בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2014 11:05 לינק ישיר 

מיאמוש- נמתין בסבלנות.

עוד וידאו קצר http://www.youtube.com/watch?v=CLFHsXU5RQ0

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 11:14 לינק ישיר 

הירוק זה זה שעמד בין דוד פרלמן לבלונדיני עם הצהוב...תכלס שלושתם עם קולות מדהימים!!!

מוזר, בקליפים שהועלו לפה שומעים מוזר ממש לא כמו שהיה בהופעה... גם הוואקלי לא נשמע יפה בכלל פתאום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 11:17 לינק ישיר 

Toolitool כתב:
הירוק זה זה שעמד בין דוד פרלמן לבלונדיני עם הצהוב...

"הירוק" הוא אברהם הלמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 11:20 לינק ישיר 

תמרור גם אני הרגשתי אחרי יבוא שהם קצת ירדו!
ופתאום בהופעה הם היו ממש טובים!!
אהבתי גם שסופסוף יש גיוון בריקודים (עד כמה שאפשר לחדש ריקודים לבנים...;))
בכולופן הריקוד של 'אט אט משיח' יפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 15:12 לינק ישיר 

העליתי את מהרה למייל של הפורום..שימו לב בסוף לצבי שמחון..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 15:41 לינק ישיר 
זה ישר לפנתיאון...

מיאמוש כתב:
העליתי את מהרה למייל של הפורום..שימו לב בסוף לצבי שמחון..:)

ואוו. עכשיו אני מבין על מה דיברתם. זה ממש  שיא המופע שהקהל שר.... זה לא קרה להם מעולם כמו שירחמיאל בעצמו אמר...

תוקן על ידי netson ב- 15/07/2014 15:46:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 15:56 לינק ישיר 

נכון בהחלט!!
והכי שיא,זה שיתוף הפעולה של ירחמיאל..!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 16:35 לינק ישיר 

היי חברים!!!!!! היה כיף לראות אתכם ואותכם!! היתה הופעה פצצה עם סאונד מצוין!!(פעם ראשונה בישראל אני חושבת) הילד שלמה גרוס הוא הכוכב הבא מבחינתי!!!! הקול של דוד פרלמן השתבח מאד!!! היייתי קצת מאוכזבת מהקהל-הוא היה כבד ושקט ובקושי הריע לסולנים!! והיה כיף לפגוש את מיאמוש אידי כוחאש ועידו וברומיש-אמנם לא דיברנו אבל זיהיתי אתכם מייד בהתחלה לפני תחילת המופע!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 16:40 לינק ישיר 

אגב יש לי כמה הסרטות ברורות ומעולות שבעז"ה אעלה לכם ברגע שהמחשב יחזור מתיקון!! וגם אעלה לכם בדרך תמונה חדשה של מקס וסרטון של ג'רמי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 18:13 לינק ישיר 

http://www.youtube.com/watch?v=gSHqwpfz8Pw
http://www.youtube.com/watch?v=oMXrRZKn17Y

מי שרוצה שיוריד, ויוריד לטובת כולם כאן או במייל. להערכתי החשבון הזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן 

תוקן על ידי netson ב- 15/07/2014 18:14:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 18:20 לינק ישיר 

נטסון תודה על הקישורים!!
כייף לראות הכל בשידור חוזר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 19:04 לינק ישיר 

ובכן חברים, בסופו של יום [או אולי דוקא: בתחילתו של שבוע], זכיתם, אתם יושבי ארץ ישראל, לחזות באור פני ירחמיאל, ולשמוע את קולו משתלב לו כמו מעצמו בקולותיהם המדהימים של הפרחים ה(מוכ)שרים, תוך שהם יוצרים קונצרט מפעים.

אידי כתבה כאן בתחילת האשכול: "לדעתי יש מחסור בסיקורים בגלל שההופעה הפעם לא היתה בבין הזמנים, וגם הבנות עסוקות עכשיו בהדרכות וכד' .. ויש עוד כמה שבעבודה. אה, חוץ מהחוצניקים שבכל מקרה לא היו בהופעה".

אני בהחלט מסכים לתחילת דברייך אודות הסיבות השונות למחסור בסיקורים [איפה  elmonseyשנוהג למהר ולשוב לביתו מיד אחרי ההופעה, ולא להניח את הקולמוס מידו עד אשר מפציע בפורום אשכול חדש, שסיקור מפורט ותמונות טמונים בחובו?]. אולם הרשי לי לחלוק על סוף דברייך אודות החוצניקים שבכל מקרה לא היו בהופעה: אחדש לך, כי ישנם כאלו שהיו שם, בארץ ישראל, ולא היו שותפים לקונצרט [Netson, לא אוכל להתעלם מהפתעתי הרבה לנוכח העדר השתתפותך בקונצרט], וישנם כאלו שאמנם לא היו שם, בארץ ישראל, אולם בהחלט היו שותפים מלאים לקונצרט.

מיד בתום הקונצרט קבלתי לידי, הודות לידידי, תיעוד וידאו של הקונצרט לכל ארכו, מהרגע הראשון בו פצחה התזמורת ללא כל הכנה מוקדמת ב'עוד ישמע' [בלחן העממי, משום מה], ועד לרגע האחרון בו סיים יקי אדמקר את דבריו במילים "We will see you next year" [נקודה למחשבה: יש סיכוי שהוא יודע על מה הוא מדבר, וישנם כבר תכניות לשוב ולהופיע בישראל בשנה הבאה, או שהאמת היא כי לא קדמה לכך כל מחשבה מוקדמת, ופשוט היתה זו דרך מנומסת לחתום את הקונצרט], כך שלאחר מאמץ מיוחד שעשיתי בכדי לצפות בוידאו זה לפני שיעלו ויבואו להם ימי בין המצרים, בהחלט זכיתי להשתתף, בהיבט המטפיזי כמובן, בקונצרט מדהים זה.

כמובן שאינה דומה שמיעה לראיה, ואינה דומה צפייה בוידאו לישיבה בינות לקהל המריע, אולם בכל הקשור לאירועים השונים שהתרחשו במהלך הקונצרט, הן מצידם של חברי התזמורת והן מצידם של (איך לא?) ירחמיאל והפרחים, כמו גם מצידם של קהל המשתתפים שנדמה כי היו רגעים בהם התעלו לשיאים חדשים, הצלחתי גם אני להיות שותף מלא. אכן כן, ישנם פעמים בהם 'דברים שרואים משם, רואים גם מכאן'...

אני מוכרח לציין כי לדעתי הקונצרט הכיל מספר ציוני דרך מחודשים, שבהחלט הפכו אותו לקונצרט מעניין ומיוחד, ודאי בהשוואה לקונצרטים קודמים שנערכו בישראל. נושא אני עמי באמתחתי תובנות שונות והרהורים כאלו ואחרים שצפו ועלו בי תוך כדי צפייה, ואשתף אותו עמכם בהקדם האפשרי [אם-כי חוששני שמפאת טרדות שונות הדבר ייאלץ להמתין מספר ימים, וכמאמר המשורר כי 'מה שהלב חושק – הפנאי עושק'].

לפני שיגיעו הבקשות להעלאת הוידאו ושיתופו עם כלל חברי הפורום, אקדים ואאכזב אתכם מעט [באוירת "עיצומו של יום" בו "חמשה דברים אירעו את אבותינו"]: התכנון המקורי היה לתעד את הקונצרט למלא ארכו בצילום וידאו באיכות HD, כפי שנעשה על-ידי בקונצרטים האחרונים שנערכו בניו יורק, אולם תקלות טכניות כאלו ואחרות שהתרחשו ממש שעות ספורות לפני הקונצרט, אילצו את ידידי לאלתר מצלמת וידאו באופן מיידי, ולהתפשר על מצלמה באיכות גרועה למדי, כך שצילומי הוידאו שברשותי אמנם איכותיים דיים מבחינה קולית, וניתן להאזין להם בלי שתצלינה האזניים, אולם אינם איכותיים כלל מבחינה ויזואלית. אני, בכל אופן, הצלחתי להפיק מהם איזו הנאה ולהתחבר - ולו במעט - למה שהתרחש שם בתיאטרון ירושלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2014 21:01 לינק ישיר 

יישר כוח, משוררששיער.
אני חושב שהחתימה של יקי היא רק דרל מנומסת לחתום.
וגם אם היו אי אילו כוונות נסתרות אז עד שנה הבאה הכל יכול להשתנות.
אם יש לירחמיאל תוכניות להופיע גם בשנה הבאה אז הן יכולות להתבטל במהירות.
ומהצד האופטימי, גם ב2010 וב2011 הם הגיעו אז אולי פעם בכמה שנים ירחמיאל מצמיד הופעות כדי לשמור על קהל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 22:00 לינק ישיר 

העליתי עוד כמה תמונות למייל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2014 22:09 לינק ישיר 

אידי ועידודו,מה עם המשך ההפתעות???..
ד.א למישהו יש קרוב ימשפחה בהר נוף שיוכל לצלם את הפרחים תמונה אחרונה לפני הטיסה שלהם,שביום חמישי?(לפי דברי טוליטול..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > סיקורים מהופעת הקיץ של מיאמי תשע"ד + וידאו ותמונות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.