|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:10 |
|
| |
כושר ההולדה הוא עניין נספח וטכני, דיברתי על הבשלות המנטלית...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:29 |
|
| |
בס"ד
שטויות.גבר לא מעניין אותו בשלות מנטלית אלא יופי.יופי.יופי אולי את האישה זה צריך להדאיג שהיא בשלה יותר מנטלית-אבל לא את הגבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:31 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
אוקי אך לא כל הגברים רוצים אישה שממליטה 18ילדים...כך שזה לא משנה שהיא "מתבגרת" מהר אם בין כה התכנון שלו זה משפחה קטנה יותר... (ואגב,גם בגבר מבוגר כוח ההולדהנחלש...כך שמעתי) |
|
גבר לא מוליד :P
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:31 |
|
| |
בטח שזה מעניין את הגבר!! בגלל זה הרבה בחורים לא רוצים אישה חזקה אלא מעדיפים את השקטה שתענה אמן על כל דבר שיגידו! בחורה שהיא גם מבוגרת גם מביאה את הכסף וגם דעתנית זאת בעיה!!(עבורם)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:50 |
|
| |
| די88 כתב: |  | בטח שזה מעניין את הגבר!! בגלל זה הרבה בחורים לא רוצים אישה חזקה אלא מעדיפים את השקטה שתענה אמן על כל דבר שיגידו! בחורה שהיא גם מבוגרת גם מביאה את הכסף וגם דעתנית זאת בעיה!!(עבורם) |
|
בס"ד
יש בחורות בוגרות מנטלית ומאידך חנונות...ולא דעתניות...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:50 |
|
| |
למה נראה לך שכולם רוצים להתחתן עם "ברבי"?
כשהם מתבשלים הם גם מבינים מה באמת טוב בשבילם. (חבל רק שזה קורה מאוחר. כמו שמישהי אמרה לי פעם, גברים הם כמו אבוקדו: "לא בשל.. לא בשל.. לא בשל.. אופס, רקוב!")
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 10:54 |
|
| |
| די88 כתב: |  | בטח שזה מעניין את הגבר!!
בגלל זה הרבה בחורים לא רוצים אישה חזקה אלא מעדיפים את השקטה שתענה אמן על כל דבר שיגידו!
בחורה שהיא גם מבוגרת גם מביאה את הכסף וגם דעתנית זאת בעיה!!(עבורם) |
|
בדיוק! וזאת הבעיה מצד אחד הם רוצים בחורה עם כסף,קריירה,השכלה וכו' אבל מצד שני שתגיד קדוש על כל מילה שיוצאת להם..כאילו מה????
וחייכנית את באמת לויודעת שאישה הרבה יותר בוגרת מגבר?כאילו גלינו לך את אפריקה עכשיו??......
בגלל זה אני לומבינה תגבר כי הוא רוצה לשלוט אבל מצד שני רוצה מישהי עם כ"כ הרבה דברים שאין מצב שלא יהיה לה דיעה...
וחוץ מזה לדעתי אין על זוגיות משותפת!!!! אני משתגעת מהבחורים/ות שאומרים/ות קדוש בלי טיפת דיעה....סמרטוטים..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 11:09 |
|
| |
בס"ד
ידעתי גם ידעתי.רק לא חשבתי שלגבר אכפת מזה...כי הגברים הצעירים שנפגשתי איתם דווקא אהבו את ה"בגרות" שלי... אבל אם תחשבי על זה שדעתנית מתחתנת עם דעתן...איך אפשר להסתדר?כל היום וויכוחים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 11:49 |
|
| |
יש לי הרגשה שלא כולם פה באמת מבינים את משמעות המילה "בגרות" ועוד הבחנתי בתגובה שהמילה הופיע בצירוף עוד מילה "בגרות מנטלית"...
מישו פה מוכן להסביר לי מה ההגדרה?
כי לפי ההגדרה שידועה לי (וגם מנסיון...) לבחורים אין כ"כ סיבה משמעותית להתעניין בגדולות מהם בגלל רמת הבגרות שלהם וכו'.
יש לציין כי יש סיבה למה כולם פה התמקדו דווקא והשוו את פער הגילאים בבגרות ז"א שזה הסיבה העיקרית שמשפיעה ככל הנראה, ולא הסיבה של הבשלות הפיזית שהזכירו פה...
תוקן על ידי bm308 ב- 17/07/2014 11:55:28
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 12:54 |
|
| |
בס"ד
אני חושבת שבתת מודע ה' שתל בגבר מחשבה להימשך לבחורה צעירה-כדי שיהיה יותר ילדים בעולם... ולאישה ה' שתל במוח להימשך לגבר יציב ומפרנס טוב-כדי שיהיה חוסן משפחתי ומי שיפרנס את הילדים... זה סתם תובנה שבאה לי מחפירה מוחית שערכתי לעצמי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 13:11 |
|
| |
כגבר, פעם לא היה אכפת לי בחורה שגדולה ממני בשנה, אני 23 והיא 24 זה בסדר. אבל היום.. שאני אקח בחורה בת 28??? יש כ"כ הרבה צעירות טובות ויפות. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 13:13 |
|
| |
בס"ד
קח צעירה עם מוצץ...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 14:07 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
אוקי אך לא כל הגברים רוצים אישה שממליטה 18ילדים...כך שזה לא משנה שהיא "מתבגרת" מהר אם בין כה התכנון שלו זה משפחה קטנה יותר... (ואגב,גם בגבר מבוגר כוח ההולדהנחלש...כך שמעתי) |
|
איכסססססס,מה אנחנו חתולות?!
|
|
|
|
|