|
|
| נשלח ב-25/7/2014 13:32 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
erif;"> ועל-כך כבר אמרה משוררת (greenie) בתחילת האשכול:"בחייאת, ארבעה עמודים [שכעת נהיו ארבעה עשר עמודים. מ"ש] של שמאלץ. אולי תביאו סיקור, תמונות, קליפים?"...
תוקן על ידי משוררששיער ב- 23/07/2014 22:58:20 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 13:35 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | אני רושם לעצמי במשך ההופעה כל מה שקורה |
|
למען הייעול, אם באתם עם מישהו שאינו "אוהד שרוף" - תנו לו לבצע את מלאכת הכתיבה הטכנית. מקסימום, אם הוא מסתבך תכתיבו לו בלי להסיר את העיניים מהבמה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2014 22:31 |
|
| |
עצה טובה מאד, אידי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:17 |
|
| |
| אידי כתב: |  | | netson כתב: |  |
/ />ובכן.... ידענו שזה יקרהnbsp;שמתי שהוא כל ההסרטות ירדו מהרשת.... לכן תמיד תדעו שלמען כולם הדבר ראשון שצריך להיות זה ל-ה-ו-ר-י-ד. ודבר שני לא כל פעם לשים ישר קישורים בפורום., ובפרט שההסרטות ברורות וחדות... לכן כדאי לשים קישורים יותר במייל ואם מישהו הוריד כמו במקרה שלנו ניתן לשים גם בפורום. ( |
|
בוא נגיד ככה: השלבים הרצויים הם - 1. להוריד 2. לקשר בפורום. במקרה של מישהו שלא יכול/יודע להוריד - שיקשר במייל, בתוספת הערה שמי שמוריד את הסרטונים מוזמן גם לקשר בפורום. יש? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
yeah got it!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2014 01:41 |
|
| |
חחח הכל ברור עכשיו!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 22:38 |
|
| |
לבבית 30: סליחה שאני מגיב רק עכשיו אין לי גישה כל הזמן לאינטרנט ב''ה. בקשר לתגובתך למה שכתבתי בעניין רמת ההופעות בארץ. זה בהחלט נקודה מעניינת למחשבה יכול להיות שיהי' קשה בפועל למלאות אולם ענק.. הם באמת פחות דומיננטים מפריד שוואקי וכדו' אבל א. מה שכתבתי זה שלא יעשה ממש את המינימום שבמינימום שיכבד את עצמו ליד האוהדים שכן ישנם זה הרי פעם בכמה שנים שישקיע עוד קצת ממש בתזמורת ויביא משהו קצת יותר רציני עוד כמה כלי נשיפה עוד כנרים זה פשוט לא עושה טוב לראות 4 נגנים זה מוריד אותו זה הכי מינימום שיכול להיות ב. למה ב2010 או 2011 לא זוכר בדיוק הוא יכל לעשות הופעה בבניני האומה והי' מלא כפי שהבנתי.. אני בהחלט מקבל את נקודת המבט שלך שיכול להיות שאין מספיק אנשים שיודעים להעריך מוזיקה של מיאמי ואולי באמת אין מצב למלאות את היכל נוקיה או קיסריה אבל מאהבתי למיאמי אני כותב שקצת יותר יכבדו את עצמם. דווקא בגלל השירים היפים שהם מביאים בהופעה ודווקא בגלל הילדים המואמנים היטיב. קצת שואו ממש קצת לא יזיק. וכי בגלל שמדובר בקוקה קולה אז הכוס צריכה להיות מעופשת??? לא משנה אוהבים אותם לנצח. אני לא מתלונן בדרך כלל אני מרעיף עליהם רק מחמאות אבל זה ממש כאב לי. בפרט שאני רואה הופעות אחרות גם. ולא רק בניורק גם בארץ..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2014 13:53 |
|
| |
מי המנחה שהנחה את המופע בירושלים ?
הוא גם הנחה לפני כמה שנים והוא עושה רושם של מנחה לא רע בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2014 13:57 |
|
| |
ניורק צודק בכל מילה בביקורת. הבמה היתה נראית לא טוב. ולך אידי. רק היום התפניתי להתחבר מאז נפגשנו בהופעה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2014 00:20 |
|
| |
| oceanpkwy כתב: |  | | הוא גם הנחה לפני כמה שנים והוא עושה רושם של מנחה לא רע בכלל |
|
יקי אדמקר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 04:18 |
|
| |
ישר ולעניין:
יש כאן מישהו או מישהי שיש להם קליפים של ההופעה לשלוח לי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 09:03 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | יקי אדמקר |
|
המנחה לפני כמה שנים היה אריאל ברמן(לפחות ב-2011).
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2014 11:46 |
|
| |
ישי אדמקר הוא חסיד גור לשעבר לדעתי בתור שדרן הוא מצויין אבל ממש לא בתור מנחה, אריאל ברמן הרבה יותר לעניין.
|
|
|
|
|