גם שמעתי את זה בטלפון הנ"ל וגם ירחמיאל שלח לי מייל שתהיה רק הופעה אחת בירושלים ביום ראשון,ואת הכרטיסים שקניתי אוכל להחליף להופעה בירושלים. אני אנסה לבדוק איך אני יכולה לנסוע... אני מאוכזבתתתתתתתתתתת!!!!!
נשלח ב-10/7/2014 12:32
מה שירחמיאל שלח לי למייל
> Due to the matzav, there will be only one big Miami Benny show. In Yerushalayim at the Jerusalem theater this Sunday July 13 8pm.
> There will be no Beit Shemesh show.
>
> If you want your tickets switched to that show email us immediately but no later than sat eve - and we will have them ready at the box office.
> Otherwise we will have it arranged your credit card ged back on Monday.
> Thank you
> The Shirainu staff
>
נשלח ב-10/7/2014 12:32
אוף כל התכנונים שלי לראיין אותם עלו בטמיון!!!
נשלח ב-10/7/2014 12:33
התקשרתי. אנגלית קצת גדולה עלי. השאלה כשהי אומרת "טודיי" זה על היום או אתמול? אולי לא החליפו את ההודעה?מי שיודע אנגלית שיוודא זאת בוודאות... בכל אופן יש הופעה בירושלים כפי שאמרו אתמול ומי שקנה כרטיס להופעה לבית שמש יוכל ללכת להופעה בירושלים...
נשלח ב-10/7/2014 12:34
רשמית אין הופעה היום. מיד עדכון
נשלח ב-10/7/2014 12:37
רשמית אין הופעה כי ירחמיאל שלח לי מייל כנ"ל.. התקשרתי שוב לפיקוד העורף,מבחינתם אין בעיה שתהיה הופעה...כנראה ירחמיאל לא רוצה לקחת סיכון...!!!
נשלח ב-10/7/2014 12:38
אני בקשר כעת עם יקי אדמקר. אעדכן כשאסיים.
נשלח ב-10/7/2014 12:43
הנה ההתכתבות.
מי שקנה כבר כרטיס שיתקשר למספר טלפון שיקי כתב לי.(נראה לי שזה המספר שמיאמוש התקשרה אלי)....
נשלח ב-10/7/2014 12:44
מיאמוש- קיבלת הזדמנות להיות ביחד עם כל חברי הפורום באותה הופעה.
נשלח ב-10/7/2014 14:21
שכוייח נטסון ומיאמוש. אין לי זמן להגיב אבל נטסון אולי תעדכן באשכול העדכונים הנעוץ... בשו"ט
התקשרו אלי מבימות לבטל את הכרטיס שקניתי לבית שמש,ובמקומו קניתי להופעה בירושלים.הכי מעצבן שנשארו מקומות או בשורה 13 בצד,או שורה 20 באמצע....(ממש לא פיר!!!!! ואני קניתי את הכרטיס להופעה כבר לפני חודש וחצי!!! רק בגלל שביטלו...אןףףףףףףף)אז לא הייתה לי ברירה וקניתי בשורה 20 באמצע...ומקסימום אני אתקדם!!:) וד.א,שתדעו שאני עושה שמיניות באוויר בשביל זה...התקשרתי לתאטרון עצמו והסבירו לי איך להגיע מתחנה מרכזית לאולם,ובררתי אוטובוסים בשעות מאוחרות ומוקדמות....סיוט... וואו זה בטח הפסד כספי רציני מאוד לירחמיאל!! ביטול של 2 הופעות!!!!!...טוב שהספקתי לקנות בירושלים,כי אמרו לי בבימות שכמעט לא נשארו כרטיסים(כנ"ל..) והכי טוב-שזו הזדמנות להפגש:) ואני אלך לראיין את הילדים עם אחותי ובתשכה:):)!!!!
נשלח ב-10/7/2014 15:38
וואי איזו מסירות!! מיאמוש -העם איתך:) תכיני מצלמה ומסרטה עם לפחות 2 סוללות;)
נשלח ב-10/7/2014 21:49
מיאמוש תקווי שיהיו כאלה שיפחדו לצאת מהבית בראשון ואולי יתפנו המקומות שלהם.. (בתקווה שכבר בכלל לא יהיה מלחמה.... )