| נשלח ב-16/7/2014 08:23 |
|
| |
פינת החזית
לא, הכוונה היא לא לחמאס.
אידי - את על הכוונת.
ברצינות, עם כל הכבוד לאביגדור בלוך, ויש כבוד, את באמת השווית אותו לקול המדהים של בנימין רבינא אברמוביץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 09:29 |
|
| |
לא לרבינא היא השוותה,אלא לחייא!! ואביגדור עולה על חייא בהרבה!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 13:54 |
|
| |
אה.. הכונה באשכול זו פתיחת התעמתויות? רעיון מענין:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 15:03 |
|
| |
היי גריני, אשכול לעניין!  נחמד להיות הראשונה על הכוונת שלך...  ובכן, כמו שמיאמוש ציינה - בהחלט שלא השוויתי את אביגדור לרבינא! השוויתי אותו לחייא. הוא הזכיר לי אותו חיצונית ועוד שר הרמוניות, מה עוד צריך בשביל להיות החייא הבא? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 15:17 |
|
| |
בהחלט אידי!! אביגדור מאוד מוכשר,יש לו קול דק מאוד והוא שר בלי זיופים ויודע לעלות יפה בטון,וכמובן לשיר בקולות שניים מהממים!! והכי אהבתי שהוא היה פשוט וזורם כזה כשהבנו לו את הכרטיס ביקור,ולפני זה שאלתי אותו עם אפשר לצלם אותו והוא אמר בשמחה ואמר שהוא יצטלם יחד עם דיויד פרלמן וישר נעמד ע"י בטבעיות.... מתוק!!(לא רצה להזניח אותו...למרות שגם אותו צילמנו לפני-:)... שמתם לב שהילדים במקהלה כיום הרבה יותר זורמים וטבעיים ופחות סנובים? לי זה ממש בלט מההופעות האחרונות שהיו בא"י. ששם...כמעט לא היה סיכוי לצלם\לדבר עם מישהו....
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 16:28 |
|
| |
זה בשורות טובות!!! התמונה נמצאת במיל? אהבתי את הסיפור עם התמונה... יפה! חמוד נשמע:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 18:55 |
|
| |
כן התמונה במייל:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 22:44 |
|
| |
מיאמוש את מדהימה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 00:22 |
|
| |
בנות, לא לגלוש מה שלא קשור לכותרת האשכול, לא נכנס גם אם עלתה לנו אסוסיאציה אליו!לכל דבר יש את האשכול שלו, ואם עדיין אין אז קדימה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|