|
|
| נשלח ב-17/7/2014 15:20 |
|
| |
האמת באתי לכתוב את זה בלשון עבר.. אבל עוד לא היתה חתונה (גם לא ארוסים) אז... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 15:28 |
|
| |
חחח תשאלי את ריקים, דווקא היו פה תקופות יפות.
ו... שיהיה בהצלחה ובמזל, מקווה שהוא לא נותן לך להמתין הרבה בוואטסאפ עד שאת רואה מקליד/ה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 15:38 |
|
| |
| דובונת כתב: |  | לא השוויתי!! אבל אני חושבת שלכל אחד יש כוח להתגבר.. לא משנה מה גודל הנסיון.. אלוקים לא שולח את האדם לעולם בלי כלים להתגבר על ה-כ-ל! |
|
בס"ד
נכון.אבל היית רוצה שרק פעם אחת/שתיים בשנה הוא יפול?הרי יש גם נפילות... מוכנה לקבל את הנפילות שלו??
אם תדמייני זה לא כזה קל.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 19:33 |
|
| |
אחרי שנתתם פול תשובות אגיד את תשובתי: אני בעקרון שואפת שלבעלי בעז"ה יהיה עם כשר אבל מצד שני לא יהיה אכפת לי פלאפון פשוט עם הודעות בלבד לצורך עבודה (אני לא מתכוונת לגלקסי או לאיפון אלא פון ממש פשוט).. בכל מקום יש נסינות ופיתויים ..מי שרוצה להתקלקל זה בכל מקום בעולם ..הכל תלוי בחינוך שלנו איך אנחנו מתווים את הדרך .. בהצלחה לכולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 21:32 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | בכללי ברור שלא אבל כל מקרה לגופו |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 21:49 |
|
| |
במקום לשאוף שלבעל שלכם יהיה פלאפון או לא יהיה פלאפון, יהיה מחובר לאינטרנט מסונן או לא מחובר בכלל וכו' אולי פשוט תשאפו שיהיה לו שכל וידע איך ובמה להשתמש מבלי לאבד את הראש מכל דבר? כי ת'אמת, עד עכשיו זה נשמע כמו מלל של נשים הריוניות שמתווכחות אילו אביזרי בטיחות ישימו בבית אחרי שהעולל יגיע... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 22:22 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | במקום לשאוף שלבעל שלכם יהיה פלאפון או לא יהיה פלאפון, יהיה מחובר לאינטרנט מסונן או לא מחובר בכלל וכו' אולי פשוט תשאפו שיהיה לו שכל וידע איך ובמה להשתמש מבלי לאבד את הראש מכל דבר?
כי ת'אמת, עד עכשיו זה נשמע כמו מלל של נשים הריוניות שמתווכחות אילו אביזרי בטיחות ישימו בבית אחרי שהעולל יגיע...
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|

|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 12:54 |
|
| |
| דובונת כתב: |  | לא השוויתי!!
אבל אני חושבת שלכל אחד יש כוח להתגבר.. לא משנה מה גודל הנסיון..
אלוקים לא שולח את האדם לעולם בלי כלים להתגבר על ה-כ-ל! |
|
לכל אחד יש כוחות לנסיונות שבאים עליו אבל לא לנסיונות האדם מביא על עצמו....וחוץ מזה יש הבדל ענק! בין גברים לנשים..כל אחד עם התאוות שלו...
ואם את יודעת מזה גבר....תתני לו נט פרוץ ואחרי חודש תראי איפה הוא גולש....
|
|
|
|
|