בית פורומים שידוכי חרדים

צבא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2014 15:45 לינק ישיר 

אני מבינה טוב מאד את ההבדל בין המגזרים.
השאלה היא על מה החייל שלנו מוכן להתפשר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 15:55 לינק ישיר 

צר לי לאכזב אותך אבל כנראה את לומבינה...
בחורת סמינר טובה- בחורה שהולכת רק לפי רבנים חרדיים!!! ולותקח מישו שהלך לצבא...
יש כל מיני דקויות ועניינים שמי שלא במגזר לויבין וכך בכל מגזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 16:18 לינק ישיר 

צדיקונת אם כבר אם בכלל אני *לא* מבינה.
דבר שני, תפסיקו לחשוב שאם מישהו מציע זווית הסתכלות שונה על דברים זה בגלל שהוא לא מבין.
הבחור פה צריך לקבל החלטות וצריך להתחתן. וכמו שהוא לא כמו חרדי מצוי כך גם הבחירות שלו בבת זוג יכולות להיות מחוץ למסגרת של "מקובל" ו"נהוג" . אם יש חרדי "מופקר " שמעיז להתגייס, אולי הוא ישתגע עד הסוף וייקח צדיקה עם חצאית תנ"כית או מישהי מעדה לא פופולארית רחמנא לצלן
התניות התניות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 16:23 לינק ישיר 

חרדי לא מצוי ייקח בחורה לא מצוייה...וזאת לא לפי הסטנדרטים המקובלים ....
אבל לפי התשובות שלך רואים שאת לומבינה(כן בכוונה אני כותבת עם ו' ...כי זה מחובר....)
יש לי כ"כ הרבה מה לכתוב לך בנידון אבל סורי זה לונראה שאת רוצה לשמוע אלא להתריס...
לויודעת אבל זאת ההרגשה שלי לפי התגובות שלך סליחה אם אני טועה אבל זאת התחושה שלי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 16:31 לינק ישיר 

יקירתי, את יכולה להאשים אותי בהרבה דברים אבל עילגת אני לא.
וכאן הדיוק העניין ואת אומרת את זה בעצמך שלא מצוי ישתדך עם לא מצויה. אבל לטענתכם, לא מצוי דינו כפרד, כי לא ישתדך עם לא מצויה כי זה לא נהוג, ולא ישתדך עם מצויה מאחר והוא סוג ב'.
כמו כן, איני מתריסה לשם הספורט, אני מביעה דעות שונות, ומאיפה שאני באה -זה מבורך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 16:51 לינק ישיר 

החברה החרדית היא חברה מאד מקטלגת וברובה גם מאד שמרנית.
ואת זה צריך לקחת בחשבון!!
כל אחד זכותו לעשות מה שהוא רוצה,רק צריך לקחת בחשבון שיהיו לכך השלכות.
בחור שרוצה ללכת לצבא אף אחד לא מונע ממנו את זה,רק הוא צריך לחשוב בינו לבין עצמו איזה סגנון בחורה הוא רוצה.
אף בחורה שלמדה ב"בית יעקב"...ועברה שטיפת מח ...לבית של תורה, לא תלך  בד"כ על בחור שסיים צבא ,ולא משנה כמה הבחור ישמור על עצמו....כי ברגע שהוא עשה את הצעד הזה, הוא כבר קטלג את עצמו בצורה מסוימת!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 23:56 לינק ישיר 

ועצם הקטלוג הוא בעייתי כי הוא לא אמיתי
מי שהולך בדרך תורה לא חי על"קטלוגים" אלא על אמת תורה בלי אמת היא גורנישט
אין בדברים הנאמרים כאן שום לגיטימציה תורנית ללכת לצבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2014 00:03 לינק ישיר 

השיבני כתב:
יקירתי, את יכולה להאשים אותי בהרבה דברים אבל עילגת אני לא.
וכאן הדיוק העניין ואת אומרת את זה בעצמך שלא מצוי ישתדך עם לא מצויה. אבל לטענתכם, לא מצוי דינו כפרד, כי לא ישתדך עם לא מצויה כי זה לא נהוג, ולא ישתדך עם מצויה מאחר והוא סוג ב'.
כמו כן, איני מתריסה לשם הספורט, אני מביעה דעות שונות, ומאיפה שאני באה -זה מבורך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

השיבני את כל האמת על מה את מתקוממת על הקטלוג והאפליה ? או על כך שהציבור החרדי מדיר{ובצדק} את מה שבמגזר שלך נחשב מצווה דהיינו צהל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2014 00:07 לינק ישיר 

היא מצביעה על בעיה פונדמנטלית של הציבור הזה שמכתיב דרך חיים והשקפה קבועה מראש לכל פרט בקבוצה וממילא מי שלא מתאים את עצמו ב100% לשבלונה הזאת מוצא את עצמו בבעיית התאמה עם שאר הפרטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2014 00:12 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

היא מצביעה על בעיה פונדמנטלית של הציבור הזה שמכתיב דרך חיים והשקפה קבועה מראש לכל פרט בקבוצה וממילא מי שלא מתאים את עצמו ב100% לשבלונה הזאת מוצא את עצמו בבעיית התאמה עם שאר הפרטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אולי לא חייבים להיות 100 אחוז בכל
אבל יש גבולות שלא חוצים כמו צבא ועוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2014 00:45 לינק ישיר 

גם מי שיחזיק פלאפון עם מספר "לא כשר" (ה' ישמור) או שיחליט שבא לו להתלבש נוח ולא מחוייט כל יום ימצא את עצמו "מסומן" מבחינת חלק נכבד מהפרטים בקבוצה הנ"ל.

במובן מסויים חרדיות היא כמו אופנה, אם אתה לא מתאים את עצמך לצעקה האחרונה - אתה פאסה ומסתכלים עליך בעין עקומה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2014 00:49 לינק ישיר 

אדם זה בדיוק הבעיה... שדווקא מי שמוציא את עצמו מהחברה הוא הולך לפי האופנה
הציבור החרדי מנסה לשמר דורות את אותה האג'נדה
וחוצמזה בינינו תשים לב שלדוגמא נשים שהולכות עם ג'ינס ועקבים מטורפים הן גם בד"כ שמות פאות מאוד ארוכות וגם החצאיות שלהן מאוד קצרות ואיפור מאוד חזק...למה זה?! כי הן רוצות שישימו אליהן לב זה לא מחשבה שונה או משו כזה
זה עניין של יראת שמיים ובכלל הן פשוט ראו את זה אצל כמה נשים אחרות והחליטו שזה יותר יפה אז איפה פה המחשבה היוצאת דופן?! אין כזאת... הן הולכות פשוט בזרם אחר!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/7/2014 00:50 לינק ישיר 

ואנדרואיד בכלל.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2014 00:57 לינק ישיר 

גם בתוך החברה החרדית תלוי איפה נמצאים,יש סקלה רחבה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2014 00:58 לינק ישיר 

ממש לא נכון, זה רק הציבור בארץ שהולך ומוסיף לעצמו כללים ע"ג כללים.
איך זה לדעתך שבחו"ל זה ממש לא כך? או ששם הם לא באמת "חרדים"? או שהם חרדים מסוג אחר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > צבא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.