|
|
| נשלח ב-10/8/2014 22:33 |
|
| |
אידי לא ניכנס כאן להסתכלות שלי על העניין והקשר לזה שהוא היה חסיד גור. תודה לכל העוסקים בלעלות לנו וידיאו . ולפרשנים השונים. מחכה כבר להופעה נוספת…
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 01:13 |
|
| |
תודה ענקית לעדה, עופרה ואידי - אין מילים!! אהבתי את הקול של עקיבא בלוך והצהוב הקטן, כמו שגריני קרא לו...לא הבנתי למה הוא שר פעמיים בסוף יבא. באמת כדי לתקן את הרושם??... הוא שר את זה טוב דווקא... גם הקול של אברהם אלמן לא רע בכלל. והסולן של סוף איך נשיר - שר מדהים! בסך הכול , חוץ מהסאונד, הייתה הופעה מדהימה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 17:59 |
|
| |
יפה מאד!!! תודה רבה רבה רבה!!! אידי כדרכך לשמח אנשים:) ראיתי במהירות קטעים קטעים, לכן אני לא אוכל להגיב כעת.. מחכה בע"ה להזדמנות שאני אוכל לראות את ז בצורה רגועה ומרווחת ולהגיב בהתאם! בע"ה... אבל בכללי - נראית הופעה מצוינת, שמחה, מקפיצה וקולות יפים ובחירה מעולה של השירים... תודה רבה שוב!!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 10:11 |
|
| |
היי חברים, כיף לקרוא את כל התגובות החמות שלכם! יועבר בעז"ה לשאר העוסקות במלאכה  אני אגיב פה רק בערך עד שאתחבר ממחשב ושם אוכל להגיב בפרוטרוט. ובכן: לגבי הסאונד, לדעתי היה מצויין. ובעניין מיעוט הנגנים, ירחמיאל הלך הפעם על איכות ולא על כמות - מבחינתי לייב יעקב ריגלר הוא אחד מהטופ של הטופ! ומשוררנו גם זיהה את הגיטריסט כמישהו משובח, אם כי טרם גילה את אוזנינו מי הוא בדיוק. (משורר??) עקיבא בלוך אכן היה סולן מעולה! חבל רק שהתחלף לו הקול... ...בשנת 95'. וחוץ ממנו, הרי שגם אביגדור בלוך גם הוא סולן מעולה והרמוניסט לתפארת!    נטסון, עידו יהיה פה בשבוע הבא בעז"ה. וניורק - סגרת את הנושא סופית... אבל אם תשנה את דעתך ותחליט לתת לנו הרצאה בנידון, אני בכל אופן אתעניין מאוד. עד כאן בינתיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2014 22:35 |
|
| |
וואו אידי כל הכבוד!!!! איזה כייף שיש את כל ההופעה בשידור חוזר (וחוזר וחוזר וחוזר.... ) באופן מלא!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 14:44 |
|
| |
בשמחה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 14:48 |
|
| |
גריני, זה בסדר שקיבצתי כאן כמה משפטים שלך שאהבתי במיוחד, נכון? 
| greenie כתב: |  | והקול הגבוה - עקיבא בלוך הוא תכשיט, קול פעמונים, קול של אחד בכמה שנים. ביצוע מדהים ומדויק. כולי תקוה שירחמיאל ינצל את הכשרון שלו.
הצהוב הקטן - טוב, מן הסתם גם ירחמיאל רצה לתקן את המעוות. אהבתי מאד את הסולו עד אשר הגיע לקטע שהיה צריך לעלות שלוש טונים. ( מה לעשות, בנימין רבינא אברמוביץ יש רק אחד ).
כל מילה פנינה!!  
בואי כלה- שיר מיאמי טיפוסי, שיר שקל לאהוב, שיר עם הרמוניות טובות, ביצוע טוב. מהשירים שאפשר לסגור ת'עיניים ולהנות.
לגבי עקיבא בלוך - שוב השביח את הדואט עם קול הפעמונים שלו.
עקיבא בלוך - אין מילים, בכל פעם שאני מקשיבה לו, אני נהנית יותר. איזה טוהר.
חי חי - טרם התחברתי לשיר הזה ועדיף שלא אכתוב יותר מזה.
עקיבא בלוך - כבר אמרתי שיש לו קול מדהים ומתוק וטהור?
כן B-) אבל תמיד אפשר שוב!
דוד פרלמן - שוב, הילד פשוט מדהים.
כל כך אהבתי את השירה הספונטנית של הקהל ועוד יותר את התגובה הספונטנית של ילדי המקהלה. אין ספק שלא ראיתי את ירחמיאל משוחרר ככה בשום הופעה שנוכחתי או צפיתי. ( והמתופף חברהמן!)
קטע האקפלה:
כתבתי את דעתי כשצפיתי בזה בפעם הראשונה בקטע וידיאו מההופעה בפסח. אני חושבת שהביצוע בירושלים היה טוב יותר אם כי, יש קטעים מסוימים שאני חושבת שפשוט קשה לילדים לבצע. אני נוטה לחשוב שאם הם יקליטו את זה באולפן, זה יכול להשמע מדהים בCD.
כלומר, העיבוד עצמו כן טוב?
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 14:50 |
|
| |
אגב, אני שוקלת לרשום פטנט על הביטוי "הצהוב הקטן".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 17:09 |
|
| |
לנטסון- אני בעז"ה ישלח לך את ההסרטות של השירים האחרונים היום או מחר.. תודה רבה על העלאה של ההסרטות!! נו,איך הם? לא שמעתי תגובות...(סתתםםםם .....ד.א אני רואה שמידי שקט פה לאחרונה....)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 17:59 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | לנטסון- אני בעז"ה ישלח לך את ההסרטות של השירים האחרונים היום או מחר.. מחכה בכיליון עינייים :-) . תודה רבה על העלאה של ההסרטות!! כל התודות לעניין זה -לאידי נו,איך הם? לא שמעתי תגובות...(סתתםםםם .....ד.א אני רואה שמידי שקט פה לאחרונה....) הגבתי כאן מקור 1(במקור זה-עוד לפני שהעלית את הסרטונים) . מקור 2 בכל אופן הסרטונים שלך , הכי הכי ברורים ואיכותיים לעת עתה- מבלי לזלזל באחרים או לפגוע בכבודם או לגרוע מהשקעתם
|
|
תוקן על ידי netson ב- 13/08/2014 18:04:47
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 18:21 |
|
| |
| אידי כתב: |  | גריני, זה בסדר שקיבצתי כאן כמה משפטים שלך שאהבתי במיוחד, נכון? 
והקול הגבוה - עקיבא בלוך הוא תכשיט, קול פעמונים, קול של אחד בכמה שנים. ביצוע מדהים ומדויק. כולי תקוה שירחמיאל ינצל את הכשרון שלו.
הצהוב הקטן - טוב, מן הסתם גם ירחמיאל רצה לתקן את המעוות. אהבתי מאד את הסולו עד אשר הגיע לקטע שהיה צריך לעלות שלוש טונים. ( מה לעשות, בנימין רבינא אברמוביץ יש רק אחד ).
כל מילה פנינה!!  
בואי כלה- שיר מיאמי טיפוסי, שיר שקל לאהוב, שיר עם הרמוניות טובות, ביצוע טוב. מהשירים שאפשר לסגור ת'עיניים ולהנות.
לגבי עקיבא בלוך - שוב השביח את הדואט עם קול הפעמונים שלו.
עקיבא בלוך - אין מילים, בכל פעם שאני מקשיבה לו, אני נהנית יותר. איזה טוהר.
חי חי - טרם התחברתי לשיר הזה ועדיף שלא אכתוב יותר מזה.
עקיבא בלוך - כבר אמרתי שיש לו קול מדהים ומתוק וטהור?
כן B-) אבל תמיד אפשר שוב!
דוד פרלמן - שוב, הילד פשוט מדהים.
כל כך אהבתי את השירה הספונטנית של הקהל ועוד יותר את התגובה הספונטנית של ילדי המקהלה. אין ספק שלא ראיתי את ירחמיאל משוחרר ככה בשום הופעה שנוכחתי או צפיתי. ( והמתופף חברהמן!)
קטע האקפלה:
כתבתי את דעתי כשצפיתי בזה בפעם הראשונה בקטע וידיאו מההופעה בפסח. אני חושבת שהביצוע בירושלים היה טוב יותר אם כי, יש קטעים מסוימים שאני חושבת שפשוט קשה לילדים לבצע. אני נוטה לחשוב שאם הם יקליטו את זה באולפן, זה יכול להשמע מדהים בCD. כלומר, העיבוד עצמו כן טוב? כן, אהבתי את העיבוד. (יש שם בהחלט סטייל מכביטס, בפרט בקטע מסוים בהתחלה - טו טו טו טו )
|
|
ראו כאן את מה שכתבתי על ההופעה בפסח:
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 18:52 |
|
| |
גריני - גם שם לא כתבת את דעתך מבחינת העיבוד של חנינא... ומיאמוש, מתנצלת, אבל עד שפיצקי לא חוזר למעון אין לי כ"כ איך לצפות בשום דבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 19:02 |
|
| |
נטסון ואידי-זה לא היה ברצינות..:) אבל אשמח לקבל פידבקים-:) את ההסרטה שכל הקהל שר יחד את מהרה העליתי לפורום לפני 3 השבועות. נטסון,תוכל לשים אותה כאן לרווחת הכלל? תודה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2014 20:52 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | נטסון ואידי-זה לא היה ברצינות..:) אבל אשמח לקבל פידבקים-:) את ההסרטה שכל הקהל שר יחד את מהרה העליתי לפורום לפני 3 השבועות. נטסון,תוכל לשים אותה כאן לרווחת הכלל? תודה:) |
|
אידי -יש מצב שאת מעלה?
|
|
|
|
|