|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:33 |
|
| |
עוד משהו בסיסי שאתם לא שמים לב. "לאף דת אין ארץ" רק ליהדות יש ארץ, יותר נכון בלי הארץ אין יהדות רק מבחינת והציבי לך ציונים, הרי הגר בחול כאילו אין לו אלוהי שזה אומר אין יהדות. זה לעומק דברי החכמים שעם ישראל וארץ ישראל ותורת ישראל ואלוהי ישראל "חד הם" כל אחד מהם בלי השאר ? אין לו משמעות.
תוקן על ידי maxmen ב- 10/07/2014 12:36:53
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:36 |
|
| |
| maxmen כתב: |  |
מתי עם ישראל חי כפי שאתה כותב?
מאז ומעולם הרי עונש כרת בתורה היא איום שאם תעזוב את החוקה האישית אז אתה רח"ל נכרת כי בכל דגל לאומני אחר צאצאיך הם לא שלך. וכן כל עונש מיתה משמים.
באף משטר אין כזה עונש כי הוא פשוט כופה עליך את חוקיו. האם שמעת על עונש משמים באיזה חוקה של האומות הלאומניות ?
תוקן על ידי maxmen ב- 10/07/2014 12:23:08 |
|
כוונת השאלה היתה: באיזה תקופה עם ישראל חי בצורה כפי שאתה כותב?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 12:45 |
|
| |
| שלישישי כתב: |  |
כוונת השאלה היתה: באיזה תקופה עם ישראל חי בצורה כפי שאתה כותב?
|
|
חוץ מהתקופה שדרשו מלך וכשלו כמובן, הרי הפסדנו את עשרת השבטים אך ורק בגלל דרישת המלכות וגם הגלות עצמו היא תוצאה של המלכות. גם גלותינו בארצינו היום היא תוצאה של המלכות\הלאומניות.
תבין דבר פשוט. אייך התורה\משה\הנביאים טוענים שנצא לגלות ? האם קיבלו מסר ממוחמד או מישו או מאלוהי הבייביסיטר ? התשובה הפשוטה היא שיש לאום ומלכות ומערכת אוצר וכדומה, יש עניין לכבוש לאום כזה כי אתה צריך רק לכבוש את הראש\המלך\המשטר וכל עבדיו של המלך עוברים אוטומטית לכובש. אותו דבר קניין מכוח הכסף, כל עבדי הכסף עוברים לקונה שזה הטייקון או הבנק וכדומה. ולכן אומרת התורה שאם אין עבדים למלך ויש שמיטת כספים ?! אז אי אפשר לכבוש בקלות את הפרטים הבני חורין. כי אתה צריך לכבוש כל נחלה בעצמה וכל משפחה בעצמה וגם אין לאף כובש עניין לכבוש פרטים. והבן לעומק את הדבר הפשוט הזה.
תוקן על ידי maxmen ב- 10/07/2014 12:46:05
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 13:12 |
|
| |
מקס
מה שאתה כותב זה פשוט וברור. אבל, באיזה שנים עם ישראל חי בצורה כפי שאתה כותב?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 13:27 |
|
| |
| שלישישי כתב: |  | מקס
מה שאתה כותב זה פשוט וברור. אבל, באיזה שנים עם ישראל חי בצורה כפי שאתה כותב? |
|
מאז ומתמיד. הרי בני ישראל לא עובדים עבודה זרה וזה כל המשמעות של היהודי שילדיו הם שלו והוא לא עבד של אף לאום. לכל יהודי יש את החוקה האישית של היהדות ורק כך הוא שורד לנצח. אתה ואני כיהודים קיימים עכשיו בהווה אך ורק בגלל הנקודה הבסיסית הזו. כל מי שבעבר עזב את החוקה האישית ?! פשוט נכרת ואין לצאצאיו זהות אישית אם יש לו בכלל צאצאים.
תבין ידידי היקר שעצם שאתה אישית קיים עכשיו בהווה היא תוצאה וודאית מוחלטת שכל אבותיך מיזה ארבע אלף שנה ויותר, לא עבדו עבודה זרה ולא נתנו את צאצאיהם למולך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 14:18 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | | ולכן היהודי עושה ברית מילה לומר שאין לו דגל אחר חוץ מהגזע שלו שהם תוצאה מאבר ההולדה = ברית המילה.... ברית המילה הוא גם שטר הקניין של כל יהודי על ארץ ישראל. והיות הוא גזע\צאצאי אברהם ולכן הוא היורש של הארץ. |
|
[מקס,
אני רק שאלה (טוב, שתיים): א. בעוונותיהם, הוריי לא ערכו לי ברית מילה - האם איני יהודייה? האם אין לי זכות לחיות בארץ? ב. בעוונותיה של בת דודתי היא נישאה לגר; הוא לא נולד מ"אבר" יהודי - האם הוא וילדיו אינם יהודיים? האם אין להם זכות לחיות בארץ?]
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 14:44 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [מקס,
אני רק שאלה (טוב, שתיים): א. בעוונותיהם, הוריי לא ערכו לי ברית מילה - האם איני יהודייה? האם אין לי זכות לחיות בארץ? ב. בעוונותיה של בת דודתי היא נישאה לגר; הוא לא נולד מ"אבר" יהודי - האם הוא וילדיו אינם יהודיים? האם אין להם זכות לחיות בארץ?]
|
|
על זה רמזתי לעיל מהי הבעתיות של ממזר שאסור לו לבוא בקהל השם = אסור לו להתחתן עם בת ישראל כי יוצא שלבת הזאת לא תהיה את הטבע\נחלה ואז היא עבד למשטר ולקניין ולכסף.
על פי החשיבה הבסיסית של התורה כל בת נהנית מנחלת אביה ויורשת את אביה עד החתונה שאז בעלה מפרנסת אותה כלומר היא זוכה בנחלת בעלה. זה הסדר החברתי שלנו ומכך כל ההלכות היוצאות מכך. מלחמתי הגדולה נגד המנצלים את חוקי הירושה ונושלים את הבנות מירושת הוריהם היום, היא מהטענה שהם בורים ועם ארצים ובעיקר דוגמטיים ולא מבינים את הבסיס של החוקה היהודית. ראי באשכול הזה כאן ירושת הבת = סדר חברתית תבונית ונצחית,
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2925469&forum_id=1364
לסיכום: לשאלה א' התשובה היא שבוודאי יש לך נחלה של בעלך או הוריך. לשאלה ב' התשובה היא (יחזקאל פרק מז כג) וְהָיָה בַשֵּׁבֶט אֲשֶׁר גָּר הַגֵּר אִתּוֹ שָׁם תִּתְּנוּ נַחֲלָתוֹ נְאֻם אֲדֹנָי יְקֹוִק: כלומר כל גר מקבל נחלה וגם כל ממזר הרי זה המושג שנתיר ממזרים כי ברגע שיש להם נחלה אז אין בעיה שהם יתחתנו עם בנות ישראל.
רציתי להוסיף משהו בסיסי מאוד שלא ברור כל כך באשכול הנ"ל. כל בת\נקבה יש לה שרידות אישית בלי חוקי המשפחה. ולכן אין לחייב אותה בחוקי המשפחה ולכן אין היא חייבת בפרו ורבו כל המושג של המצאת חוקי המשפחה בא אך ורק לטובת הגבר כלומר שישיג את שרידותו האישית, ולכן אך ורק שהבת מבטיחה לו להיות נאמנת לו ורק לו, אז מובטחת לו שרידות אישית (אחרת, שרידותו האישית היא אקראי לגמרי). ולכן הוא חייב על פי התורה לפרנס אותה. בכדי לפרנס אותה ולחנך את הילדים וכדומה, הצטרכו בני אנוש לעשות את ההפיכה החקלאית שזה אומר שצריך קניינים לעמול בו ולצמוח. מכאן הסדר התבוני של התורה וכל המוסר והערכים של בני אנוש. בלי חקלאות לא צריך מוסר וערכים ולא צריך אפי' שפה הרי כל האורגניזמים שורדים טוב מאוד בלעדיהם. התפתחות האדם מגיע אך ורק בגלל הצורך של האדם (הזכר) בשרידות אישית ולכן הפך להיות לחקלאי ומשם כבר הכל היסטוריה.
ולכן אילו הגברים לא רצו בשרידות אישית אז לא היית חוקי משפחה וכמובן לא היית ההפיכה החקלאית כלומר לכל גבר ולכל אישה יש את כל כדור הארץ כמו לשאר האורגניזמים.
תוקן על ידי maxmen ב- 10/07/2014 15:15:38
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:08 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | מקס
מה שאתה כותב זה פשוט וברור. אבל, באיזה שנים עם ישראל חי בצורה כפי שאתה כותב?
מאז ומתמיד. הרי בני ישראל לא עובדים עבודה זרה וזה כל המשמעות של היהודי שילדיו הם שלו והוא לא עבד של אף לאום.
לכל יהודי יש את החוקה האישית של היהדות ורק כך הוא שורד לנצח.
אתה ואני כיהודים קיימים עכשיו בהווה אך ורק בגלל הנקודה הבסיסית הזו.
כל מי שבעבר עזב את החוקה האישית ?! פשוט נכרת ואין לצאצאיו זהות אישית אם יש לו בכלל צאצאים.
תבין ידידי היקר שעצם שאתה אישית קיים עכשיו בהווה היא תוצאה וודאית מוחלטת שכל אבותיך מיזה ארבע אלף שנה ויותר, לא עבדו עבודה זרה ולא נתנו את צאצאיהם למולך. |
|
אין צורך לחזור על הדברים שוב ושוב.
מתי עם ישראל חי בארץ ישראל עפ"י שמיטת קרקעות ושמיטת כספים וכמה זמן זה נמשך? ואם זה היה כל כך טוב מדוע זה לא המשיך?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:11 |
|
| |
מקסמן תמשיך...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:13 |
|
| |
| שלישישי כתב: |  | אין צורך לחזור על הדברים שוב ושוב.
מתי עם ישראל חי בארץ ישראל עפ"י שמיטת קרקעות ושמיטת כספים וכמה זמן זה נמשך? ואם זה היה כל כך טוב מדוע זה לא המשיך?
|
|
כתבו בתנ"ך מה קרה, כי הכהנים ניצלו את המעמד שלהם ולכן בני ישראל דרשו מלכות. ואחר כך המלכות ניצל את המעמד שלו ודרש מיסים ולכן נקרע המלכות והשאר היסטוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:14 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | | מקסמן תמשיך... |
|
לא ירדתי לסוף דעתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:28 |
|
| |
אני רואה שיש לך תזה מקיפה וזה רק קצה הקרחון
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:34 |
|
| |
הלכתי לאשכול ירושת הבת ומאד נהנתי מהתיאוריות שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:36 |
|
| |
פתיאמי הכל יפה מאד אבל איך הדבר מתקשר לאשכול הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2014 15:38 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | | אני רואה שיש לך תזה מקיפה וזה רק קצה הקרחון |
|
ח"ו, זה לא שלי זה פשוט החשיבה הבסיסית של אדם הראשון (התבוני) עד ימינו. כל השאר הם לייצניים גמורים שמצליחים בכל דור ודור לתת אופיום להמונים ולהשתיק אותם.
|
|
|
|
|