|
|
| נשלח ב-7/8/2014 22:11 |
|
| |
תודה על הדברים. אכן, כך זה נראה בשלב זה. אם כי אני חייב להודות שדעתי היתה שהפסקת האש תימשך משום שלא הגיוני שהמלחמה פוסקת דווקא בט' באב היום הכי קשה ומצד שני מתחדשת בשבת נחמו בה מתחילים את שבעה דנחמתא נחמו נחמו יאמר אלהיכם.. איה נחמה ואיה תקווה אם עם ישראל שוב חוזר לאזעקות חרדות וטילים. לכן זה נגד ההיגיון.. נו טוב, עוד כמה שעות יתברר הכל..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 09:01 |
|
| |
שוב אכזבה גדולה מההתייחסות המינימלית למלחמה

בקושי אמר משהו על המצב ועוד פחות מכך על הצפוי. לדידי אין ספק בכלל שהוא פשוט לא יודע מה יהיה. זה החיסרון הגדול של נביא - מה שלא מגלים לך משמיים אתה פשוט לא יודע. וזה גם ההסבר של "חכם עדיף מנביא". נושא עמוק ורחב. לא ניכנס לזה עכשיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 14:03 |
|
| |
אולי אפשר להשתמש בשאלות דרך האתר של הרב בן ארצי ולשאול אותו מה יהיה, או שהוא לא יענה? (או שבכלל המזכירים שלו לא יעבירו לו?)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2014 21:42 |
|
| |
שבוע טוב נו דנדוש מי צדק בסוף? קיבלנו שבת נחמו או לא? התברר ששנינו צדקנו בסופו של דבר. הירי התחדש אמנם אך רק לאזור הדרום הקרוב לרצועה מעבר לכך השקט נשמר ואף מורגש היטב במרחב הציבורי ואצל הבריות באופן כללי.
שבוע מוצלח ובשורות טובות יהי רצון! 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 09:13 |
|
| |
הרסתם את ישראל והשפלתם אותה עד עפר ממשלה הומו-לסבית ארורה!

יהי רצון שהקב"ה ירחם על עם ישראל וארץ ישראל ויהרוס אתכם ויאבד אתכם מן העולם בקרוב ממש אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 11:39 |
|
| |
הנה מה טוב ומה נעים . . . ..??

|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 14:57 |
|
| |
לא זכיתי להבין את הקריקטורה עם הדוגמן.. סליחה עם הרמטכ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 15:14 |
|
| |
לא שמעת את נאום הכלניות של רמטכלנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 15:36 |
|
| |
לא, לא שמעתי. גם אם אני צופה בערוץ 10 או 2 ובאותו רגע מופיע אחד השרצים הללו אני מיד מעביר! לא מסוגל לשמוע את השקרים שלהם ואת הרמה הנמוכה הזאת. אבל פ'סדר.. הבנתי את ההקשר. כמו כל הסמאלנים ההזויים גם הוא חי בתוך בועת שלום משלו כאשר מסביב נופלים טילים. אגב לא סתם אני מכנה את המשולש הקדוש שלהם 'ממשלה הומו-לסבית' אין אצלי סתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 12:17 |
|
| |
תגובה נדרשת
חוף הים יפהפה ומצולם כדבעי אבל איפה אתה נכנס בתמונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 13:35 |
|
| |
אחת הדעות הנכונות לגבי צוק איתן. סוף סוף רב חשוב שאומר את האמת ללא פשרות:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 14:17 |
|
| |
תודה על הכתבה דני  אכן כל מילה בסלע וכל משפט זהב! אוהבים את הרב אליהו זייני!
נו עכשיו תגיד לי אתה.. האם זה לא מסתדר לך פרפקט עם מה שאני כל הזמן צועק פה עוד לפני המלחמה וכמובן במהלכה שהאוייב שלנו לא נמצא במחילות בעזה אלא קודם כל כאן בתוכנו בתוך הממשלה הארורה הזאת שנשלטת בידי אויבי העם כן ידידי זה מה שהם האנשים האלה אויבי העם אחד אחד! מהם צריך להיפטר לכל הרוחות ורק אחרי זה להתפנות לטפל באוייב הערבי והסמאלני. הם הסרטן שבגוף העם והארץ - ועיוור מי שלא רואה זאת! יהי רצון בקרוב ממש משיח שיפטור אותנו מעונשם של אלו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 22:39 |
|
| |
אחרי כמה ימי שקט הגיע הזמן לחזור לשגרה
סיכויים גבוהים לחידוש המלחמה בחצות ביום ד'. אין מו''מ. צה''ל נערך להרחבת הפעולה הצבאית בעזה
אהבתי את התיאור הזה: כל מה שהמשלחת הישראלית עושה במשך היום בו היא נמצאת בקהיר, הוא שתיית תה מצרי חריף שמוגש להן במלון היכן שהמו''מ מתקיים'. במילים אחרות, לא מתקיים מצב בו יש איזה שהוא ניסיון לגשר על פני הפערים.
שלא יובן מדבריי שאני בעד מלחמה טילים וכל ההשלכות הנלוות לכך. חלילה וחס לחשוב כך. גם לי לא קל בימים כאלה וגמני סובל כמו כולם. בטח לא כאשר המשיח מגלה דעתו שהוא נגד כניסה קרקעית שבלי ספק תגבה קורבנות נוספים ה' ירחם. עם הנהגה כזאת אני גם מצטרף למתנגדים לכניסה קרקעית.
|
|
|
|
|