בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2014 22:31 לינק ישיר 

ניורק כתב:

ב''ה

ניורקי!!!!!סוף סוף יש פה אחד שיודע לשבת ולכתוב סיקור לעניין!!!!!!!

והנה אני חוזר למקום שאני כ''כ אוהב, הפורום שלי.

הסיקור שלי על ההופעה:

קודם כל זה הופעה ראשונה שלי בחיים.. את האמת שציפיתי להתלהב הרבה יותר ממה שהתלהבתי בפועל. אבל משום מה זה לא קרה ולא בגלל שהם לא היו בסדר.

מבחינה מוזיקלית: סלחו לי, אבל ירחמיאל ליכלך, אמנם הנגנים שהיו הם מקצוענים, אבל זה לא חתונה מסכנה. איפה כנרים? איפה כלי נשיפה, לפחות ארבע חמש, בפועל הוא הביא אפי' לא את המינימום, אני חותם לכם שהוא היחיד שעושה הופעה, וזה המוזיקה שהוא מביא. ומאוד מאוד חבל לא בגלל שמדובר כאן בילדים מיוחדים לא צריך מוזיקה גדולה ועוצמתית... גם מה שכואב צריך לומר. נכון שלדעתי בהופעה של שוואקי בנוקיה השואו הגדול היה גם בכדי להגדיל את הזמר. ופריד בהופעה בהיכל התרבות ב2009 לא היה צריך כזה שואו גדול כי עוצמתי בפ''ע. אבל עדיין אנחנו גם בדור מודרני יותר וצריך להשקיע מינימום בשואו. גם אורות צבעוניים היה מצחיק.. ולא היה שום רקע מאחורה הכל שחור פשוט, אבל זה פחות חשוב.

מבחינת ההרכב: בהחלט יפה ההרכב הזה של הילדים.. יש שם כמה שבאמת נועדו להיות כוכבים גדולים בעז''ה.. עדיין אני חושב שהיו הרכבים שכמעט כולם היו כוכבים כמו ביבוא לדוגמא.. אבל אין כל פעם הכי מוצלח זה בהלחט בסדר גמור.

גם לדעתי ההרכב של יבא ושל רווח היה מוצלח יותר!

שני נקודות מעניינות שאני שמתי לב אליהם ועוד לא ראיתי שמישהו כתב על זה אז זה יהי' הסקופ שלי:

1.בשיר שהם עושים מעגלים ראיתי את שמחון אומר למעגל שלו כמה פעמים: סמייל סמייל (תחייכו תחייכו) אהבתי את זה מאוד

איך מישהו אמר פה?"צבי שמחון נראה אחד עם מידות טובות"

2.דוד פרלמן בסוף בסוף שהם באו לצאת כבר מהבמה (והיה הרבה אנשים על הבמה) איזה זקן ביקש ממנו לבוא רגע להתקרב אליו (הוא היה בקהל) הוא רצה לומר לו משהו אז דוד נוצר לו קונפליקט רציני מצד אחד אסור להם עכשיו ללכת כל אחד לדבר עם איזה מישהו הם חייבים לצאת אבל ליבו הרחמן והעדינות שהוא ניחן בה לא נתנה לו אז הוא כזה נקרע אז הוא עשה לו להעלות לבמה והזקן לא יכל אז הוא עשה לו שלום ועוד פעם שלום.... עד שהוא כבר כמעט לא ראה אותו ואז הוא כזה חזר לעשות לו שלום עוד הפעם... איזה מותק.

חמוד הקטע הזה של הסקופים-אז הנה יש לי סקופ משלי-

בשיר-i want to know-כשצבי שמחון שר דוד פרלמן ואברהם אלמן החליפו כזה מבטים והתרכזו בעצמם ואז פתאום אברהם אלמן קלט שהוא צריך לשיר מה שגרם לו להיכנס לשיר באיחור של שניותיים ולדוד פרלמן להתאפק מלצחוק!!!!

מבחינת שירים: מאוד אהבתי את הגירסא המתקונת של השיר באנגלית שפרלמן שמחון והלמן שרו בהחלט פיצו אותנו על הפשלות של פסח.

אט אט... כבר עיכלתי, שיר מדהים, אהבתי שהלמן לא אומר אט אט הוא אומר עוד עוד ככה זה נשמע בכ''א. אגב למי שלא יודע ואולי גם ירחמיאל בעצמו לא יודע את זה המילים אט אט קומט משיח לא כתובים בשום מקום המקור היחיד של זה זה הרבי מליובאוויטש שעשה מזה רעש גדול שאנו כבר עומדים ברגעי הגלות האחרונים והשתמש במילים אלו כמה פעמים. אברהם פריד עשה על המילים האלו שיר בעבר יכול להיות שירמיאל לקח את המילים האלו ממנו.  בכלל יפה שירחמיאל מאוד חם על העניין של הגאולה... נו בוא נקווה שיבוא בקרוב ממש.

וגם את השירים הישנים כמו ה' אחד, ואני מאמין היה נפלא.. נכון שזה נותן מצב רוח ואנרגיות ומוטיבציה לעשות כל מה שקשה לנו?! לי יש שיר אחד לכל מצב..

מבחינת סלונים: החברה שאני מצאתי בהם עניין ופונטציאל אמיתי זה מיכאל ווינגרטן. גרוס (שבהחלט עולה את הטונים יפה מאוד, מאוד אהבתי את הקטע שירחמיאל ביקש ממנו לשיר ללא המוזיקה את הקטע של משיח ה') הוא רק צריך להשתפשף בשירה היינו איך לשיר חלק יותר ולסלסל חומזה הוא מושלם הוא גם עם אופי טוב (מזה כבר נותן לשירה? לדעתי זה מוסיף הרבה אהבתי איך הוא בסוף עושה לכולם לעלות לבמה הוא נתן לאיזה ילד את הרמקול שלו לשיר) וכמובן דוד פרלמן שאני עם יד על הלב שלא יעזוב אותנו פתאום...

ודבר אחד נוסף, ראיתי היום הופעה של ישיבה בויס.. נכון אמנם שהשירים שלהם לא מקוריים כמו של מיאמי, אבל יש מה ללמוד מהם מבחינת תלבושות, יותר סדר בריקודים, ( האמת שזה אני קצת מתלבט, כי יש משהו יפה בזה שכל אחד מתבטא איך שיוצא לו, למשל הלמן מקפץ כל עצמותי תאמרנה מזכיר לי מזה את יושי) והרכב גדול יותר של 48 ילדים זה נותן הרבה.. כמובן שלא תבינו לא נכון ''אין על מיאמי שלנו''.

דבר אחרון היה לי ממש מרגש וכייף לפגוש את אידי המנהלת הדגולה שלנו ואת כוחאש ואת עידודו (נדמה לי שזה עידודו אם לא תקן אותי) איך שנפגשנו גם הה מצחיק פשוט ראיתי מישהי מחלקת כרטיס של הפורום למישהו אז ביקשתי גם ואז הצגתי את עצמי (כן, גם בשמי האמיתי) היה ממש נחמד.

בכ''א מחכים (לא להופעה הבאה בארץ, כי סתם חבל לחכות ולהתאכזב אחרי מה שהם עברו פה הם יחשבו כמה פעמים אם לבוא שוב) להסרטות המלאות גם לי יש כמה מאוד יפים רק שאני עדיין לא ממש יודע לעלות אני יקרא את ההוראות שוב מקווה שאני יבין.

בי לכם.. תמשיכו לחיות עם מוזיקה יהודית חסידית אוטנטית. אמנם כמו שירחמיאל אמר בקול ברמה שהוא שומר על הסגנון אבל חייב גם קצת להתקדם לפי הזמן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2014 22:54 לינק ישיר 

איזה סיקורים!!!ואהההו!! איזה כיף!!
לזה בדיוק חיכיתי עד עכשיו...
ואני עוד מחכה לראות את זה.. אינה דומה שמיעה לראי'ה.
בתשכה - מסכימה בעיקר לגבי רווח!!! התקופה הזו לדעתי היתה "תור הזהב" של מיאמי! וגם ירחמיאל אומר בDVD שזה הכי טוב מההופעות שהיו אי פעם, אבל התקופה הזו ממה שראיתי בקול ברמה (ושמעתי) לדעתי הולכת להיות בע"ה מדהימה ברמות שכדאי להיות שם כשזה קורה... משהו בסגנון של כמעט רווח, קולות יפים שירה נכונה ברוב המקרים ועדין מענין אותי - הי'ה ילד אחד בראיון בקול ברמה ששר איזה שיר יחסית ישן ובסוף ירחמיאל נתן לו לעלות יותר ויותר והוא עשה את זה ממש מדהים רק שבסוף קצת נחנק... אבל ממש ממש נהניתי מהעלי'ה, וגם הי'ה עוד ילד שהי'ה לו קול גבוה וצלול, מענין אותי לדעת שמות... אבל בכל מקרה בע"ה התקופה הזו תצליח, בע"ה.
חמוד הקטע עם דוד פרלמן, שהוא מרחם ועושה שלום לזקן.. אהבתי שזקנים באים להופעה! יפה.. ועוד קוראים לילדים... חחח
לגבי שאר השירים - אין לי מושג אני אצטרך לחכות בע"ה כשיתאפשר לנו לשמוע שירים ואז לדעת..
תודה על הסיקורים והתובנות!
ובתשכה מגיעה לך תודה ענקית על כל מה שעשית למרות שלא חיכית לתודה אבל היא מגיעה לך בהחלט:)

היתי שמחה להמשיך ולרענן עוד אשכולות אבל עכשיו בע"ה אנחנו הולכים לקרוא תהיליםלזכות החילים ממליצה גם כם לעשות את זה..
שנשמע בע"ה בשורות טובות!!!
ונזכה לגאולה שלמה בקרוב ברחמים אמן!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 17/07/2014 22:57:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2014 23:47 לינק ישיר 

בתשכה באיזה חלק של i want to know ראית את זה?בהתחלת השיר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 00:41 לינק ישיר 

תמרור-תודה!!!!חולה עלייך ועל כל הפורום הזה שאין עליו בעולם!!!!!!!!!
מיאמוש-אני לא זוכרת אני יבדוק ויאמר לך!!נראה לי באמצע או בסוף

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 02:49 לינק ישיר 

הי, חברים!
כבר הרבה זמן לא הייתי פה, ואני רואה שהרבה דברים השתנו - לטובה...
בעבר הלא רחוק הכרתי ישר והפוך את כל הילדים במקהלה, ועכשיו אני מזהה רק את פרלמן..
יש עוד מישהו וותיק שפספסתי או שהוא באמת האחרון שנשאר מאז?..
תודה רבה לכם על ההסרטות, נהניתי לראות.
נראה שפרחי מיאמי בתקופה טובה, והשתפרו יחסית לשנים האחרונות.
גם אתם חושבים שיש סיכוי לDVD חדש בקרוב?
אם אתם כבר מכירים את כל השמות החדשים, כדאי להעלות לאשכול של אינדקס סולני מיאמי תמונה לכל שם, בשביל מי שעוד לא זכה להכיר...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 03:30 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
הי, חברים!
כבר הרבה זמן לא הייתי פה, ואני רואה שהרבה דברים השתנו - לטובה...

ברוכה השבה בשם ה'. אכן, תשעה ירחים בהחלט נחשבים "הרבה זמן".

בעבר הלא רחוק הכרתי ישר והפוך את כל הילדים במקהלה, ועכשיו אני מזהה רק את פרלמן..
יש עוד מישהו וותיק שפספסתי או שהוא באמת האחרון שנשאר מאז?..

לא טעית. הוא הנצר האחרון לדור דעה [מישהו חשב בעבר שההרכב הקודם יכונה 'דור דעה'?].

תודה רבה לכם על ההסרטות, נהניתי לראות.
נראה שפרחי מיאמי בתקופה טובה, והשתפרו יחסית לשנים האחרונות.

הם אכן בתקופה מצוינת. הן מבחינת הפקת הקונצרטים מצידו של ירחמיאל, והן ובעיקר מבחינת הקולות והכשרונות מצידם של חברי המקהלה החדשים.

גם אתם חושבים שיש סיכוי לDVD חדש בקרוב?

לדעתי לא ניתן לראות באופק DVD. ככל הידוע לי, ירחמיאל לא מתכונן כרגע להוציא DVD סטייל 'Miami In Concert' הכולל אוסף של ביצועים בקונצרטים שונים, אלא להוציא DVD שיהיה מבוסס בעיקרו על האלבום הקרוב. מובן, שלצורך זה עלינו להמתין קודם להוצאתו לאור של האלבום 'אט אט', כשלאחריו יופיעו הפרחים עם הלהיטים (לפחות) בשני קונצרטים, או אז יהיה ניתן לערוך אותם ולהפיקם ב-DVD.

אם אתם כבר מכירים את כל השמות החדשים, כדאי להעלות לאשכול של אינדקס סולני מיאמי תמונה לכל שם, בשביל מי שעוד לא זכה להכיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2014 10:11 לינק ישיר 

משוערשיער-אז אתה אומר שאין סיכוי שנראה דיוידי מאחת מהופעות מיאמי עם הבוגרים?
לדעתי יכול להיות שבדיוידי שייצא הוא ישים אולי בתור בונוס חלקי וידאו מהופעית חיחי והבוגרים!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 11:31 לינק ישיר 

כן דוד פרלמן ניחן בלב טוב, אני זוכרת אותו עוד מ2010 שמיאמי אז התאפיינה ב'סנוביות' כלפי הקהל הישראלי המטריד. ורק דוד הקטן והחמוד נעצר עבור כל דורש והצטלם איתו, מחשש שמא הוא יפגע שעם קודמו הוא הצטלם ואיתו לא... פרחי מיאמי פרחים מוגנים, כבר אמרנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 11:42 לינק ישיר 

בהחלט!!
כתבתי את זה ג"כ באשכול הסמוך..
גם דיויד פרלמן וכן אביגדור בלוך וצבי שמחון אינם מתאפיינים בסנוביות...ילדים מתוקים ובעלי לב טוב!! טוב שהילדים במקהלה הם כאלה..!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 11:44 לינק ישיר 

מצפייה בהסרטה של שמות הילדים-מה קרה למשה חיים (שלא הבנתי את שם משפחתו..)שהוא יצא מהבמה די בכעס ואח"כ ירחמיאל קרא לו שוב?
ובשיר האחרון של אט אט,ירחמיאל קרא לבני פרידמן לעלות לפיינל" והוא לא הצטרף בסוף. מוזר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 16:39 לינק ישיר 

אני חושב שהבגלל שהייתה לו בעיה עם המיקרופון (או שהוא כיבה אותו בטעות כמו שכוחאש אמר) אז הוא היה קצת עצוב ואז כשהקריאו את השמות ירחמיאל רצה לעודד אותו.
אולי מישהו ראה משהו אחר ממה שראיתי...   

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2014 17:07 לינק ישיר 

באמת תודה לכל מי שסקר עד עכשיו ודואג לשתף אותנו בסקופים ובקטעים חמודים!

אני תוהה בקול על תופעה מעניינת ששמתי לב אליה.
כל מי שהשתתף  בהופעה ציין כמה היה לו נחמד לפגוש את החברים ... ואלו שנעדרו או שהיו שם ולא הצליחו להתראות מסיבות כאלו ואחרות, לפחות חלקם, הביעו איזושהיא אכזבה או משהו מתחושת ההחמצה.

וכאן מגיע  האבסורד המוזר;

למה כשמציעים מפגש  הכרות/גיבוש קליל (לא זוכרת איפה אידי העלתה את הדברים ואין לי זמן לחפש ולקשר..)

כולם נזעקים ומביעים אי הסכמה ונכונות.???

אז ברור לי שיש הרבה טעמים והבדלים  מהותיים טכניים,השקפתיים  וכו' ואני יכולה בעצמי להבין אותם בלי שבאמת תגיבו.

אבל עדיין זה קצת מתמיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2014 23:26 לינק ישיר 

הי לבבית 30 אני פעם ראשונה שומע על יזם ליפגש יחד, אני חושב שכיהודים וחסידים יכול בהחלט להיות בעיות אין לנו שום היתר הלכתי בקושי ליפגש ולדבר בנים עם בנות אם זה יהי' רק לבנות או רק לבנים זה בסדר. על אף שבהחלט אני מאוד הייתי רוצה ליפגש. אבל מה לעשות? אז בהופעה זה לא כזה רישמי לא ע''מ זה אתה/את בא/באה. אבל אני דווקא כן חושב על רעיון לא רק להתבחבש בפורום אלא גם לקדם פרוייקטים ולגרום שחברי הפורום יגרמו לירחמיאל לעשות הופעות מפוארות ענקיות ומביאות כבוד למי שאנחנו כ''כ אוהבים ומעריצים. להוציא אותו קצת מהראש הכ''כ קטן.. של תזמורת בת 4 נגנים (אני אפי' מתבייש לכתוב את זה) והופעה בת 900 משתתפים...ץ עוד תשמעו אלי.. אני רואה בזה שליחות היום שאנשים כ''כ מחוברים למוזיקה שישמעו ויתחברו למוזיקה אוטנטית מקורית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2014 23:52 לינק ישיר 

נהוראי (ברומיש) הציע כבר כמה פעמים לעשות מפגש בנים...

בכל אופן, איזה בדיוק פרויקטים אתה ממליץ לעשות כדי להוציא אותו מהראש הקטן כהגדרתך, ולגרום לו לעשות הופעות מפוארות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 00:03 לינק ישיר 

הי נטסון בנוגע לשאלות שלך: היה לי מקום מצויין לא הייתי צריך להרים את הראש, וגם שספסל מאחורי היו כמה חברים מהפורום שהיה לי ממש נחמד. 
בנוגע לסולו של שימי יצחקוב בכימי עולם אני עדיין חושב שאין עליו הוא שר הכי טוב מכולם אתם עוד תראו שהוא הכוכב הבא לדעתי.
האולם היה בתפוסה של 90%

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.