| נשלח ב-16/7/2014 19:03 |
|
| |
ההתייחסות לקשר של בני הזוג
הנושא אמנם קשור יותר לתקופה שלאחר החתונה ולא לפני, אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתכם
מה לדעתכם איך מסתכל כל אחד מבני הזוג, הגבר והאשה, על יחסי זוגיות? מה מעניין אותו, על מה הוא מתמקד ומה קונה אותו.. למי חשובה מערכת תקנית? רגש ושכל... דברו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 21:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 21:55 |
|
| |
מאיפה שנדע ? כל אחד והצרכים והרצונות שלו. תשומת לב, אהבה, חום, אוכל, אהבה, שיחה נעימה, הקשבה, עזרא בבית, כביסה נקיה, מגע, מחמאות, שקט, חיבוק, צרחות וריקודים יחד ועוד ועוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 23:26 |
|
| |
הנושא שהעלית מזכיר לי משהו מצחיק אך מעניין. פעם נשלחתי למסור שיחה באיזור מסויים... ישבו ממולי גברים בצד אחד ונשים בצד שני.
מפה לשם גלשתי לנושא משלים, וניסיתי להסביר את הדימוי החוזר ונשנה בתורה על אהבה כמו זוג יונים.. (שיר השירים ועוד) אמרתי להם שהרבה פעמים מברכים זוג צעיר שתהיה להם אהבה כמו זוג יונים, כי ליונים יש תכונה נדירה שגם אחרי מות אחד מהם, השני, בין אם זה הזכר או הנקבה, עדיין ישאר נאמן! ולא יהיה עם אחר לעולם עד מותו...
זכור לי שהנשים בקהל יסתכלו עלי במבט מופתע מאד. מלא סקרנות, חיוך והתרגשות.. ואילו הגברים חלקם התלהב אבל רובם שקעו במחשבות.. עד שבא אחד ושאל (כנראה את מה שרצו לשאול כולם) אז מה כל החיים הוא יהיה עכשיו לבד?!
שתי הגישות האלו אולי מסכמות בערך מה שאולי התכוונת להגיד... אשה זה יותר רגש.. מחפשת את הקשר האמיתי והאמינות. גבר לעיתים חושב מדי על עצמו..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2014 23:36 |
|
| |
זה לא לגמרי מדוייק, היונים אמנם מונוגמיות אבל הן בהחלט מחליפות בני זוג אם אחד מהם מת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 17:40 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | הנושא שהעלית מזכיר לי משהו מצחיק אך מעניין. פעם נשלחתי למסור שיחה באיזור מסויים... ישבו ממולי גברים בצד אחד ונשים בצד שני.
מפה לשם גלשתי לנושא משלים, וניסיתי להסביר את הדימוי החוזר ונשנה בתורה על אהבה כמו זוג יונים.. (שיר השירים ועוד) אמרתי להם שהרבה פעמים מברכים זוג צעיר שתהיה להם אהבה כמו זוג יונים, כי ליונים יש תכונה נדירה שגם אחרי מות אחד מהם, השני, בין אם זה הזכר או הנקבה, עדיין ישאר נאמן! ולא יהיה עם אחר לעולם עד מותו...
זכור לי שהנשים בקהל יסתכלו עלי במבט מופתע מאד. מלא סקרנות, חיוך והתרגשות.. ואילו הגברים חלקם התלהב אבל רובם שקעו במחשבות.. עד שבא אחד ושאל (כנראה את מה שרצו לשאול כולם) אז מה כל החיים הוא יהיה עכשיו לבד?!
שתי הגישות האלו אולי מסכמות בערך מה שאולי התכוונת להגיד... אשה זה יותר רגש.. מחפשת את הקשר האמיתי והאמינות. גבר לעיתים חושב מדי על עצמו.. |
|
אישה מתרגשת גם משטויות לפעמים. זו המסקנה שלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 17/07/2014 17:56:21
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 18:02 |
|
| |
מה שטותי בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 18:06 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| ה_ספרדי כתב: |  | הנושא שהעלית מזכיר לי משהו מצחיק אך מעניין. פעם נשלחתי למסור שיחה באיזור מסויים... ישבו ממולי גברים בצד אחד ונשים בצד שני.
שתי הגישות האלו אולי מסכמות בערך מה שאולי התכוונת להגיד... אשה זה יותר רגש.. מחפשת את הקשר האמיתי והאמינות. גבר לעיתים חושב מדי על עצמו.. |
|
תוקן על ידי רציף ב- 17/07/2014 17:56:21 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 18:08 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | מה שטותי בזה? |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 18:10 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
|
תוקן על ידי רציף ב- 17/07/2014 17:56:21 |
|
נדמה שאתה צריך בול עץ.
אישה=רגש. אם לא תדע להעריך את זה.
היא תזהה ותברח.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 21:41 |
|
| |
נכון..אני אישית נורא מתרגשת לראות זוגיות כזו תמימה ופשוטה וטובה.. זה יכול לרגש אותי עד דמעות..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 22:27 |
|
| |
רציף יקר, אם לא תלמד לכבד את הרצונות והחולשה של הנשים, צר לי לומר לך אבל לשום אישה בעולם לא יהיה נעים במחציתך. אלא אם כן היא תהייה גברית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 23:53 |
|
| |
רגישות ונאמנות אינן חולשות אלא מעלות. נקודת המבט שלך גברית וכנראה לא יכול לזהות את הערך בתכונות שונות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 11:32 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
רציף יקר, אם לא תלמד לכבד את הרצונות והחולשה של הנשים, צר לי לומר לך אבל לשום אישה בעולם לא יהיה נעים במחציתך. אלא אם כן היא תהייה גברית
|
|
תותי הבינה והצהירה שאני לא מכבד נשים, ושהאישה שלי תברח, אז היא אמרה ! בכלל, תותי יש לה איתי חשבון פתוח מאז שכתבתי משו שלא מוצא חן בעיניה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 11:43 |
|
| |
| השיבני כתבה: |  |
רגישות ונאמנות אינן חולשות אלא מעלות. נקודת המבט שלך גברית וכנראה לא יכול לזהות את הערך בתכונות שונות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל מידה אמורה להיות במידה, לכן קוראים לתכונה = מידה. כל הסחפות מהמידה הנכונה זו חולשה, ולא משנה המניעים שלה. (ולא משנה שבסרטים וברומנים זה לא מוצג ככה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 12:00 |
|
| |
רגש, אהבה, נאמנות. אם יהיה את זה, יהיה גם את כל השאר, כביסה נקיה, אוכל טוב, עזרה גברית בבית, וכו' וכו'
|
|
|
|
|