|
|
| נשלח ב-18/7/2014 00:14 |
|
| |
תוקן על ידי שמורת_טבע ב- 18/07/2014 00:14:54
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 11:19 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | טום, אתה מגויס או משהו?!?
איך באלי להיות גבר ליום אחד רק בשביל להבין מה מושך כ"כ בבלונדיני?! |
|
בלונדינית זה יופי מיוחד, בתנאי שהיא לא לבנה כמו הקיר ויש לה צבע עור מהמם ויחודי, היא חמודה בפנים, ויש לה גוף מתאים. בבלונדינית יש משיכה גופנית, וגם משיכה אסטתית להתקרב ליופי מקסים ונפלא. וזה שילוב מנצח. אולי תגידי שזה ילדותי להמשך כל כך לגוף, אולי זה ילדותי כמו שבת משתוקקת פשוט לישון עם דובי ורק טיפה לגעת בה וזהו, שזה בכלל נשמע קרמינלי.. הרבה גברים יגידו לך שהם אוהבים מישהי עם שיער שחור, גם בעיני זה הכי מדהים היות ושיער שחור הרבה פעמים משליכה והולך ביחד עם צבע עור מרהיב. גברים גם מתלהבים מהתפאורה והמסגרת של התמונה, בגדים מחמיאים, ופחות מתעמקים במבנה האף או האוזניים וכו'
:) :)
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/07/2014 11:20:45
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 11:41 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | תובנה שיש לי מהמבצע בעזה לנישואין האשה היא האויב היא אמורה להכנע לך אסור להתפשר כשתתחתן טבעי שתהיה הרבה באויר אבל תהיה חייב להיות על הקרקע עם לא לא תנצח |
|
אם נראה לך שאתה הולך לקרב, אני מציע לך להכין מראש את טיוטת הסכם הפסקת האש(גט)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 11:44 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | טום, אתה מגויס או משהו?!?
|
נראה לי שגם אם תהיי גבר, את תימשכי לגבר שזוף ושרירי(כדעת אדם)
ובלונד לא באמת מושך כמו שזה מצטלם יפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 13:35 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| riki_m כתבה: |  | טום, אתה מגויס או משהו?!?
|
בלונדינית זה יופי מיוחד, בתנאי שהיא לא לבנה כמו הקיר ויש לה צבע עור מהמם ויחודי, היא חמודה בפנים, ויש לה גוף מתאים. בבלונדינית יש משיכה גופנית, וגם משיכה אסטתית להתקרב ליופי מקסים ונפלא. וזה שילוב מנצח. אולי תגידי שזה ילדותי להמשך כל כך לגוף, אולי זה ילדותי כמו שבת משתוקקת פשוט לישון עם דובי ורק טיפה לגעת בה וזהו, שזה בכלל נשמע קרמינלי.. הרבה גברים יגידו לך שהם אוהבים מישהי עם שיער שחור, גם בעיני זה הכי מדהים היות ושיער שחור הרבה פעמים משליכה והולך ביחד עם צבע עור מרהיב. גברים גם מתלהבים מהתפאורה והמסגרת של התמונה, בגדים מחמיאים, ופחות מתעמקים במבנה האף או האוזניים וכו'
:) :)
תוקן על ידי רציף ב- 18/07/2014 11:20:45 |
|
רציף, אני חושבת שמספיק שיש משיכה פיזית בסיסית ( שהוא לא דוחה וכו)כל הסיפוק מגיע מהחום והאהבה וגם הצורה... נראה שאתה קצת חי בסרט עם עניין הבלונד... בסופו של יום ובסופו של החיים, היופי הולך והאופי נשאר.... גם בר רפאלי באחד מהימים היא כבר לא תהיה מושכת לצערם של מיליוני גברים.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 13:40 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  |
| נראה לי שגם אם תהיי גבר, את תימשכי לגבר שזוף ושרירי(כדעת אדם)ובלונד לא באמת מושך כמו שזה מצטלם יפה. |
|
אתה נמשך לגברים שזופים ושרירים שרירים נותנים לאישה תחושה של ביטחון ושהוא מגן עליה.... אני חושבת שזה פחות מגיעה מהמקום שהגברים רואים בלונדינית... בעניי שרירים זה יפה כל עוד זה בטוח ולא מעבר ... טבעי כזה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 13:44 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | שרירים נותנים לאישה תחושה של ביטחון ושהוא מגן עליה....
|
|
ובלונד נותן תחושה של יופי...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:50 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| riki_m כתב: |  | שרירים נותנים לאישה תחושה של ביטחון ושהוא מגן עליה....
|
|
ובלונד נותן תחושה של יופי...
|
|
מעניין אם רק לישראל יש תחושות כאלה או שגם לשוודים ולרוסים, אני מכירה בחור שוודי אני הולכת לשאול אותו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:53 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | טילי טילים של דרישות
השתמשתי בקטע האקטואלי החמאס יורה טילים בדרישות הזויות שיהיה לו שדה תעופה נמל וכו ולענינינו אתמול שמעתי תוכנית שידוכים בלילה ברדיו שעלה רווק בן 43 שיש לו דרישות!!! ומה הם הדרישות שימו לב לתלישות הרב בצרי אמר שיש עניין להביא 12 ילדים כמניין השבטים לכן אני מחפש בחורה עד גיל 33 שתוכל בטוח להביא 12 !!! כמובן שתהיה יפהיפיה נרדמת וכו וכו האם גם אתם שמעתם על דרישות מופרכות בשדוכים? |
|
שמעתי דרישה מופרכת מבחור שרוצה שיהיה לבחורה שיער חלק, אם זה רק בגלל שהוא רוצה לעשות לה נעים בשיעור אז אני מסכימה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:55 |
|
| |
יכול להיות שלא, אם רואים משהו יותר מדי מתרגלים אליו ואז יכול להיות שדווקא הצבעים האחרים נדירים ויוצאי דופן. אז לעבור לשבדיה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 14:58 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| טום888 כתב: |  | טילי טילים של דרישות
השתמשתי בקטע האקטואלי החמאס יורה טילים בדרישות הזויות שיהיה לו שדה תעופה נמל וכו ולענינינו אתמול שמעתי תוכנית שידוכים בלילה ברדיו שעלה רווק בן 43 שיש לו דרישות!!! ומה הם הדרישות שימו לב לתלישות הרב בצרי אמר שיש עניין להביא 12 ילדים כמניין השבטים לכן אני מחפש בחורה עד גיל 33 שתוכל בטוח להביא 12 !!! כמובן שתהיה יפהיפיה נרדמת וכו וכו האם גם אתם שמעתם על דרישות מופרכות בשדוכים? |
|
שמעתי דרישה מופרכת מבחור שרוצה שיהיה לבחורה שיער חלק, אם זה רק בגלל שהוא רוצה לעשות לה נעים בשיעור אז אני מסכימה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 15:17 |
|
| |
הדיון הזה הופך למוזר מדקה לדקה... רציני כל הרווקים המשועממים שנמצאים פה כי אין להם שומדבר טוב יותר לעשות מדברים על זה שהם רוצים להתחתן עם בחורה עם שיער בלונדיני רזה שמתלבשת יפה?! בשלב שאתם נמצאים במקום לחשוב על השיער של הבחורה תחשבו על איכות הבחורה והכי חשוב שתגיע כבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 15:21 |
|
| |
בלונד לא עושה לי את זה אני יותר בקטע של שער ארוך שחור וחלק עם עיני תכלת 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 15:54 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | טום888 כתב: |  | טילי טילים של דרישות
|
שמעתי דרישה מופרכת מבחור שרוצה שיהיה לבחורה שיער חלק, אם זה רק בגלל שהוא רוצה לעשות לה נעים בשיעור אז אני מסכימה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עלית עלי ;)
אבל העיקר שאת מסכימה.
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 18/07/2014 15:58:53
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2014 15:57 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | דודכהן822 כתב: |  |
| נראה לי שגם אם תהיי גבר, את תימשכי לגבר שזוף ושרירי(כדעת אדם)ובלונד לא באמת מושך כמו שזה מצטלם יפה. |
|
אתה נמשך לגברים שזופים ושרירים שרירים נותנים לאישה תחושה של ביטחון ושהוא מגן עליה.... אני חושבת שזה פחות מגיעה מהמקום שהגברים רואים בלונדינית... בעניי שרירים זה יפה כל עוד זה בטוח ולא מעבר ... טבעי כזה.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני נמשך לנשים שזופות ושריר.. בעצם לא, אני יגן על עצמי.
|
|
|
|
|