בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2014 19:26 לינק ישיר 

גריני: זה בא בשלבים

ניורק: אולי אתה צודק, אבל איך קשורה ההנחיה להיותו "לשעבר"?

אושן פארקווי: אני מאמינה שגם לי היה נעים מאוד לפגוש אותך, אבל לא זכור לי שמישהי הציגה את עצמה כך... יש מצב לפרטים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2014 19:29 לינק ישיר 

נ"ב: מתי נ"לו של ניורק הנחה מופע מיאמי בעבר?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2014 22:22 לינק ישיר 

יישר כח נטסון על העלאת הקליפים!!-:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2014 23:56 לינק ישיר 

נטסון ומיאמוש - תודה רבה רבה!!!
אהבתי את הסולו בסוף של איך נשיר... מדהים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2014 17:57 לינק ישיר 

חברים יקרים וחביבים!
בשעה טובה ומוצלחת, חולצה מאיזור שדרות הסרטה כמעט מלאה של המופע 
תודה גדולה לעדה שצילמה למרות שהיא שונאת לצלם.
תודה לעופרה שדאגה להעביר לי את ההקלטה כדי שאעלה לכם אותה, ולא רק.

ההסרטה לא הכי ברורה בעולם בגלל התאורה הקשה, אבל שומעים באיכות מעולה.

חבר'ה - כל מי שצופה מתבקש להגיב פה! כדי שיהיה לנו חשק להסריט גם הלאה ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2014 18:03 לינק ישיר 
צפייה מהנה! נשמח לכל תגובה! :)

(נטסון הלפ! לא מטמיע!)

חלק ראשון

<*
https://www.youtube.com/watch?v=YUURo1Lqw0Q

חלק שני

<*
https://www.youtube.com/watch?v=R79RXQutoi4

חלק שלישי

<*
https://www.youtube.com/watch?v=6Gxsv4hPDRQ

חלק רביעי ואחרון (2 שירים אחרונים לא קיימים כאן. מוזמנים להעלות אתם )

תוקן על ידי אידי ב- 08/08/2014 18:06:42

תוקן על ידי אידי ב- 08/08/2014 18:07:38

תוקן על ידי netson ב- 09/08/2014 22:53:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2014 22:12 לינק ישיר 

תודה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/8/2014 22:56 לינק ישיר 

אידי כתב:

(2 שירים אחרונים לא קיימים כאן. מוזמנים להעלות אתם ) www.youtube.com/v/eaIuHz7BgKw?version=3&hl=iw_IL&rel=0" name="Movie" />

אידי- אני אגיב מיד כשאצפה. רק תוכלי לעדכן איזה שירים חסרים, כדי שאם למישהו יהיה ההסרטה שחסרה, הוא ידע להעלות אותה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2014 23:56 לינק ישיר 

גריני - בשמחה! 
נשמח לשמוע גם איך התרשמת...

נטסון - שכוייח גדול!
ולגבי אילו שירים חסרים - אז אופס... כי אין לי מושג! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2014 01:41 לינק ישיר 

אידי כתב:

ולגבי אילו שירים חסרים - אז אופס... כי אין לי מושג! 

אידי יש לך מושג מהו השיר האחרון בשניות האחרונות של קליפ 4?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2014 02:02 לינק ישיר 

תודה לכל העוסקים במלאכה לאידי עדה ועפרה. מאוד מעריך את העבודה וההשקעה.(אידי- נא להעביר!!!)

סיימתי כעת לצפות. עברתי לצפות בתגובות למעלה- לא לפני שצפיתי בהופעת פסח האחרונה(הופעת ה'דגל'). מה אני יגיד לכם? לא התחברתי לתגובות הכמעט חד משמעיות לחיוב. אין לי מילים...  לא חשבתי שההופעה הזאת תיהיה מצד אחד מעולה ושאין שניה לה ומצד שני...  הופעה לא טובה(בלשון המעטה.... כבר כתבתי את המילה שרציתי לכתוב ובכל זאת שיניתי  אותה למען כבוד הפורום).
אני מבין ומודע בשעת לילה מאוחרת זו שקשה ששתי הדברים יהיו ביחד. אבל אסביר בקצרה ובאם יהיה צורך  ארחיב....

הציון הנ"ל שלי הוא בשתי דברים.

פרחי מיאמי  וירחמיאל ביגן בתור מקהלה "הגיעו" להופעה ונתנו את המקסימום שמים לב לכך בכל פרמטר! הן בשירה הן בתנועות! ממש מרגישים ו"רואים" את זה. באמת נתנו - כמה שיכלו. הקהל גם כן נראה שהגיע להופעה(ברובו לכה"פ).

אבל בכל מה שקשור לתזמורת זה ביזיון גדול!!! הן חוסר הכלים שהורגש לא רק במספרם אלא גם באילתורים שירחמיאל ניסה לעשות וכנראה שהצליח(זה נראה לפי תגובותיכם שאפי' לא שמתם לב לכך), והן מאוד בחינות.
כמו"כ תאורת הבמה מאוד חסרה אין הרבה צבעוניות, עשן משהו... (ומזל שהחולצות היו צבעוניות.... )
בא נלמד זכות שירחמיאל היה בגדר 'אנוס'
אם צריך דוגמאות, אתן...
את כל זה אני כותב כאשר לא נוכחתי בהופעה וצפיתי בסרטונים. מעניין לראות את תגובותיכם שוב לכשתצפו בסרטונים....
עדיין נאחז בתקווה קלושה לתמונות.

תוקן על ידי netson ב- 10/08/2014 09:41:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2014 10:19 לינק ישיר 
ארי גולדוואג ודוד פרלמן

זה עדיין קשור להופעה. לכן בחרתי להעלות לפורום...

מקור:

With Dovid Pearlman, a soloist in Miami Boys Choir. He popped in to my home while hanging out in the Beit Shemesh area. Nice to see you again! Have a safe trip home!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2014 10:38 לינק ישיר 

ובכן, זוהי התרשמותי, עם כל המחשבות, רעיונות, תגובות, הערות ועוד:

לגבי סולנים, אגיב עפ"י צבע חולצה ו/או הסולו שהוא שר אם אני לא מכירה את שמו.

אט אט - שיר קליט, אין ספק שהשיר מהדהד אצלי בראש חצי יום אחרי שאני שומעת אותו, כך שבקטע הזה, ירחמיאל בהחלט הצליח. בכל זאת, נותרתי עם טעם של חסר עם השיר הזה. הדרך היחידה שאני מצליחה להסביר את התחושה הזאת היא: שיר מהיר שתקוע באיטיות. לא יודעת אם זה ייצא מובן בכתוב, אך זוהי ההרגשה שלי.

סולנים:

הראשון, בחלק הנמוך עם החולצה הירוק מנטה - קול נחמד אך קצת קשה לי לשמוע בשלב זה כי הוא התרגש קצת ושומעים את זה בקול.

אברהם אלמן - יש לו קול מאד יפה. יש לי תחושת פספוס לגביו. הרי עפ"י הערכתי, הוא כבר במקהלה כשנה וחצי והוא רק התחיל לככב בפסח, כלומר פוספס שנה + בפרט בגיל כזה שהקול מתחיל להתחלף כבר. הסולו הראשון ששמענו אותו - 'גילה רינה' כמדומני הייתה בסוכות או פסח תשע"ג ( לא זוכרת, תקנו אותי ) ושם היה נשמע במיטבו. האנרגיה שלו ראויה לשבח והוא בהחלט מוסיף לאנרגיה החיובית.

הצהוב הקטן ( במלוא מובן הכינוי :) יש לו קול יפה, בהופעה של פסח היה נשמע יותר טוב.

צבי שמחון - קול יפה וחזק. אני מבינה היטב למה ירחמיאל נותן לו מספר רב של סולואים, החשש שלי היא, שוב , מדובר בילד גדול כבר.....

איך נשיר - השיר הזה הוא בהחלט אחד השירים היותר אהובים עליי של פרחי מיאמי. אני חייבת להודות, למרות שהשיר מאד אהוב עליי, אני לא כל כך חיבבתי את הביצוע המקורי. זה שיר שעולה לטונים גבוהים מאד ועפ"י דעתי, היה צריך לשים דגש גדול מאד על ההרמוניות הנמוכות דווקא. בפעם הראשונה, כמקובל ברוב שירים, כל המקהלה שרה גבוה, וזה לא נשמע טוב, אני חושבת שהם היו צריכים לפתוח את החלק הגבוה עם ההרמוניה הנמוכה על הפעם הראשונה, בהמשך השיר אחרי הסולואים, הם בהחלט נשמעים טוב והרבה יותר מסונכרנים. הסוף היה מקסים.

סולנים:

הדואט הראשון היה יפה וחלק - הילד עם החלק הנמוך בהחלט ביצע את הסולו שלו בצורה טובה ונעימה,
הקול הגבוה - עקיבא בלוך הוא תכשיט, קול פעמונים, קול של אחד בכמה שנים. ביצוע מדהים ומדויק. כולי תקוה שירחמיאל ינצל את הכשרון שלו.

הסולו השני - הילד עם החולצה הסגולה (ועם משקפיים ) קול יפה סה"כ. 

החלק הראשון של 'אם לא אעלה' הצהוב הקטן - אין ספק שהכניס את כל כולו לסולו הזה

החלק השני - לא רואים את הסולן בוידיאו אך זה נשמע כמו עקיבא בלוך - עיינו למעלה לשמוע את דעתי עליו

דוד פרלמן - למרות הקול המתחלף, עדיין, כוכב!

אברהם אלמן- סולו מוצלח מאד

עפ"י דעתי, הייתה כאן שגיאה לעשות דואט בסוף, בקושי שמעו את דוד פרלמן.

הילד עם חולצת הירוק מנטה - קול יפה, הפתיע אותי כאן עם העוצמה בקול, לא יודעת אם הפאשלה היתה חד-פעמית בעלייה לטון גבוה או שהוא לא יכול לעשות את זה. נראה בהמשך....

מחרוזת דוואי- מצוה- יבא:
מאד אהבתי את הביצוע וגם את האנרגיה של הילדים, מן הסתם זה תרם מאד לביצוע.

סולנים:
דוואי:
חולצה אפורה - מזכיר לי את יצחק פרידמן (רווח)

מצוה:
חולצה בורדו - קול יפה, מחזיק מנגינה יפה ויש עוצמה בקול - מאד אהבתי את הקול שלו. 

יבא:

החולצה הסגולה - ראו למעלה

הצהוב הקטן - טוב, מן הסתם גם ירחמיאל רצה לתקן את המעוות. אהבתי מאד את הסולו עד אשר הגיע לקטע שהיה צריך לעלות שלוש טונים. ( מה לעשות, בנימין רבינא אברמוביץ יש רק אחד ).

בואי כלה- שיר מיאמי טיפוסי, שיר שקל לאהוב, שיר עם הרמוניות טובות, ביצוע טוב. מהשירים שאפשר לסגור ת'עיניים ולהנות.

סולנים:

דואט - אוהבת את הקול של שלמה גורי, נסלח לו על הבהלה הפתאומים או לוידעת בדיוק מה זה היה באמצע, אפילו הקנייטשים שעשה יצאו לו טוב. לגבי עקיבא בלוך - שוב השביח את הדואט עם קול הפעמונים שלו.

צבי שמחון - סולו יפה, נקי. ( מה הקטע שלו עם בליעת אותיות?)

ביחד ולחוד - דואט:

דוד פרלמן ואברהם אלמן

שניהם ביצעו קטעי סולו מדהימים והדואט הזה היה נפלא, הקולות התמזגו אחד עם השני. 

הסולן האחרון: קול נחמד, לא הצלחתי כל כך לזהות צבע חולצה ברור..

Yerushalayim can you hear our voice - ביצוע נחמד.

אעלה כאן את הסולואים שהיו יוצאים מן הכלל:

עקיבא בלוך - אין מילים, בכל פעם שאני מקשיבה לו, אני נהנית יותר. איזה טוהר.

שלמה גורי - לא יודעת אם פשוט יצא לו ככה או שירחמיאל לימד אותו ככה, איך שלא יהיה או היה, יצא לו מוצלח.

דואט - ביצוע טוב ועוצמתי של שני סולנים חזקים.

I want to know - יש לי רגשות מאד מעורבים לגבי החידושים שירחמיאל הכניס בביצוע השיר. מצד אחד, השיר הזה הוא חלק מהילדות שלי ומאוחר יותר התאהבתי בביצוע המדהים של ניית'ן סטארק במיאמי אקספיריאנס הראשון. פה ירחמיאל בחר לעשות מהשיר הצגת כוכבים. הם בהחלט כוכבים ראויים ( נחליק לצבי שמחון את הזיוף....) השיניים בסוף  השיר הם מצד אחד רעננים ומחדשים ומצד שני, הם מזכירים לי קצת את המקהלות בכנסיות של האוכלוסיות השחורות בארה"ב.....

בשיר הזה שלושת הסולנים בהחלט כיכבו. הייתי אומרת שדוד פרלמן בכל זאת היה ה-כוכב פה. הוא שר מהלב, מדויק, מתוק ופשוט שובה לב. 

חי חי - טרם התחברתי לשיר הזה ועדיף שלא אכתוב יותר מזה.

סולנים:

שלמה גורי - אופס

הסולן השני - לא יודעת את שמו, קול יפה.

הסולן השלישי - נדמה לי שכבר כתבתי למעלה שאני אוהבת את הקול שלו. 

דוד פרלמן - מה יש לומר, סולו חזק וטוב.

כי אתה הוא - שמעתי ביצועים טובים יותר....

סולנים: 

סולן ראשון  - חבל שלא שמעתי

צבי שמחון - נחמד

אשר ברא - איך אפשר שלא לאהוב את השיר הזה?

סולנים:

עקיבא בלוך - כבר אמרתי שיש לו קול מדהים ומתוק וטהור?

אברהם אלמן - מה אגיד ומה אומר, מסוג הסולואים שאני אוהבת לשמוע, שירה עם הנשמה, מתיקות ועוצמה

מהרה - אולדי באט גודי

סולנים:

הסולן הראשון - כבר כתבתי למעלה שאני אוהבת את הקול שלו. כאן אני חייבת להוסיף שיש לו יכולת מיוחדת לשיר נמוך. שומעים את העוצמה, את החוזק, את המתיקות והשירה מדויקת.

דוד פרלמן - שוב, הילד פשוט מדהים. והביצוע הזה אחד הסולואים הטובים שלו מכל השנים שהוא במקהלה. 
( שמתם לב שבמשך השנים, ירחמיאל תמיד נותן את הסולו הזה לכוכב באותו הזמן?)

כל כך אהבתי את השירה הספונטנית של הקהל ועוד יותר את התגובה הספונטנית של ילדי המקהלה. אין ספק שלא ראיתי את ירחמיאל משוחרר ככה בשום הופעה שנוכחתי או צפיתי. ( והמתופף חברהמן!)

קטע האקפלה:

כתבתי את דעתי כשצפיתי בזה בפעם הראשונה בקטע וידיאו מההופעה בפסח. אני חושבת שהביצוע בירושלים היה טוב יותר אם כי, יש קטעים מסוימים שאני חושבת שפשוט קשה לילדים לבצע. אני נוטה לחשוב שאם הם יקליטו את זה באולפן, זה יכול להשמע מדהים בCD.  

אם יש למישהו את החלק האחרון של המופע, אשמח מאד לצפות.

כמה תמיהות/שאלות:

1. נדמה לכם שירחמיאל הפחית את כמות הסולואים של דוד פרלמן בגלל הקול המתחלף? אני נוטה לחשוב שזה גם בגלל הקול המתחלף וגם בגלל שנוצר כאן מצב שלא היה הרבה זמן, נותר רק פרח אחד מהשנים האחרונות וכל השאר חדשים, התוצאה המובנת מכך היא שיש הרבה סולנים חדשים.

2. אין לי ספק שירחמיאל לא התכוון שהמוסיקה והסאונד יהיו כה גרועים אך מה הוא חשב לעצמו בדיוק? אני לא מבינה את הענין הזה. 

תוקן על ידי greenie ב- 10/08/2014 10:42:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2014 19:08 לינק ישיר 

לפי הסרטונים שראיתי, לדעתי דוד פרלמן, עקיבא בלוך והילד הבלתי מזוהה ששר את הסולו הסופי בשיר איך נשיר נתנו את הביצוע הכי יפה בכל המופע, הקטעים שלהם היו מ-עולים וחבל שלבלתי מזוהה ההוא לא נתנו יותר קטעים לשיר בהם את זה הקטן עם החולצה הצהובה לא אהבתי. היה צרחן מדי ושר מהאף... חוץ מזה, היה מעולה כל השאר! כשכתבתי דוד פרלמן התכוונתי שלמרות שקולו התחלף כמעט לגמרי, הוא נתן ביצוע מושלם לכל קטע שלו ואהבתי את זה!

תוקן על ידי מכייפת7 ב- 10/08/2014 19:10:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/8/2014 19:12 לינק ישיר 

המוזיקה והסאונד גרועים!!!!! מה הקמצנו הזו בנגנים, אמנם לא ציפתי לתזמורת האסק אך חשבתי שיהיו לפחות 12 נגנים... עכשיו הבנתי על מה התלוננתם בנושא התזמורת והסאונד - אחרי שראיתי את הוידאו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.