|
|
| נשלח ב-14/7/2014 14:12 |
|
| |
מה זה משנה לך? 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 14:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  | במקרה זה את אמורה להגיד לשדכנית שזה לא נראה, ולנסות לברר, או לדבר איתו בטלפון. יכול להיות הרבה אפשרויות, יכול להיות שהבחור לא מצליח בלימודי הגמרא, יכול להיות שהוא די טיפש, ויכול להיות שהוא לא גאון ולא טיפש בכלל. נשמע שהבחור המבוגר ההוא עדיף. נכון שעל פניו זה לא מתאים, וזה יתסכל אותך שהוא לא יהיה שותף לחיים (הסוערים) שלך, אלא סתם טמבל :) היות וקשה לך למצוא אז כדאי לברר במה מדובר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מי שלא מצליח בלימודי הגמרא,יצליח בלימודים למקצוע?זו השאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 14:20 |
|
| |
מה שספרתי זה המשניות הרגילות, בלי המסכתות הקטנות כמו מסכת כלה, דרך-ארץ וכו' כי אז המספר היה גבוה בהרבה.
אם אתה סופר רק את אלה שיש עליהם תלמוד בבלי אז יש הרבה פחות מ-60...

|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 14:21 |
|
| |
אז תישארי בסקרנותך... 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 14:23 |
|
| |
גוי ניגש ליהודי ושואל אותו "למה אתם היהודים אוכלים בשבת צולנט?" "מה השאלה,עונה היהודי "צולנט בגימטריה זה שבת!" שעה ארוכה ישב הגוי וחישב ולבסוף קרא:" לא נכון זה יוצא פחות!" "מה הבעיה אמר היהודי קח עוד מנה!"

|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 16:02 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | במקרה זה את אמורה להגיד לשדכנית שזה לא נראה, ולנסות לברר, או לדבר איתו בטלפון. יכול להיות הרבה אפשרויות, יכול להיות שהבחור לא מצליח בלימודי הגמרא, יכול להיות שהוא די טיפש, ויכול להיות שהוא לא גאון ולא טיפש בכלל. נשמע שהבחור המבוגר ההוא עדיף. נכון שעל פניו זה לא מתאים, וזה יתסכל אותך שהוא לא יהיה שותף לחיים (הסוערים) שלך, אלא סתם טמבל :) היות וקשה לך למצוא אז כדאי לברר במה מדובר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מי שלא מצליח בלימודי הגמרא,יצליח בלימודים למקצוע?זו השאלה. |
|
כן ודאי, גמרא זה לימוד עמוק שצריך להחזיק ראש במהלך הסבוך שמסתבך יותר ויותר. יש לימודי מקצוע שהם פשוטים, מלמדים אותך לנהוג על אוטובוס, או לפרק מנעולים שנתקעו, או עריכת וידאו, או צלם חתונות או לנגן על חצצורה. נראה שרוב המקצועות, אם המורה יש לו כישרון להסביר אז גם מתקשה בגמרא יכול להבין את זה. חוץ מזה שיתכן שהבחור ימשיך בעסק של המשפחה אם יש, או שהוא כבר למד או לומד איזה מקצוע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|