|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:10 |
|
| |
ובאמת מה העלת למייל? רוצים לראות!! הפל שלי (כמובן...) היה על כמעט אפס אחוז ככה שהוא לא נתן לי להסריט הרבה.... אני חייבת לראות את התמונות וההסרטות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:15 |
|
| |
איך קוראים לזה שלבש חולצה ירוקה בתחילת המופע? יש לו קול אדיר!!!!! בכולופן שאלתי אותו בסוף המופע בשניונת שחלף מולי מתי הם חוזרים לחו"ל אז הוא אמר שבחמישי. וואלה יחסית למלחמה היו פה הרבה.. מקווה שהספיקו לטייל
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:53 |
|
| |
טוליטול באמת?יום חמישי זה עוד הרבה זמן...(ומחר צום..(סתם דרך אגב..) עם החולצה הירוקה זה אברהם עלמן לא? הוא שר יחד עם צבי שמחון ודיויד פרלמן את i want to know?כי אם כן,אז זה הוא:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:55 |
|
| |
אל תשכחו שחצי מהמקהלה לא היתה. ושם יש עוד המון קולות כמו שמעון יצחקוב ואייזיק חסון והסולן שסיים את יבוא בפסח וכו' וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 20:57 |
|
| |
ד.א טוליטול גם לי נגמר הסוללה של הפלא,כך שכשראיתי את צבי שמחון-לא יכולתי לצלם אותו....(מישהו צילם אותו אחרי המופע??)רק אמרתי לו באנגלית,שיש לו את הקול הכי יפה והוא אמר תודה באנגלית.... הוא נראה ילד מאוד אופטימי וקליל.... כנ"ל אביגדור בלוך..נראה ילד מתוק..שאותו צילמתי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 21:00 |
|
| |
קרה לי משהו מוזר-במשך שעה וחצי העליתי הסרטה למייל ואני רואה שזה לא שלח בכלל....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 22:17 |
|
| |
וואוווו איזה כיף לקרוא!!!
תודה רבה. הרשמים גורמים לי להרגיש כאילו היתי שם, טוב לא ממש... אבל לפחות הרבה יותר מאתמול - פשוט חיכיתי לפיסת מידע כלשהי שתעביר משהו מהדבר הגדול שהרבה זוכים לו.. ואני רחוקה..
אני פשוט ממש ממש!!! נהניתי מהראיון איתם יום לפני כן במוצ"ש, זה הי'ה ממש יפה, זה הי'ה נראה כאילו מיאמי חזרו לעצמם - אחרי המון זמן!! שהם "לא היו ממש אותו הדבר כמו פעם". אחרי רווח - לא יודעת עד כמה תסכימו איתי.. המקהלה השתנתה טיפה, לא נארה אותו הדבר - הקולות הגבוהים אבל הצלולים (לא צרחנים) עזבו, זה הי'ה כל כך חסר!!
ובראיון - פתאום מצבור כזה של קולות מדהימים, שינה לחלוטין את גישתי ל"מיאמי החדשים". ולטובה! ב"ה.
אז כה שההופעה פתאום נהיתה ממש חסרה לי, אבל לבוא לא התאפשר (ועכשיו אידי תגיד לי שזו אשמתי כי יכולתי לבוא רק שלא ממש עשיתי הכל בשביל זה. אידי זה לא נכון!;)
אז... עם הסיקור הזה אתם רק מגרים אותי. אני מנסה להיכנס להסרטות (לא יכולה לחכות כבר!!!!:) ו... הוא נתקע..
מעצבן שכמותו. אין מה לומר! עכשיו?? עכשיו אתה נזכר להיתקע??????????
אני רוצה להבין, להרגיש, לסקר... (נהניתי מזה. מה לעשות:)
טוב, מקווה מאד!!! להספיק לראות לפני מחר.. ולשמוע, טוב!!
אמן...:)
אז שוב - תודה רבה!! לכל מי שטורח/ת ומביעים את התרשמותם בפרוטרוט... תמשיכו:)
ועוד בקשונת קטנה לסיום.. אם תוכלו בבקשה להעלות לג'מבו מיל - זה י'הי'ה מצוין.. כי לשם אני רואה שאין חסימה.. ב"ה..
תודה שוב על הכל!!!
איזה כיף.. כמה חברים הגיעו לפורום עכשיו! אפשר לומר שרק בשבילם הי'ה שווה ההופעה:)
בע"ה אח"כ אני אענה לכם בפרוטרוט.. קודם אני בלחץ לראות את ההסרטות, להספיק...:) חחח
ד.א.
מיאמוש זה גם לך? מקודם הצלחתי להיכנס ועכשיו לא. אני מנסה לרענן וכלום!
פשוט מוזר
רציתי לומר לך - תודה רבה! שאת ככה מבינה ועושה הכל כדי נזכה לראות את זה כמה שיותר מהר!
מאמינה שיש לך עוד עיסוקים ובכל אופן ככה את דואגת.. מתוקה!!:)
מיאמוש את מרשה לי להוריד למחשב? להיכנס דרך המיל כל הזמן זה קצת מסובך, אבל מה שתגידי. אם לא - אז לא...:)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 14/07/2014 22:47:35
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 22:22 |
|
| |
| annete כתבה: |  | היה קונצרט!
את האמת? לא האמנתי שיהיה עד ששמעתי (מהפורום) שההופעה הייתה!
למה?
א. יש מלחמה!! ב. שתי הקונצרטים הראשונים בוטלו אחד אחרי השני... ג. ואפילו אם כן יהיה, אז יופיעו בו רק שתיים וחצי ילדים. (אם ההורים של מיאמוש לא נתנו לה לנסוע אז למה למען ד' שההורים של הפרחים יתנו להם להופיע בקונצרט בארץ שנופלים בה טילים יומם וליל????)
אך בכל אופן, היה קונצרט, עם 14 ילדים כפי המתוכנן (אפילו זוג הורים היסטרי אחד שלא יתנו לבן שלהם להסתכן לא היה!) מיאמוש היתה בין הקהל:) (ואפילו הצליחה לראיין את דיויד פרלמן - איפה הקליפ???? נו!!!!!!!)
אז קודם כל תודה לירחמיאל, הילדים ולכל אחד מההורים של הילדים!
ותודה גם כן לכל חברי הפורום שמשתפים אותנו עם הרשמים, התמונות ובעז''ה גם הקליפים! עידדודו - על התמונה החמודה! רק שאלה אחת - ליד שלמה גורי זה גרוס? אידי - לדעתי אביגדור בלוך עולה על חייא אברמוביץ בהרבה, את חייא זכיתי לשמוע מזדייף לפעמים ואביגדור שר מדוייק מאוד. מיאמוש - הדבקת אותי בהתרגשות שלך כשהתכוננת להופעה:) כמעט ובכיתי כששמעתי שלא תסעי, ושמחתי שבסוף כן היית! |
|
אנט - איזה כיף לקרוא את התגובה החמודה שלך!  גם אני לא האמנתי שההורים ירשו... כמו שמיאמוש אמרה, ה' כפה את ההופעה הזאת כמעט הר כגיגית! לגבי אביגדור בלוך, בחרתי בחייא מכמה סיבות: 1. הוא פשוט מזכיר לי אותו חיצונית! 2. ההרמוניות שלו, איי, ההרמוניות. והרמוניות זה אברמוביץ. ואם כבר אברמוביץ, אז כבר הסברתי למה דווקא חייא :-) 3. עוד סיבה למה דווקא חייא - כי הוא אחרון השושלת. אז אביגדור "ממשיך" אותו... 4. שכחתי כבר מה רציתי עד שמקלידים בפלאפון. איזה כיף שיש הופעות, זאת הזדמנות לקרוא אותך! :-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 22:36 |
|
| |
ובכן הייתי שם... 
אח, איזו הופעה זו הייתה!!! איך אני רגיל לומר? עוד מיאמי חי!
מתנצל שלא נפגשתי איתכם חברים, חשתי לא בנוח באותו הרגע, אבל אני חושב שהייתי צריך להתגבר על המבוכה הזו...
גם אני, בדומה ל"כוחאש", חשתי שהופעה זו הייתה טובה יותר מכל מקודמותיה בארץ בשנים האחרונות. היה בה משהו לבבי וחם כזה, פחות פורמלי, ואם אתמול בערב לאחר ההופעה הייתי מוכרח לעלות על מיטתי במיידי, הרי שעתה אני חייב להעביר כמה רשמים בטרם תצטנן התחושה הנפלאה הזאת.
אוט אוט קום משיח אוט אוט, אוט אוט קום משיח אוט אוט...
לא סיפרתי לכם כמה אני אוהב את השיר הזה? אז הנה אתם יודעים. המילים, המנגינה, הידיים המתנופפות בקריאה תוך כדי זינוק שואף אל על... יש כאן דוברי יידיש לא? האם הבנתי נכון שמשמעות הביטוי הוא " צא משיח צא"? זה כמובן היה השיר הפותח והמסיים של הקונצרט.
מעניין שדווקא אני שנוטה בדר"כ לאהוב סימטריה מוחלטת - אהבתי את הקשקוש הצבעוני של חולצות הילדים, אהבתי את זה אפילו יותר מהחליפות הלבנות שבהן שרו את אותו שיר בסיום המופע... ככלל, כבר הבעתי את דעתי בעבר נגד ילדים בחליפות.
ירחמיאל! אח כמה שהוא הצחיק אותי אתמול! אני רק שומע אותו מדבר עברית ואני צוחק...  והסיפור שלו עם המונית פשוט גמר אותי... אתם מבינים? הנהג הישראלי מציע לו את הנסיעה ב-80 ש"ח, ירחמיאל רוצה מונה, הנהג יורד ל-70, ירחמיאל עומד על רצונו במונה, הנהג יורד ל-60, וירחמיאל מתעקש על המונה... המונה הופעל וזה הסתיים ב-52 ש"ח  "הקטן", "הצהוב", כמו שקראו לו פה - שבה גם את ליבי, אך עוד נכון זמן עד שאלמד להעריך גם את קולו (בדיסק הקרוב) רציתי לכתוב עוד אבל אני חייב לסיים כרגע, נתראה בהמשך!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 22:44 |
|
| |
כוחאש כתב:
אז כך היה מופע מדהים נהנתי מהמופע הזה יותר ממופע שהיה בבנייני האומה ב-2010. רציני?!כמו שכבר כתבו והזכירו היה משהו מיוחד באוויר האנרגיות היו שונות אולי מהמלחמה כמו שחלק כתבו אולי הילדים יותר מיוחדים. לא יודע? אבל היה משהו מיוחד.  כמו שכבר אידי כתבה אני התלהבתי מאוד משלמה גרוס גם מהשירה שלו אבל בעיקר מההופעת במה שלו היה ניכר שיש לו את כושר המשחק וההצגה איך שהוא הופיע על הבמה התנועות היו חדות כמו שצריך בקיצור אחלה הופעת במה יש לילד. כושר הופעה גם אני מסכימה שיש לו  את השיר הוואקלי התלהבתי מהכישרון של ביצוע אם כזה הרבה ילדים וההרמוניות שיש בווקאלי, אבל פחות מהשיר עצמו. כנ"ל. ושוב הוא לא הזכיר שחנינא עיבד! ניסיתי לצעוק את זה (אפילו אמרתי יפה "חנינא" עם מבטא), אבל לא חוננתי בקול חזק! באסה. איפה הדובר איפה... השיר פתיחה וסיום היה מקפיץ ויפה!!! נכון! "אט אט". סופר לייק לשיר הזה!לעניין המסביב למופע (או אולי העיקר) התזמורת: היה חסר קצת כלים וחבל. לייב יעקב ריגלר האגדי חיפה לדעתי על הכל. וגם הגיטריסט (שהסתכל ללייב בתווים כל הזמן... חחח... מי זה שראה את זה? כוחאש, זה היית אתה?) נראה לי משהו טוב. ההגברה: היה משהו כמעט בלי פשלות שאנחנו רגלים לשמוע בארץ לצערי. רק רציתי לסיום להגיד תודה למנהלת המוכשרת אידי על הפרשנות והתובנות. תודה שנסעתם אגד! הממ... :-) לעידו על התרגום והסבלנות לשמוע אותי ולהסביר תוך כדי צילום. תודה רבה!!!! זהו פחות או יותר חבל שניגמר אבל כמו כל דבר טוב זה עבר מהר, ואני מחכה כבר למופע הבא. תמימות דעים ברוב קולות :-) :-) :-) נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 23:10 |
|
| |
ברוקלינאי! ואני הסתכלתי עליך (כנראה) ותהיתי אם זה אתה, אבל מאחר שהלכת לדרכך סברתי שטעיתי... תגובות מפורטות לכולם מחר אי"ה (או משהו כזה). רק 2 דברים: נטסון, הכרטיס מקשר לפורום. ברוקלינאי, הפירוש הוא "הנה הנה משיח בא"... ותמרור, אם לא אזכור לחזור אלייך מחר בבוקר אז תזכירי לי :-) עד כאן המבזק, חייבת לזוז :-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2014 23:20 |
|
| |
(אוהוי המחשב הזה. הוא לא רציני!! כל פשעי הסתכם בכך שבסה"כ ביקשתי להעלות סמילי... ו.. הוא מחק הכל!!!!!!!!!!!!! עכשיו הכל מחדש. מהזיכרון.. חבל על דאבדין ולא משתכחין):
אידי, איפה את?:) זה נשמע י - פ - ה!!! המונה.. אוי! מ-80 ל-52! ירחמיאל הזה חכם, בלעה"ר! אבל לא נעים לשמוע את הסחטנות הזו... לגבי ההסכמה של האמריקאים - זה הי'ה ממש נס גלוי! להסכים לילדים ללכת למדינה מוכת הטילים, במצב כל כך לא פשוט, בשביל הופעה לתושבים!! באמת כל הכבוד, לפחות שיבינו כמה הם זכו לשמח אותנו, ב"ה.. איזה סיקורים!! פשוט להתרגש.. אהבתי את המשפט של ירחמיאל - "לא באנו לשיר לכם, באנו לשיר אתכם!" איזה חזק!!!!.. וכל המוסיף גורע...:) אוי, איך בא לי לראות את ההסרטה! בבקשה, אם תוכלו להגיב בשיחה, או לחילופין להעלות את ההסרטה ע"י הוספת תגובה חדשה.. מה שתוכלו:) תודה לכל הטורחים והעמלים בכל דבר!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 00:28 |
|
| |
מיד קישורי וידאו להופעה מאתמול. רק כאן בפורום...
תוקן על ידי netson ב- 15/07/2014 00:35:36
|
|
|
|
|