|
|
| נשלח ב-15/7/2014 22:17 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | [Netson, לא אוכל להתעלם מהפתעתי הרבה לנוכח העדר השתתפותך בקונצרט]... מצד אחד מבחינה מוזיקלית ומבחינת אהדה זו הפתעה שלא הייתי בהופעת מיאמי, אך מצד שני מבחינתי זו לא הפתעה בכלל עקב "עניינים שלא היו לרוחי" ולצערי לא הסתדרו בסוף . אבל אזכור תמיד שהייתי ב -3 הופעות שלהם (1 בחו"ל). ...אני מוכרח לציין כי לדעתי הקונצרט הכיל מספר ציוני דרך מחודשים, שבהחלט הפכו אותו לקונצרט מעניין ומיוחד, ודאי בהשוואה לקונצרטים קודמים שנערכו בישראל. נושא אני עמי באמתחתי תובנות שונות והרהורים כאלו ואחרים שצפו ועלו בי תוך כדי צפייה, ואשתף אותו עמכם בהקדם האפשרי [אם-כי חוששני שמפאת טרדות שונות הדבר ייאלץ להמתין מספר ימים, וכמאמר המשורר כי 'מה שהלב חושק – הפנאי עושק']. ממתינים לכל מילה בסיקורך |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 22:23 |
|
| |
אוי אתם כאלה מקסימים כולכם  אני לא בבית היום ומחר (קורס במרכז עד 9 בערב. גוועת ברעב), אז תגובות מפורטות יגיעו אי"ה אח"כ, או אם יהיה לי זמן וכוח בין לבין. (ברכבת...) בכל אופן: מיאמוש - לצערי לי אין כלום להעלות. הסרטה אני מקווה אי"ה להשיג, אבל בשלושת השבועות זה גם ככה לא יעזור אז אני לא בלחץ... (זה דורש גיחה ל/מאיזור שדרות. לא הכי מומלץ כרגע  ) בתשכה - איפה את איפה?! אנחני מחכים ממך למבול תגובות ופרשנויות! זה לא עובד ככה!  ואגב, אני מבינה איך זיהית את עידו ונהוראי, אבל איך זיהית את כוחאש ואותי? תגובות נוספות יבואו אי"ה בהמשך... לילה נפלא שיהיה לכולנו!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 22:51 |
|
| |
שלום לכם חברי הפורום. ראשית, ברצוני להודות לכם על עצם קיום השיח המכובד והראוי המתנהל כאן על הנושאים הקרובים לליבנו. (כן, אמנם חברים בפועל יש אולי כמה עשרות, אך ממספר הכניסות העצום אתם יכולים להסיק שיש עוד מאות אנשים כמוני שנהנים להכנס ולקרוא ולפעמים גם להתרגש מהנוסטלגיה) . שנית, רק בזכותכם נודע לי על קיום ההופעה הזאת! השתתפתי ונהנתי כמותכם! אז שוב תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 23:21 |
|
| |
לאחר רפרוף קצר מלמעלה.. אני מבינה מתוך מה שכתבו כאן ,שהיה שם הכל. אפילו משהו לבבי... * הכל, חוץ מלבבית! *(כדברי שפירו וברוקלינאי. לא היה לי כח לצטט)
עושה רושם שהיה שווה.נזכה לפחות לטעום מקטעי וידאו ומאחורי הקלעים ,כמו שהבטיחו לעיל...
אהיה נדושה ואודה לכל מי שהקדיש מזמנו לדאוג לפורום בכלל ולטובת אלו שנעדרו .
נ.ב נטסון, באתי לכתוב שלפלא היה בעיני שלא השתתפת בסוף! אבל אני רואה שהקדימו אותי...וכבר הספקת להגיב על כך..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 23:24 |
|
| |
שלום לך bine , קודם כל תודה רבה על המשוב! זה בהחלט לא מובן מאליו שבאת במיוחד להגיד תודה, ואנחנו מעריכים את זה :-) מרגש לשמוע שהפורום נותן ערך גם לקוראים מהצד (תודה על כל המחמאות  ), ולא רק אלא שבזכותנו הגעת להופעה... ב"ה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 23:32 |
|
| |
אידי את אותך חברה שלי מצאה אין לי מושג איך היא ידעה שזאת את היא ומיאמוש אומרות לי פתאום-הנה אידי!!
ואת כוחאש- הוא פשוט היה לידך בדיוק שמצאנו אותך ואת אמרת לי את שמו!!
ובקשר לסיקורים -אני פשוט בלי מחשב כרגע ואני צריכה לכתוב הכל מהפלאפון אז בעז"ה עוד כמה ימים כשהמחשב יחזור מתיקון אנו ייתן לכם את הסיקור של החיים שלכם!!!!!!!!!!!!!!!:-P
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 23:41 |
|
| |
| אידי כתב: |  | מיאמוש - לצערי לי אין כלום להעלות. הסרטה אני מקווה אי"ה להשיג, אבל בשלושת השבועות זה גם ככה לא יעזור אז אני לא בלחץ... (זה דורש גיחה ל/מאיזור שדרות. לא הכי מומלץ כרגע  ) |
|
מה עם תמונות?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2014 23:45 |
|
| |
אני מתנצלת מראש על שאני כל רגע כותבת הודעה חדשה ולא מצמצמת הכל להודעה אחת פשוט אני כל שניה נזכרת במשהו אחר!!
אז דבר ראשון-לבבית!!!!כיף לראות אותך פה!!
ובקשר להודעה בפרטי שלא תחשבי שאני מתעלמת אלא אני פשוט בלי מחשב ובפרטי מהפלאפון זה מסובך פחד!!
אז בעז"ה ברגע שהמחשב חוזר אני עונה לך:)
Bine-זה ממש כיף לשמוע דברים כאלה!!שירבו כמוך בישראל!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 00:15 |
|
| |
אני מאמין (לא היה כאן תחליף לסולו של שימי יצחקוב)
תוקן על ידי netson ב- 16/07/2014 00:16:13
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 01:32 |
|
| |
רציתי להתנצל בפני חברי וחברות הפורום שלא אמרתי להם שלום. פשוט ישר אחרי ערבית כוחאש ביקש ממני להתלוות אליו ולצלם מספר תמונות... עמכם הסליחה.
ואם כבר הזכרתי תמונות, אז האם עוד מישהו צילם תמונות סטילס חוץ ממני?
תוקן על ידי עידודודו ב- 16/07/2014 01:33:43
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 06:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 06:26 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | אידי את אותך חברה שלי מצאה אין לי מושג איך היא ידעה שזאת את היא ומיאמוש אומרות לי פתאום-הנה אידי!!ואת כוחאש- הוא פשוט היה לידך בדיוק שמצאנו אותך ואת אמרת לי את שמו!!ובקשר לסיקורים -אני פשוט בלי מחשב כרגע ואני צריכה לכתוב הכל מהפלאפון אז בעז"ה עוד כמה ימים כשהמחשב יחזור מתיקון אנו ייתן לכם את הסיקור של החיים שלכם!!!!!!!!!!!!!!!:-P |
|
חחח... אז זאת לא היא שמצאה אותי. זאת אני שמצאתי אותה! בסוף ההופעה כשחיכיתי לעידו שיגמור להתפלל ראיתי כמה בנות עומדות באיזור של הפרחים, ואז ניגשתי לאחת מהן ושאלתי אם אני מכירה אותה במקרה, ואם היא בטעות חברה בפורום פרחי מיאמי. ההיא ענתה לי "לא", אבל קראה למיאמוש ומכאן השאר היסטוריה :-) (חשבתי שאת זיהית אותי מעצמך, כי פתאום הופעת משומקום בקריאות "אידי"  ) מחכים לסיקור שלך! (של החיים שלנו...  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 06:28 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  |
רציתי להתנצל בפני חברי וחברות הפורום שלא אמרתי להם שלום. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 06:28 |
|
| |
| Toolitool כתבה: |  | מוזר, בקליפים שהועלו לפה שומעים מוזר ממש לא כמו שהיה בהופעה... גם הוואקלי לא נשמע יפה בכלל פתאום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 06:29 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | היייתי קצת מאוכזבת מהקהל-הוא היה כבד ושקט ובקושי הריע לסולנים!! |
|
|
|
|
|
|