|
|
| נשלח ב-23/7/2014 12:32 |
|
| |
יעזור לך אם אשלח למייל את ההסרטות שהיו ברשת ונמחקו??
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 15:08 |
|
| |
| שיריש_11 כתב: |  | תרומתך לפורום ולמייל של הפורום כי רבה.
אשרייך :)
תוקן על ידי שיריש_11 ב- 23/07/2014 09:09:51 |
|
תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 18:53 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | התמונות שלי יגיעו כשיהיה לי זמן לעבוד עליהן. תכף בין הזמנים...
לא ממש הבנתי מה בדיוק אתה מתכנן 'לעבוד' עליהן? שהקונצרט כלל יותר מארבעה כלים והיתה בו השקעה בתפאורת הבמה? אתה בכלל בטוח שהם ישתכנעו ויאמינו לך?... טוב, לפחות את הביקורת המעטה שניתן להעביר גם על פס הקול שיצרה התזמורת חסכת מהם. בכל זאת, מדובר בתמונות סטילס... בכל אופן, אנו ממתינים בקוצר רוח לשזוף את עינינו בתמונות. |
|
ישנן תמונות מטושטשות או ללא פוקוס, ומכיוון שאני קצת פרפקציוניסט אז אני צריך לברור את התמונות הטובות ולשפץ אם צריך...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 19:20 |
|
| |
בהצלחה!! מחכים להם בקוצר רוח...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 22:46 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  |
| משוררששיער כתב: |  | [איפהelmonsey שנוהג למהר ולשוב לביתו מיד אחרי ההופעה, ולא להניח את הקולמוס מידו עד אשר מפציע בפורום אשכול חדש, שסיקור מפורט ותמונות טמונים בחובו?].
|
|
אני פה רק הייתי מאוד עסוק ללמוד למבחן ואתמול התחלתי להסתכל באשכול הזה ונורא התאכזבתי אני חשבתי שלמדתם קצת ממני איך לכתוב סיקור וכבר חשבתי שאני ילמד קצת ממכם איך אני יכול לשפר את סיקור שלי לפעם הבא ובמקום לראות סיקור ארוך כתוב כמו אתם מספרים למישהו מה קרה מהתחלה עד הסוף ואח"כ התמונות אני לא רואה כלום
|
|
ועל-כך כבר אמרה משוררת (greenie) בתחילת האשכול:
"בחייאת, ארבעה עמודים [שכעת נהיו ארבעה עשר עמודים. מ"ש] של שמאלץ. אולי תביאו סיקור, תמונות, קליפים?"...
תוקן על ידי משוררששיער ב- 23/07/2014 22:58:20
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 23:03 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | | משוררששיער כתב: |  | | עידודודו כתב: |  | | התמונות שלי יגיעו כשיהיה לי זמן לעבוד עליהן. תכף בין הזמנים... |
|
לא ממש הבנתי מה בדיוק אתה מתכנן 'לעבוד' עליהן? שהקונצרט כלל יותר מארבעה כלים והיתה בו השקעה בתפאורת הבמה? אתה בכלל בטוח שהם ישתכנעו ויאמינו לך?... טוב, לפחות את הביקורת המעטה שניתן להעביר גם על פס הקול שיצרה התזמורת חסכת מהם. בכל זאת, מדובר בתמונות סטילס... בכל אופן, אנו ממתינים בקוצר רוח לשזוף את עינינו בתמונות. |
|
ישנן תמונות מטושטשות או ללא פוקוס, ומכיוון שאני קצת פרפקציוניסט אז אני צריך לברור את התמונות הטובות ולשפץ אם צריך... |
|
א. זה בסדר, הבנתי זאת מהרגע הראשון... דבריי נאמרו באירוניה, לאור העובדה כי למרות השבחים הרבים שיש לחלוק לירחמיאל, בעקבות סבב ההופעות האחרון, על ההשקעה המדהימה במקהלה עצמה, הן מהפן המוסיקלי והן מהפן הכוריאוגרפי, בכל זאת יש מקום לדעתי להערה אודות חוסר ההשקעה במספר הכלים ובתפאורת הבמה. אתייחס לכך בהרחבה יותר כשאעלה עלי גליון את דעתי על הקונצרט שהתקיים בישראל. לאור זאת, כשקראתי בדבריך כי אתה מתכוון 'לעבוד' על התמונות, עלה במוחי דימוי כיצד אתה 'עובד' עליהם ומשקר להם כאילו היתה בהופעה תזמורת רחבה והשקעה תפאורתית, בנסיון לשכנע אותם בכך ולמנוע מירחמיאל את המבוכה כשיתגלו הדברים קבל עם ועולם. זו היתה כוונת דבריי, תוך שאני מוסיף בציניות כי האמת היא שניתן להעיר מעט גם על פס הקול שיצרה התזמורת [זאת למרות הסאונד המעולה, ושוב: ארחיב ע"כ לכשירחב הזמן], אולם לפחות הביקורת הזו נחסכה מהתמונות שלך, מהסיבה הפשוטה כי הינם תמונות סטילס. ב. שיפוץ תמונות? איזו השקעה! מי אמר כאן קודם שלא היה שם צלם רשמי?...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 23:47 |
|
| |
| הההההההההה כתב: |  | | יעזור לך אם אשלח למייל את ההסרטות שהיו ברשת ונמחקו?? |
|
ההההההה- זה יעזור לכולם. מחכים לסרטונים במייל של הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 01:30 |
|
| |
טוב, עוד לא יודעת איך להעתיק ציטוטים כמו שכל החבר'ה עושים זאת...:P
אבל לדברי elmonsey
זה מצחיק אבל אחרי המופע כשראיתי את הסיקורים ניסיתי גם לכתוב אחד טוב... אבל לא הצלחתי להיזכר ברצף הדברים שהיו שם במופע חחחח כשבאתי למופע לא לקחתי בחשבון את זה ולכן ישבתי בקהל ונהנתי כל רגע בלי לשים לב לפרטים אלו ואחרים בשביל לכתוב סיקור אח"כ.. יכול להיות שגם עצם זה שאני לא מכירה ככ את הילדים אני לא זוכרת לחזור אחרי הערב הזה בכתב
(מחקתי אייקון לא הוגן)
תוקן על ידי elmonsey ב- 24/07/2014 02:48:21
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 02:50 |
|
| |
אני רושם לעצמי במשך ההופעה כל מה שקורה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 07:15 |
|
| |
אני לפי סדר ההסרטות שהסרטתי מנסה לשחזר מה היה..:) אבל זה רעיון טוב אלימונסי..בעזרת ה' לפעם הבאה-:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 10:24 |
|
| |
| הההההההההה כתב: |  | | יעזור לך אם אשלח למייל את ההסרטות שהיו ברשת ונמחקו?? |
|
אם את זאת שהעלית למייל, יישר כח!
תוקן על ידי netson ב- 24/07/2014 10:24:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 10:51 |
|
| |
אני... תודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 13:09 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | סליחה תיקון טעות: כל זמן שדוד פרלמן בהרכב ?(מקווה כמה שיותר) הוא הוא הכוכב הוא לא רואה אף ילד ממטר, חברה הוא פשוט מקצוען תשמעו היטיב איך הוא שר את הסולו שלו קול ששון וקול שמחה (השקט) מבחינת פיתוח קול הוא עובד על זה רציני, הילד הזה ע-נ-ק עידודו אני עדיין לא יודע תוכניות ברורות, אני כן חושב שאני ינסה ליצור קשר עם אמרגנים ואיתו בעצמו בהמשך, לאו דווקא בשלב זה של החיים.. אגב יקי אדמקר כתבתי הוא חבר מושבע שלי מהילדות אין לי איתו קשר כבר שנים אבל אני מאמין שהוא יוכל לעזור לי בזה, לקחתי ממנו מספר שלו בהופעה אגב אני רוצה לבקש ממנו תמונות |
|
א. ניורק, אני איתך בכל הסולנים! (עהמ, חוץ מזה ש ב א מ ת לא תפסתי את הרעיון בצרחה הYBCסטית הנוראית בסיומת של הממ... איזה שיר זה היה? לא זוכרת. בכל אופן, היא עשתה לי אלרגיה לצורח. אולי זה יעבור עם ביצועים אחרים שלו.) ב. כשיש קשרים, לא צריך פרוצקציות  מצויין שיש לך קשרים, ניורק - ואל תהסס להעז! המיזמים הכי המוצלחים של הפורום הזה לא היו באים לעולם אם לא היינו מעזים לנסות. וממה התחלנו? מפורום קטן ואלמוני שקם על הריסות הפורום הישן. חלקם נכשלו, אז מה? כישלון הוא בסך הכל לימוד מכוון להצלחה. "הרי ממילא חושבים, אז למה לא לעשות את זה בגדול?!" (דונלד טראמפ) ככה שחבר'ה, או שתעשו, או שלפחות אל תייאשו את מי שכן עושה!בהצלחה לכולנו בכל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 13:24 |
|
| |
| netson כתב: |  |
/ />ובכן.... ידענו שזה יקרהnbsp;שמתי שהוא כל ההסרטות ירדו מהרשת.... לכן תמיד תדעו שלמען כולם הדבר ראשון שצריך להיות זה ל-ה-ו-ר-י-ד. ודבר שני לא כל פעם לשים ישר קישורים בפורום., ובפרט שההסרטות ברורות וחדות... לכן כדאי לשים קישורים יותר במייל ואם מישהו הוריד כמו במקרה שלנו ניתן לשים גם בפורום. ( |
|
בוא נגיד ככה: השלבים הרצויים הם - 1. להוריד 2. לקשר בפורום. במקרה של מישהו שלא יכול/יודע להוריד - שיקשר במייל, בתוספת הערה שמי שמוריד את הסרטונים מוזמן גם לקשר בפורום. יש? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|