בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2014 17:07 לינק ישיר 

כוחאש כתב:

אני חייב לכתוב על השלחות של מופע פה בארץ עלי באופן אישי ויכול להיות על עוד אנשים.

התענינותי בפרחי מיאמי בשנים האחרונות קצת ירדה (במושגים של אוהד שרוף) גם כי לא היה מופע בארץ גם לא יצא דיסק חדש (ולא אוספים ישנים) וגם עובר זמן מה לעשות.

בכל אופן פתאום אחרי המופע התחלתי לזמזם כל הזמן את השירים שהיו במופע ובמיוחד אחרי שהורדתי את ההסרטות שמשהו העלה וכבר מחקו אותם (ופה מלה טובה למיאמוש על ההסרטה של מהרה + הקהל אין דברים כאלה איזה יופי) פתאום אני רואה דברים שלא שמתי לב (ופה הגעתי למסקנה שלהנות מהופעה צריך לראות פעמים רצוף יום אחרי יום פעם אחת לראות כללי ופעם שניה לראות ולהתעמק). ואז נזכרתי בקליפים של שנה שעברה שאלי העלה אם אני לא טועה והתאהבתי מחדש בפרחי מיאמי ממש כמעט כמו בימי ארי רוזנר וחבריו. 

וזה נקודה חשובה שצריך לזכור מופע נועד גם לחדש את האבתנו ואהודתו למקהלה. ונכון אפשר למצוא הרבה דברים לא מושלמים ואף לא קרובים לכך (ואני מגדולי המבקרים של הזלזול ביושבי הארץ) אבל את העניין של לאהוב מחדש את פרחי מיאמי אי אפשר לקחת.

תוקן על ידי כוחאש ב- 17/08/2014 16:43:24

בפעם הבאה הולכים לכל סדרת המופעים? ;-)

ואם הזכרת את ארי רוזנר, אז החולצה הירוקה-כהה המכופתרת (אייזק חסון?) הזכיר לי אותו לגמרי!
עוד מישהו איתי בעניין??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2014 17:21 לינק ישיר 

חבר'ה, כמו שאמרתי אני עכשיו צופה בהסרטות (בפעם הראשונה, כן )

ובכן, אני מלאת התפעלות מאביגדור בלוך! איזו עוצמה של צלילות! אם הוא ימשיך להתפתח על זו הדרך, הוא עלול להיות לא רק החייא הבא שלי, אלא האברמוביץ הבא לגמרי.
ירחמיאל, למה לא נתת לו את הסיומת של "משיח ה'"?????
אני מוחה בכל תוקף!!!
על פי כל חוק, הגיון, דת ודין, הסיומת הזאת שלו ביושר.
והוא גם היה עושה אותה הרבה יותר טוב (בלי השוואה לרבינא, כן? כי הוא היה עושה את זה בלי למצמץ אפילו.)

דוד פרלמן מקצועי ומדהים. שורה קצרה שאומרת הכל.

חולצה-ירוקה-כהה-מכופתרת (מי יספר לי אם זה אכן אייזק חסון?) - ארי רוזנר 2 :-)

ומיכאל ויינגרטן - לא כ"כ שמתי לב אליו בצפייה החוזרת, אבל זכור לי שבהופעה התרשמתי ממנו מאוד כאברהם ויליג 2. נוודא בעז"ה כשיהיה dvd רשמי.

זה סיכום המועדפים שלי בתקופה זו...
כן ירבו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2014 17:29 לינק ישיר 

אידי גם אני חושבת שאביגדור בלוך פשוט הכוכב הבא!!יש לו קול ....דק מדהים ויכולת לעלות בטונים בקלות!! אבל גם צבי שמחון מאוד הרשים אותי בקול העוצמתי שלו..וכמובן דוד פרלמן עם הקול המדהים שלו..אבל זה כבר ידוע:) מיכאל ויינגרטן הזכיר לי חיצונית את ג'רמי הרשקוביץ...וגם הוא,לדעתי,ניחן ביכולות טובות..רק בואו ונקווה שירחמיאל ייתן לו קצת יותר סולואים.. משום מה לא התחברתי לקול של לאברהם אלמן,למרות שבתור ילד הוא ממש טיפוס נחמד וזורם..(ודווקא הוא הזכיר לי את ארי רוזנר.. לא יודעת למה..יש בזה משו,לא?..) וממש לא אהבתי את העליה בסוף יבוא!! זה היה נשמע לי זיוף משום מה...למרות שלשלמה גרוס גם יש יכולות טובות ,אבל כמו שאמרת,אביגדור היה עושה זאת הרבה יותר טוב:)...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2014 10:03 לינק ישיר 

אידי כתב:
חולצה-ירוקה-כהה-מכופתרת (מי יספר לי אם זה אכן אייזק חסון?) - ארי רוזנר 2 :-)

1)"תמונה אחת שווה יותר  מאלף מילים".
2)אייזיק חסון לא הגיע לארץ. אולי את מתכוונת לאברהם הלמן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 10:27 לינק ישיר 

נו ,זה מה שאני אמרתי..שאברהם אלמן דומה מאוד לארי רוזנר:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2014 12:12 לינק ישיר 

הסתבכתי.
מי לבש חולצה ירוקה כהה מכופתרת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 14:24 לינק ישיר 

netson כתב:
אולי את מתכוונת לאברהם הלמן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 15:03 לינק ישיר 

אוי!
בדקתי במסדר הזיהוי ונראה לי שאכן ה"אייזק חסון" שלי הוא אברהם עלמן...
מאיפה הגעתי לזה בכלל?
חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2014 15:03 לינק ישיר 

(איזה סמיילי חמוד, מאיפה הוא הגיע פתאום?)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2014 15:42 לינק ישיר 

אידי כתב:
כוחאש כתב:

אני חייב לכתוב על השלחות של מופע פה בארץ עלי באופן אישי ויכול להיות על עוד אנשים.

התענינותי בפרחי מיאמי בשנים האחרונות קצת ירדה (במושגים של אוהד שרוף) גם כי לא היה מופע בארץ גם לא יצא דיסק חדש (ולא אוספים ישנים) וגם עובר זמן מה לעשות.

בכל אופן פתאום אחרי המופע התחלתי לזמזם כל הזמן את השירים שהיו במופע ובמיוחד אחרי שהורדתי את ההסרטות שמשהו העלה וכבר מחקו אותם (ופה מלה טובה למיאמוש על ההסרטה של מהרה + הקהל אין דברים כאלה איזה יופי) פתאום אני רואה דברים שלא שמתי לב (ופה הגעתי למסקנה שלהנות מהופעה צריך לראות פעמים רצוף יום אחרי יום פעם אחת לראות כללי ופעם שניה לראות ולהתעמק). ואז נזכרתי בקליפים של שנה שעברה שאלי העלה אם אני לא טועה והתאהבתי מחדש בפרחי מיאמי ממש כמעט כמו בימי ארי רוזנר וחבריו. 

וזה נקודה חשובה שצריך לזכור מופע נועד גם לחדש את האבתנו ואהודתו למקהלה. ונכון אפשר למצוא הרבה דברים לא מושלמים ואף לא קרובים לכך (ואני מגדולי המבקרים של הזלזול ביושבי הארץ) אבל את העניין של לאהוב מחדש את פרחי מיאמי אי אפשר לקחת.

תוקן על ידי כוחאש ב- 17/08/2014 16:43:24

בפעם הבאה הולכים לכל סדרת המופעים? ;-)

ואם הזכרת את ארי רוזנר, אז החולצה הירוקה-כהה המכופתרת (אייזק חסון?) הזכיר לי אותו לגמרי!
עוד מישהו איתי בעניין??

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם אני מבין נכון למי התכוונת וכמו שכבר כתבו זה אברהם עלמן (שאם אני לא טועה הוא נתקע במהרה בפסח).

ולעניין הרטלין.
אבל בכל אופן הוא הראשון שצריך להרגע קצת אם כל הקפיציות כי הוא מבחינתי מגזים כי בין ישנון לבינו יש המון ואם תראי טוב את ההסרטות תשימי לב שהוא באמת קפיץ משוחרר. (כמובן אני לא כותב את הדברים באופן אישי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2014 15:46 לינק ישיר 

כוחאש אתה צודק לחלוטין.אברהם עלמן בופע שהיה בירושלים היה,לדעתי,מידי קופצני..הוא לרגע לא הפסיק לזוז...(משום מה,זה הזכיר לי את יושי בנדא..שגם הוא כל הזמן זז..-:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2014 21:50 לינק ישיר 

אוהבת את שניהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2014 23:49 לינק ישיר 

סתם נראה לי שאתם מדברים בסינית?? 
כאילו מה כל השמות האלו והניתוחים ואין לי מושג על מי ועל מה...

אני מתנחמת בכך ,שגם אחרי סבב הופעות יבוא הרגשתי כך
ויש לציין שנעזרתי רבות בפורום כדי להעשיר את ידיעותי :)

אז יש סיכוי שאקלוט משהו ,אתם אומרים?  נו, טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2014 23:57 לינק ישיר 

אידי כתב:
כוחאש כתב:

אידי כתב:
אגב, אני שוקלת לרשום פטנט על הביטוי "הצהוב הקטן".

ולקרוא את זה ממי שאמרה שהיא לא התחברה עליו בלשון המעטה. זה יפה מאוד אני מאוד מקווה שאחרי שראית את ההסרטות אתחלת להתחבר עליו.

היי, זה לא אמרתי :-)

והרגע אני צופה בהסרטות בפעם הראשונה.

בכל אופן לא יודעת למה, אבל מרחוק הוא קצת מזכיר לי את נחום סטארק (לא קשור לצבע השיערררררר!! )
מצד שני, מקרוב הוא ריצ'י אייל.

מצד שלישי... שיעשה מה שהוא רוצה... חוץ מלנסות למלא את מקומו של רבינא האגדי! זה פשוט לא..............
מי אמר שהוא הרבינא הבא?אולי הוא קצת יותר ממנו?  חחחח סתם הגזמתי.....את לא צריכה להגן על רבינא מפניו!!רבינא מספיק טוב לעומתו אבל גם הוא טוב!!את צריכה לשמוע את השיר-too stars

ואגב, מצד רביעי, למה לא הרימו אותו על הכתפיים ב"עוד יישמע"?
כנראה הוא פחדן..... 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2014 00:35 לינק ישיר 

להגן - על רבינא - מפני - שלמה גרוס?!?!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 18 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext