפסקת האש
מה יהיה? יחזיק מעמד או לא? שאלת השאלות. למי פונים בשאלות כאלה של מה צופן העתיד? לנביא הדור הרב ב"א כמובן..
דא עקא שמי ששם לב ראה שמתחילת המערכה מסריו בעניין הזה היו.. איך לשון בלשון עדינה.. מינוריים ביותר. בקושי דיבר על מה צפוי בקושי אמר מה קורה. אני בכל אופן מאוד התאכזבתי מהתנהלותו של כבוד הרב במלחמה הזאת. עד לרגע זה ממש הוא לא באמת נתן תכנית מתאר מסודרת של מה צפוי. 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 15:44 |
|
| |
בדרך כלל הרב בן ארצי כשיש לו מסר חיובי הוא אומר ומבליט. השבוע לא פרסם מסר לפרשת שבוע כלל. אולי אין לו משהו טוב למסור לכן לא מוסר כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 16:21 |
|
| |
מסכים איתך שהקו של הרב הוא לא לפרסם דברים לא חיוביים. או שהוא פשוט לא יודע עליהם. גם זו אפשרות מבחינתי. עד שלא יוכח לי אחרת.
בכל זאת מצופה ממנו לצאת בהצהרות מה צופן העתיד ומה עומד לפיתחנו. לא יתכן שכל השנה בימי שגרה הוא לא מפסיק לדבר ולפרסם מסרים כאלה ואחרים ודווקא בימי חרום ומלחמה כשכל עם ישראל משתוקק לדעת מה קורה הבנאדם נעלם לו לתוך איזה מנהרה..
יש מצב שמחרתיים שישי בבוקר אני אצלו. והיה אם יצא לפועל כמובן שאשאל אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 16:25 |
|
| |
עד אז בואו נהנה מעוד קטע מוצלח של החבר'ה הקורעים האלה
והפעם - האו"ם מאוכזב מכיפת הברזל שישראל אירגנה לעזה.. להתגלגל מצחוק!!! קום, תעשה ביגועים..
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/08/2014 16:30:01
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 16:15 |
|
| |
מתקרבים לתום ה72 שעות..
מישהו רוצה להמר מה הולך לקרות? רמז קטן.. הקיבינמט לא מעוניין, אבל מ-מ-ש ל-א מעוניין בחידוש הלחימה. ויתורים במו"מ לדרישות החמאס? לא נשמע מי יודע מה מופרך למיסטר שפניהו
כך או כך מחר ב-08:00 זה בדיוק באמצע השיעור של כבוד הרב. נחיה ונראה
|
|
|
|
|