בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2014 00:09 לינק ישיר 

סליחה תיקון טעות: כל זמן שדוד פרלמן בהרכב ?(מקווה כמה שיותר) הוא הוא  הכוכב הוא לא רואה אף ילד ממטר, חברה הוא פשוט מקצוען תשמעו היטיב איך הוא שר את הסולו שלו  קול ששון וקול שמחה (השקט)  מבחינת פיתוח קול הוא עובד על זה רציני, הילד הזה ע-נ-ק
עידודו אני עדיין לא יודע תוכניות ברורות, אני כן חושב שאני ינסה ליצור קשר עם אמרגנים ואיתו בעצמו בהמשך, לאו דווקא בשלב זה של החיים.. אגב יקי אדמקר כתבתי הוא חבר מושבע שלי מהילדות אין לי איתו קשר כבר שנים אבל אני מאמין שהוא יוכל לעזור לי בזה, לקחתי ממנו מספר שלו בהופעה אגב אני רוצה לבקש ממנו תמונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 00:20 לינק ישיר 
מי שרוצה לכתוב על מפגש שיעשה באשכול הבא....

ניורק כתב:
הי לבבית 30 אני פעם ראשונה שומע על יזם ליפגש יחד, אני חושב שכיהודים וחסידים יכול בהחלט להיות בעיות אין לנו שום היתר הלכתי בקושי ליפגש ולדבר בנים עם בנות אם זה יהי' רק לבנות או רק לבנים זה בסדר. על אף שבהחלט אני מאוד הייתי רוצה ליפגש. אבל מה לעשות? אז בהופעה זה לא כזה רישמי לא ע''מ זה אתה/את בא/באה. אבל אני דווקא כן חושב על רעיון לא רק להתבחבש בפורום אלא גם לקדם פרוייקטים ולגרום שחברי הפורום יגרמו לירחמיאל לעשות הופעות מפוארות ענקיות ומביאות כבוד למי שאנחנו כ''כ אוהבים ומעריצים. להוציא אותו קצת מהראש הכ''כ קטן.. של תזמורת בת 4 נגנים (אני אפי' מתבייש לכתוב את זה) והופעה בת 900 משתתפים...ץ עוד תשמעו אלי.. אני רואה בזה שליחות היום שאנשים כ''כ מחוברים למוזיקה שישמעו ויתחברו למוזיקה אוטנטית מקורית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 00:23 לינק ישיר 

ניורק כתב:
בנוגע לסולו של שימי יצחקוב בכימי עולם אני עדיין חושב שאין עליו הוא שר הכי טוב מכולם אתם עוד תראו שהוא הכוכב הבא לדעתי.
האולם היה בתפוסה של 90%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 21:39 לינק ישיר 

שלום חברים, ושוב תודה לכל המגיבים והמשתתפים.    כמדומני שמישהו כתב שיש לו את צילום הוידאו של ההופעה אך מסיבות שונות זה ימסר רק במייל ולא יעלה לפורום. שאלתי היא האם אפשר לקבל את הקובץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 23:11 לינק ישיר 

bine כתב:
שלום חברים, ושוב תודה לכל המגיבים והמשתתפים.    כמדומני שמישהו כתב שיש לו את צילום הוידאו של ההופעה אך מסיבות שונות זה ימסר רק במייל ולא יעלה לפורום. שאלתי היא האם אפשר לקבל את הקובץ?

תבקשי ממיאמוש יש לה הסרטות מעולות ואם את רוצה יש לי גם הסרטות טובות!!!!ואוכל לשלוח לך למיייל-דברי איתי על זה אם כן בפרטי!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 23:31 לינק ישיר 

ניורק, לא ראיתי צלם רשמי באולם, לכן אני לא יודע אם יש לו תמונות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 23:41 לינק ישיר 

עידודודו כתב:

זה רק במקרה שאתה לא סופר את עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2014 08:18 לינק ישיר 

מי שמעוניין לקבל את ההסרטות למייל שלו,שידבר איתי בפרטי ...-כדברי בתשכה...
או שמי שיודע להעלות את ההסרטות שהעליתי למייל,-לפורום,שיעשה את זה:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2014 16:23 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
זה רק במקרה שאתה לא סופר את עצמך
לא הייתי הרשמי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2014 16:42 לינק ישיר 

עידודו,צילמתם עוד ילדים עם הכרטיסי ביקור של הפורום?(חוץ משלמה גורי ושלמה גרוס..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2014 18:45 לינק ישיר 

עכשיו אני מעלה למייל של הפורום את הראיון (הקצרצר..)שעשינו עם דיויד פרלמן!!!:)
(חלק חתכתי..והשארתי רק את מה שרלוונטי..-:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/7/2014 23:49 לינק ישיר 

תודה רבה מיאמוש!!
המילים עושים לי בעיות קשות בזמן האחרון.. מקווה בע"ה להצליח:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2014 00:20 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
עידודו,צילמתם עוד ילדים עם הכרטיסי ביקור של הפורום?(חוץ משלמה גורי ושלמה גרוס..)
לא. הם היחידים שיצאו אחרי שסיימתי ערבית... ובכלל זה קרה במקרה כזה, כי כוחאש רצה להצטלם איתם ואז הם כבר עמדו וצילמתי אז אידי החליטה לתת להם כרטיסים ואז כנראה שאידי ניסתה לרמוז לי לצלם אותם עם הכרטיסים אבל לא הבנתי. פתאום יצאו לי מהפה המילים hey, show me your cards או משהו בסגנון ולקחתי את התמונה הזאת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2014 00:36 לינק ישיר 

ניורק כתב:
הי לבבית 30 אני פעם ראשונה שומע על יזם ליפגש יחד, אני חושב שכיהודים וחסידים יכול בהחלט להיות בעיות אין לנו שום היתר הלכתי בקושי ליפגש ולדבר בנים עם בנות אם זה יהי' רק לבנות או רק לבנים זה בסדר. על אף שבהחלט אני מאוד הייתי רוצה ליפגש. אבל מה לעשות? אז בהופעה זה לא כזה רישמי לא ע''מ זה אתה/את בא/באה. אבל אני דווקא כן חושב על רעיון לא רק להתבחבש בפורום אלא גם לקדם פרוייקטים ולגרום שחברי הפורום יגרמו לירחמיאל לעשות הופעות מפוארות ענקיות ומביאות כבוד למי שאנחנו כ''כ אוהבים ומעריצים. להוציא אותו קצת מהראש הכ''כ קטן.. של תזמורת בת 4 נגנים (אני אפי' מתבייש לכתוב את זה) והופעה בת 900 משתתפים...ץ עוד תשמעו אלי.. אני רואה בזה שליחות היום שאנשים כ''כ מחוברים למוזיקה שישמעו ויתחברו למוזיקה אוטנטית מקורית.

ניורק אגיב לך  (אם אספיק הלילה) בנושא המפגש באשכול המתאים (ותודה לנטסון שטרח למצוא אותו!)

בנוגע לפרויקטים, שוב, אינני יודעת אם זה קשור לכאן אבל לא עלה בדעתי אשכול אחר שיכול להתאים..
במידה וימצא, אשמח להעתיק את תגובתי.

בהחלט מעניינת היוזמה שלך ,אבל סליחה ,אני לא רואה בה כזו חשיבות. זה לא שירחמיאל לא יודע להרים ארוע בסדר גודל ואתה צריך לבוא ללמד אותו. זו תוצאה של הביקוש וההענות בקהל הישראלי..
אני לא חושבת שאם הוא יעשה הופעה בקיסריה, יבואו הרבה יותר אנשים.
לא יודעת,נראה לי באמת שחסרים אנשים שמבינים ומחוברים למוזיקה יהודית איכותית.
ואני יודעת שהמשפט הזה לא מאד נכון אבל אין לי כח כרגע לנתח  ולעלות על יתר הגורמים לתופעת האהדה /העדפה לשוואקי ופריד  כמשל ,יותר מאשר למוזיקה הנפלאה של פרחי מיאמי.
ולעובדה, שנוקיה או בריכת הסולטן מלאים עד אפס מקום.

ועוד משהו נכון שירחמיאל ציין בהומור הידוע שלו ,באחד הראיונות שהעלו כאן ואני לא זוכרת איזה וגם לא במדויק את האמירה,כששאלו  אותו מה הרגע שהכי רגש אותו בהופעות הוא אמר שבאחד האקספירינסים הוא קלט פתאום את כמות האנשים 15 א' איש במספר (סורי אם טעיתי) ששלמו במיטב כספם ,אבל בישראל זו לא בעיה למלאות כזה אולם רק בלי שישלמו.. :) 
כך שאם אין לו רווחיות , ברור שהוא יביא הרכב של 4 נגנים.
אני מאמינה שהוא בסה"כ עושה את כל המאמצים האלו לבוא לכאן פעם בכמה שנים, כן מהמקום שמודע לאנשים שמחכים לו מעבר לים ואוהדים ומעריכים את המקהלה.
ואני מצדיעה לו על כך, עם כל הביקורת פה ושם על הרמה.
ויש עוד הרבה הבדלים שהופכים את ההופעות בארה"ב ל WOW  ואת אלו שכאן, לקייטנה לפעמים..
דיון בפני עצמו.

###אבל אם כבר אתה בקטע של לקדם דברים ,אז אולי תעזור לי להציע לירחמיאל הקדשה של כמה שירים שהולחנו/יולחנו ע"י חברים בפורום  לטובת אחד הדיסקים הבאים!  

(למי שזוכר, לפני למעלה משנתיים, שלחתי לו כמה לחנים שלי והוא הביע התעניינות , לא כתבתי לו שאני מהפורום רציתי לראות מה הוא יגיב .אחרי תקופה שהוא ציין שהיה עסוק ולא הספיק להאזין.. הוא כתב שהם טובים אבל הוא לא צריך או משהו כזה..  )

-

מיאמוש תודה על התיעוד החמוד. (נס שזכרתי את הסיסמא נראה לי הפעם האחרונה שנכנסתי למייל היתה לפני  יותר מחצי שנה..)

ועידו- על התמונות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/7/2014 09:23 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
עידודו,צילמתם עוד ילדים עם הכרטיסי ביקור של הפורום?(חוץ משלמה גורי ושלמה גרוס..) לא. הם היחידים שיצאו אחרי שסיימתי ערבית... ובכלל זה קרה במקרה כזה, כי כוחאש רצה להצטלם איתם ואז הם כבר עמדו וצילמתי אז אידי החליטה לתת להם כרטיסים ואז כנראה שאידי ניסתה לרמוז לי לצלם אותם עם הכרטיסים אבל לא הבנתי. פתאום יצאו לי מהפה המילים hey, show me your cards או משהו בסגנון ולקחתי את התמונה הזאת...

חחחחחח קטעים איתך!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.