בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/8/2014 21:31 לינק ישיר 

נטסון אולי תסביר לי איך להעלות ואני ינסה בעצמי..
ד.א לקח לי מלא זמן כדי לשלוח כל הסרטה...-:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2014 21:38 לינק ישיר 

יש לך חשבון ביוטיוב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2014 21:45 לינק ישיר 

לא..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2014 22:30 לינק ישיר 

צריך חשבון. אח"כ לבצע מה שכתוב כאן http://www.bhol.co.il/forums//topic.asp?topic_id=2874833&whichpage=&forum_id=771#R_4

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2014 00:03 לינק ישיר 

או.קיי, מיאמוש ואני מחפשות פתרון בפרטי עכשיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2014 00:09 לינק ישיר 

היי חברים!!ערב טוב!!אני רואה שאם עוסקים פה בחשבונות יוטיוב אז אציין שיש לי אחד כזה ואני מוכנה לעזור במה שאפשר!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/8/2014 00:29 לינק ישיר 

בתשכה -

אגב, לך אין הסרטות ושות'?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2014 08:37 לינק ישיר 

יש לי-לא העברתי אותם למחשב עדיין נראה אולי שבוע הבא אעלה אותם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2014 16:00 לינק ישיר 

אידי כתב:
אגב, אני שוקלת לרשום פטנט על הביטוי "הצהוב הקטן".

ולקרוא את זה ממי שאמרה שהיא לא התחברה עליו בלשון המעטה. זה יפה מאוד אני מאוד מקווה שאחרי שראית את ההסרטות אתחלת להתחבר עליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 16:26 לינק ישיר 

netson כתב:
תודה לכל העוסקים במלאכה לאידי עדה ועפרה. מאוד מעריך את העבודה וההשקעה.(אידי- נא להעביר!!!)

סיימתי כעת לצפות. עברתי לצפות בתגובות למעלה- לא לפני שצפיתי בהופעת פסח האחרונה(הופעת ה'דגל'). מה אני יגיד לכם? לא התחברתי לתגובות הכמעט חד משמעיות לחיוב. אין לי מילים...  לא חשבתי שההופעה הזאת תיהיה מצד אחד מעולה ושאין שניה לה ומצד שני...  הופעה לא טובה(בלשון המעטה.... כבר כתבתי את המילה שרציתי לכתוב ובכל זאת שיניתי  אותה למען כבוד הפורום).
אני מבין ומודע בשעת לילה מאוחרת זו שקשה ששתי הדברים יהיו ביחד. אבל אסביר בקצרה ובאם יהיה צורך  ארחיב....

הציון הנ"ל שלי הוא בשתי דברים.

פרחי מיאמי  וירחמיאל ביגן בתור מקהלה "הגיעו" להופעה ונתנו את המקסימום שמים לב לכך בכל פרמטר! הן בשירה הן בתנועות! ממש מרגישים ו"רואים" את זה. באמת נתנו - כמה שיכלו. הקהל גם כן נראה שהגיע להופעה(ברובו לכה"פ).

אבל בכל מה שקשור לתזמורת זה ביזיון גדול!!! הן חוסר הכלים שהורגש לא רק במספרם אלא גם באילתורים שירחמיאל ניסה לעשות וכנראה שהצליח(זה נראה לפי תגובותיכם שאפי' לא שמתם לב לכך), והן מאוד בחינות.
כמו"כ תאורת הבמה מאוד חסרה אין הרבה צבעוניות, עשן משהו... (ומזל שהחולצות היו צבעוניות.... )
בא נלמד זכות שירחמיאל היה בגדר 'אנוס'
אם צריך דוגמאות, אתן...
דווקא לעניין העשן אני שמח לחלוטין שלא היה זה רק דופק את איכות הצפיה של המופע

את כל זה אני כותב כאשר לא נוכחתי בהופעה וצפיתי בסרטונים. מעניין לראות את תגובותיכם שוב לכשתצפו בסרטונים....
עדיין נאחז בתקווה קלושה לתמונות.

תוקן על ידי netson ב- 10/08/2014 09:41:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 16:40 לינק ישיר 

אני חייב לכתוב על השלחות של מופע פה בארץ עלי באופן אישי ויכול להיות על עוד אנשים.

התענינותי בפרחי מיאמי בשנים האחרונות קצת ירדה (במושגים של אוהד שרוף) גם כי לא היה מופע בארץ גם לא יצא דיסק חדש (ולא אוספים ישנים) וגם עובר זמן מה לעשות.

בכל אופן פתאום אחרי המופע התחלתי לזמזם כל הזמן את השירים שהיו במופע ובמיוחד אחרי שהורדתי את ההסרטות שמשהו העלה וכבר מחקו אותם (ופה מלה טובה למיאמוש על ההסרטה של מהרה + הקהל אין דברים כאלה איזה יופי) פתאום אני רואה דברים שלא שמתי לב (ופה הגעתי למסקנה שלהנות מהופעה צריך לראות פעמים רצוף יום אחרי יום פעם אחת לראות כללי ופעם שניה לראות ולהתעמק). ואז נזכרתי בקליפים של שנה שעברה שאלי העלה אם אני לא טועה והתאהבתי מחדש בפרחי מיאמי ממש כמעט כמו בימי ארי רוזנר וחבריו. 

וזה נקודה חשובה שצריך לזכור מופע נועד גם לחדש את האבתנו ואהודתו למקהלה. ונכון אפשר למצוא הרבה דברים לא מושלמים ואף לא קרובים לכך (ואני מגדולי המבקרים של הזלזול ביושבי הארץ) אבל את העניין של לאהוב מחדש את פרחי מיאמי אי אפשר לקחת.

תוקן על ידי כוחאש ב- 17/08/2014 16:43:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 16:53 לינק ישיר 

את שמותם של הילדים האלה אני לא יודע אני ישמח אם משהו יכתוב אבל הילד הראשון ירחמיאל נותן לו כל הזמן לעשות את הקול השני בסולואים והוא משהו

והילד הזה אני קראתי לו השנטי הוא שר ברוגע כזה הוא הולך על הבמה בנחת ולא קפצני כמו כולום

וזה עוד נידון מעניין אשמח אם תכתבו את דעתכם בנידון מה אתם מעדיפים את סגנון ההופעות של פעם שכולם עומדים רגועים אם מיקרופונים מרכזים.
או את סיגנון המופעים של היום שכולם קופצים רוקדים וכל הזמן זזים |(וזה נראה כאילו הם שכחו לקחת את הרטלין) וכל אחד עם מקרופון.
אז יאלה תגיבו ותביעו את דעתכם בנידון.

תוקן על ידי כוחאש ב- 17/08/2014 16:57:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2014 17:05 לינק ישיר 

כוחאש כתב:
את שמותם של הילדים האלה אני לא יודע אני ישמח אם משהו יכתוב אבל הילד הראשון ירחמיאל נותן לו כל הזמן לעשות את הקול השני בסולואים והוא משהו

והילד הזה אני קראתי לו השנטי הוא שר ברוגע כזה הוא הולך על הבמה בנחת ולא קפצני כמו כולום

וזה עוד נידון מעניין אשמח אם תכתבו את דעתכם בנידון מה אתם מעדיפים את סגנון ההופעות של פעם שכולם עומדים רגועים אם מיקרופונים מרכזים.
או את סיגנון המופעים של היום שכולם קופצים רוקדים וכל הזמן זזים |(וזה נראה כאילו הם שכחו לקחת את הרטלין) וכל אחד עם מקרופון.

במונה הראשונה אביגדור בלוך. בתמונה השני-ה צבי שמחון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2014 16:57 לינק ישיר 

כוחאש כתב:

אידי כתב:
אגב, אני שוקלת לרשום פטנט על הביטוי "הצהוב הקטן".

ולקרוא את זה ממי שאמרה שהיא לא התחברה עליו בלשון המעטה. זה יפה מאוד אני מאוד מקווה שאחרי שראית את ההסרטות אתחלת להתחבר עליו.

היי, זה לא אמרתי :-)

והרגע אני צופה בהסרטות בפעם הראשונה.

בכל אופן לא יודעת למה, אבל מרחוק הוא קצת מזכיר לי את נחום סטארק (לא קשור לצבע השיערררררר!! )
מצד שני, מקרוב הוא ריצ'י אייל.

מצד שלישי... שיעשה מה שהוא רוצה... חוץ מלנסות למלא את מקומו של רבינא האגדי! זה פשוט לא..............

ואגב, מצד רביעי, למה לא הרימו אותו על הכתפיים ב"עוד יישמע"?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2014 17:04 לינק ישיר 

כוחאש כתב:

כוחאש, זה אחרי שחצי מופע חפרתי לכם עליו...?

אביגדור בלוך! החייא הבא! (רק השיער שלו חלק מדי וזה נורא מציק לי באסוסיאציה, אבל נשרוד את זה. ההרמוניות שלו מחפות על הכל...)

בעניין המיקרופון - יש לו שתי מעלות (לפחות):
1. הוא נותן "אופי" לכל ילד.
2. ככ הם לא מסתבכים מה לעשות עם הידיים בסולו... לפחות יד אחת מסודרת :-)

ולעניין הריטלין... מעדיפה אותם על הישנוניים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.