אה אבל אני לא בלונדינית, אבל הייתי שטנית שהייתי קטנה, יש איזה פריבילגיה?! נשלח מהאנדרואיד שלי
ומי שהוא עכשיו שטני והיה בלונדיני מה דינו כיום?יש דעות שמקלים ומכיוון שהיום אין לנו בית מקדש לכן לפי שיטת המפרשת על הפסוק "עבר זמנו בטל קורבנו" הפירוש הוא שרק אם ממש לא נותר זכר של בלונד אבל כיוון שאצלך נותרו סימנים קלים של עבר פלילי, אני מקלה לך ובא לציון גואלוסתם בכללי לא אוהבת בנים בלונדינים, זה כזה לא זה ..... !! אבל שטני זה מידי חתיכי :)) א) אני לא יודע מאיפה הסקת שנשאר זכר? (זכר או זייכר?...;-P)ב) כיום בקרבנות מקיימים ע"י "ונשלמה... שפתינו"... מסתבר שלא הכוונה לנשיקה... (אולי גלשתי?)ג) לגבי המסקנות בסוף... זה מה שנקרא "מעלין בקודש..."....
א. זיייכר (כמו מהפס "זכר לקורבן העולה") ב. גלשת באינטרנט זה בטוח !! ג. שיעלה מעלה מעלה כמו השיר, קדימה, עלה עלה..... נה ננה נננההה
נשלח ב-27/7/2014 01:15
riki_m כתב:
אה אבל אני לא בלונדינית, אבל הייתי שטנית שהייתי קטנה, יש איזה פריבילגיה?! נשלח מהאנדרואיד שלי
ומי שהוא עכשיו שטני והיה בלונדיני מה דינו כיום?יש דעות שמקלים ומכיוון שהיום אין לנו בית מקדש לכן לפי שיטת המפרשת על הפסוק "עבר זמנו בטל קורבנו" הפירוש הוא שרק אם ממש לא נותר זכר של בלונד אבל כיוון שאצלך נותרו סימנים קלים של עבר פלילי, אני מקלה לך ובא לציון גואלוסתם בכללי לא אוהבת בנים בלונדינים, זה כזה לא זה ..... !! אבל שטני זה מידי חתיכי :)) א) אני לא יודע מאיפה הסקת שנשאר זכר? (זכר או זייכר?...;-P) ב) כיום בקרבנות מקיימים ע"י "ונשלמה... שפתינו"... מסתבר שלא הכוונה לנשיקה... (אולי גלשתי?) ג) לגבי המסקנות בסוף... זה מה שנקרא "מעלין בקודש...".... א. זיייכר (כמו מהפס "זכר לקורבן העולה") ב. גלשת באינטרנט זה בטוח !! ג. שיעלה מעלה מעלה כמו השיר, קדימה, עלה עלה..... נה ננה נננההה
א) זיכר א'ז זייכר? ב) זה עמוקהכמו שאני יכול לחשוב או שזה יותר פשטני? (לא אמרתי רדוד) ג) אמן. רק לא מכיר את השיר...