|
|
| נשלח ב-14/7/2014 16:21 |
|
| |
היה קונצרט!
את האמת? לא האמנתי שיהיה עד ששמעתי (מהפורום) שההופעה הייתה!
למה?
א. יש מלחמה!! ב. שתי הקונצרטים הראשונים בוטלו אחד אחרי השני... ג. ואפילו אם כן יהיה, אז יופיעו בו רק שתיים וחצי ילדים. (אם ההורים של מיאמוש לא נתנו לה לנסוע אז למה למען ד' שההורים של הפרחים יתנו להם להופיע בקונצרט בארץ שנופלים בה טילים יומם וליל????)
אך בכל אופן, היה קונצרט, עם 14 ילדים כפי המתוכנן (אפילו זוג הורים היסטרי אחד שלא יתנו לבן שלהם להסתכן לא היה!) מיאמוש היתה בין הקהל:) (ואפילו הצליחה לראיין את דיויד פרלמן - איפה הקליפ???? נו!!!!!!!)
אז קודם כל תודה לירחמיאל, הילדים ולכל אחד מההורים של הילדים!
ותודה גם כן לכל חברי הפורום שמשתפים אותנו עם הרשמים, התמונות ובעז''ה גם הקליפים! עידדודו - על התמונה החמודה! רק שאלה אחת - ליד שלמה גורי זה גרוס? אידי - לדעתי אביגדור בלוך עולה על חייא אברמוביץ בהרבה, את חייא זכיתי לשמוע מזדייף לפעמים ואביגדור שר מדוייק מאוד. מיאמוש - הדבקת אותי בהתרגשות שלך כשהתכוננת להופעה:) כמעט ובכיתי כששמעתי שלא תסעי, ושמחתי שבסוף כן היית!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 16:33 |
|
| |
אה, גם לגורי קוראים שלמה? כן זה שלמה גרוס.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 17:44 |
|
| |
| אידי כתב: |  | |
איי... היה טוב!!! אהבתי את אביגדור בלוך... חייא 2 ! תודה לכל החבאים והחברות שעשו את ההופעה מכיפית למדהימה ומלאת אקשן ופרשנויות. תודה לעידו שצילם תמונות ואפילו עבר לשורה רחוקה יותר בשביל שייצא לכם מושלם (ושכח בסוף לתת לי לנסות). תודה לכוחאש שהדריך אותנו במיומנות בדרכנו המסובכת אל האוטובוס (ועוד כמה דברים). תודה לנהוראי, לניורק, למיאמוש ולבתשכה. היה מרתק להכיר אתכם! תודה לכל אלו שאינם חברי פורום, אבל היו מקסימים. תודה לירחמיאל ולפרחים, ולבני פרידמן המוכשר. תודה לבורא עולם, שאיפשר את קיומה של ההופעה הזאת ועשה אותה נהדרת! פירוט בהמשך אי"ה :-) אחרת אפספס את האוטובוס וכוחאש לא יבין למה... המשך ערב נפלא לכולם!!!
|
|
|  |
|
|
|
ועל זה נאמר תודה שנסעתם אגד 
תוקן על ידי כוחאש ב- 14/07/2014 17:45:49
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 17:49 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | וירחמיאל זרם איתם... באמת ירחמיאל היה יותר משוחרר.שמתם לב? גם כשעלו בחורים בשיר סיום לבמה,הוא לא העיף אותם(או שלא היתה לו אפשרות לעשות זאת..) בכל מקרה היה נראה שהוא נהנה מהענין.אהבתי שאביגדור בלוך וחיים (לא יודעת תשם משפ שלו) נתנו לילדים לשיר איתם ברמקול...(אני ראיתי את זה כי התקרבתי לבמה-הייתי ממש מולם-:) ואחרי ההופעה,ירחמיאך היה בכניסה לאודטוריום(בטח היה מי שפגש אותו..)והצטלם עם ילדים!! ודיבר עם אנשים בחביבות... |
|
לא רק שהוא זרם הוא יזם שיעלו לבמה ואני בדיוק אמרתי לאידי שמשהו השתנה בו בבנייני האומה ב2010 הוא הוריד את מי שניס לעלות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:14 |
|
| |
כנראה שהאוירה שבתאטרון ירושלים היתה יותר חמה ולבבית... מקום קטן יותר, וגם הוא כנראה מאד העריך את כל הקהל שהגיע בעיתות מלחמה שכאלו, זה מראה על הרבה הערכה של הקהל אל מיאמי. אז זה הדדיות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:39 |
|
| |
בחייאת, ארבעה עמודים של שמאלץ. אולי תביאו סיקור, תמונות, קליפים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:52 |
|
| |
אני לא מצליחה להעלות תמונות כי הם יותר מ500 mb....מה עושים?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:53 |
|
| |
גריני, זה לא שמאלץ. כל אחד כתב תובנות וזווית אישית. אפשר בהחלט לעמוד על אופי ההופעה ממה שתואר עד הנה. סדר השירים מן הסתם זהה לסדר בהופעות הקודמות, ותמונות וקליפים יועלו כשהחברים יוכלו לשבת על זה. כוחאש -  דבר דבר, יש לך מה להגיד על המופע. שפירו - ייתכן בהחלט שהמצב ההזוי בו הוא מצא את עצמו ריכך אותו... "הערב אנחנו לא שרים לכם. הערב אנחנו שרים ביחד". (ירחמיאל, אמש) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 18:55 |
|
| |
מיאמוש, תסתכלי באינדקס של נטסון בעמוד האחרון של אשכול "תמיכה טכנית" שקישרתי אליו קודם. ואנט, אגיב לך אח"כ בעז"ה :-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 19:01 |
|
| |
מאוד ריגש אותי ,אניט שחשבת עלי.... זה באמת היה נס שנסעתי...(אמא שלי ראתה שזה ממש ממש חשוב לי..-:)נהניתי מאוד בהופעה זה היה פשוט מדהים!!! ברוך ה' שלא היו אזעקות בכלל באותו לילה וגם לא למחרת בבוקר.כנראה ה' רצה שההופעה תהיה,והיא הייתה..,אחרת זה לא מוסבר... אני כבר העברתי את ההסרטות.(קחו בחשבון שהם ממש לא מקצועיות..)ואין לי מושג איך להעלות לג'מבו מייל וכו,לכן אני אעלה אותם למייל של הפורום,(לא את כולם כי זה מלאאאאאאא....כמה שיותר:)(כמה שאספיק..)ומי שיודע איך להנגיש את זה לכולם,יוכל לעשות זאת-:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 19:12 |
|
| |
ואניט,זה לא בדיוק ראיון...רק שאלה אחת:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 19:13 |
|
| |
סליחה כתבתי אניט במקום אנט...לא בכוונה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 19:20 |
|
| |
| אידי כתב: |  | כוחאש -  דבר דבר, יש לך מה להגיד על המופע. |
|
אז כך היה מופע מדהים נהנתי מהמופע הזה יותר ממופע שהיה בבנייני האומה ב-2010.
כמו שכבר כתבו והזכירו היה משהו מיוחד באוויר האנרגיות היו שונות אולי מהמלחמה כמו שחלק כתבו אולי הילדים יותר מיוחדים. לא יודע? אבל היה משהו מיוחד.
כמו שכבר אידי כתבה אני התלהבתי מאוד משלמה גרוס גם מהשירה שלו אבל בעיקר מההופעת במה שלו היה ניכר שיש לו את כושר המשחק וההצגה איך שהוא הופיע על הבמה התנועות היו חדות כמו שצריך בקיצור אחלה הופעת במה יש לילד. את השיר הוואקלי התלהבתי מהכישרון של ביצוע אם כזה הרבה ילדים וההרמוניות שיש בווקאלי, אבל פחות מהשיר עצמו. השיר פתיחה וסיום היה מקפיץ ויפה!!!
לעניין המסביב למופע (או אולי העיקר) התזמורת: היה חסר קצת כלים וחבל. ההגברה: היה משהו כמעט בלי פשלות שאנחנו רגלים לשמוע בארץ לצערי. ופשלות של הילדים: היה אם אביגדור בלוך אחת כשהוא התחיל אשר ברא במקום כי אתה הוא ועוד פעם שאחד הסולנים שאיני יודע את שמו נכבה לו המיקרופון פתאום והיה נראה שהוא התבאס כל כך שאחרי זה היה נראה שהיה בא לו ללכת הביתה.
רק רציתי לסיום להגיד תודה למנהלת המוכשרת אידי על הפרשנות והתובנות. לעידו על התרגום והסבלנות לשמוע אותי ולהסביר תוך כדי צילום. תודה רבה!!!!
זהו פחות או יותר חבל שניגמר אבל כמו כל דבר טוב זה עבר מהר, ואני מחכה כבר למופע הבא.
תוקן על ידי כוחאש ב- 14/07/2014 19:23:18
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 19:48 |
|
| |
כוחאש נראה לי שקראו לילד ההוא משה חיים משהו כזה,לא? ובאמת גם לי הפריע חוסר הכלים בתזמורת, למרות שהסאונד היה מעולה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:09 |
|
| |
מיאמוש, נראלי שראיתי אתכן חרי ההופעה מדברות עם דוד פרלמן אבל לא הייתי בטוחה אז התפדחתי לגשת... בכולופן צילמתי אתכן מעניין אם זה באמת אתן!:)
|
|
|
|
|