|
|
| נשלח ב-20/7/2014 16:47 |
|
| |
מקסמן
משמע שארץ ישראל הגיעה לידינו ללא כיבוש, אלא ב"הוקוס פוקוס" של חלוקה לנחלות.
מה עם "לא תחיה כל נשמה"?
מלחמת העי?
כל אלו אינם כיבוש כמו עבר הירדן?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 16:51 |
|
| |
ומה פשר הדיבור המדומיין הזה שאני אמור לדבר עם הצאצאים שאני הולך להוליד?
אני חייב להם משהו?
אני מוליד כי זה הטבע שלי וזהו!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:06 |
|
| |
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 17:44:45
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:10 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | ומה פשר הדיבור המדומיין הזה שאני אמור לדבר עם הצאצאים שאני הולך להוליד?
אני חייב להם משהו?
אני מוליד כי זה הטבע שלי וזהו! |
|
א, הטבע שלך ושלי %%%%%%. זה הטבע האמיתי אילולי החינוך והסביבה התבוני. בג'ונגל כלקט\צייד אין לך משיכה לבנות מינך דווקא. ולכן כל העמל המיותר ללמוד שפה ולחנך ולהיתחנך ולהיות חקלאי ולכבוש אדמה כקניין שלי אישית היא אך ורק לשם שרידותי להיות אני וצאצאי עם בת\ן מינם.
ב, באיזה זכות אתה מביא את הילד לעולם ? אין לך רשעות יותר גדולה מיזה להביא ילד לעולם חרה שכזה.
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 17:10:44
נא לשמור על שפה של בני תרבות. בפעם הבאה הודעה כזו תימחק בלי התרעה נוספת.
תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 21/07/2014 18:03:42
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:34 |
|
| |
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 17:45:47
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:44 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | מקסמן משמע שארץ ישראל הגיעה לידינו ללא כיבוש, אלא ב"הוקוס פוקוס" של חלוקה לנחלות. איזה הוקוס פוקוס בראש שלך. נח עשה את החלוקה, ואם לא, אז נעשה את זה עכשיו כי אנו עכשיו בהווה במבול האמיתי אנו עכשיו נח ובניו אחרי המבול (אם אנו רוצים להיות אחרי למען צאצאינו בעתיד) מה עם "לא תחיה כל נשמה"? איום אסטרטגית שיברחו לארצות שלהם באפריקה, (למדנו השבת שבכל מלחמה חייבים לתתן צד אחד פתוח לברוח. לא עושים מה ששרון עשה בסיני שסוגרים את האוייב מכל הצדדים.) והנה באמת לא הרגו את מי שברח או את מי ששיקר וגילו שהוא שיקר = הגבעונים. מלחמת העי? כל אלו אינם כיבוש כמו עבר הירדן? למדנו השבת שראובן וגד לא מביאים בכורים כי באמת יש הבדל בין כיבוש מעבר לירדן לבין כיבוש מה ששייך לי מהחלוקה ההיא.
|
|
זה מה שלמדנו השבת
תלמוד ירושלמי (וילנא) מסכת ביכורים פרק א הלכה ח
מתני' אלו מביאין וקורין מן העצרת ועד החג משבעת המינין מן הפירות שבהרים ומן התמרים שבעמקים ומזיתי שמן ומעבר לירדן. רבי יוסי הגלילי אומר אין מביאין בכורים מעבר לירדן שאינה ארץ זבת חלב ודבש: גמ' רבי יוסי בשם רבי שמעון בן לקיש. רבי יונה רבי זעירה בשם רבי חנינה ששה עשר מיל חיזור חיזור לציפורין הן הן ארץ זבת חלב ודבש. אמר רבי יונה מאן דמקדר אילין שיגרונייה דבישן מינהון. מאן דמקדר הדא ביקעת גינוסר מינהון. מתיבון לרבי יונה והא כתיב [שמות ג יז] ואמר אעלה אתכם מעני מצרים אל ארץ טובה ורחבה אל ארץ זבת חלב ודבש. אמר לון אשר בה זבת חלב ודבש: תני [דברים כו י] אשר נתתה לי לא שנטלתי לי מעצמי. מה ביניהון אמר רבי אבין חצי שבט מנשה ביניהון. מ אן דאמר אשר נתתה לי ולא שנטלתי לי מעצמי חצי שבט מנשה לא נטלו מעצמן. מאן דאמר ארץ זבת חלב ודבש אפילו כן אינה ארץ זבת חלב ודבש: ספרי דברים פרשת כי תבוא פיסקא רצט
ואמרת אליו, ולא כפוי טובה. הגדתי היום לה' אלהיך כי באתי, פעם אחת אתה קורא בשנה ואין אתה קורא פעמים בשנה. כי באתי אל הארץ אשר נשבע ה' לאבותינו, פרט לגרים. לתת לנו, פרט לעבדים רבי שמעון אומר פרט לעבר הירדן שנטלתו מעצמך תפנימו, שנתינה אלוהית של אלוהי ישראל ?! = חלוקה. כל כיבוש ? היא נטלתי מעצמי !!!
מכאן גם תבינו מהי ואייך פועל אלוהי ישראל לעומק.
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 17:45:23
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:56 |
|
| |
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 17:58:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 17:58 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  |
פעמים שאל תען. אטו בשופטני עסקינן.
|
|
!Eppur si muove לתרגום תעיין בויקי כאן והנה הציטוט. "ואף על פי כן, נוע תנוע !" היא אמרה שמקורה באיטלקית (!Eppur si muove) ואשר מיוחסת לגלילאו גליליי. על פי המסופר, מלמל גלילאו את האמרה לאחר שנאלץ לוותר בפני האינקוויזיציה, במהלך משפטו, על חלק מתפיסותיו המדעיות, ובכללן אמונתו כי כדור הארץ סובב את השמש (המודל ההליוצנטרי)[1]. תרגומה של האמרה לעברית, נשען על הפסוק בישעיהו, פרק כ"ד פסוק כ' - "נוֹעַ תָּנוּעַ אֶרֶץ כַּשִּׁכּוֹר, וְהִתְנוֹדְדָה כַּמְּלוּנָה; וְכָבַד עָלֶיהָ פִּשְׁעָהּ, וְנָפְלָה וְלֹא-תֹסִיף קוּם". תרגומו המדויק של הביטוי האיטלקי הוא - "ואף על פי כן הוא נע". בתקופתו של גלילאו, הדעה הרווחת בקרב התאולוגים של הכנסייה הקתולית הייתה שהארץ עומדת במקומה, ושהיא מרכז היקום. כל חריגה מאמונה זו נחשבה אז לכפירה, פשע שלעתים דינו היה עונש מוות. בשל השקפותיו המדעיות, הוכנס גלילאו למעצר בית עד מותו, תשע שנים לאחר המשפט.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 18:10 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  |
פעמים שאל תען. אטו בשופטני עסקינן.
|
|
עוד משהו ששכחתי לומר לך ידידי היקר לי מכל.
ארתור שופנהאור אמר משהו נפלא: כל אמת עוברת שלושה שלבים: תחילה לועגים לה, אחר כך מתנגדים לה בתוקף ובסופו של דבר היא מתקבלת כמובנת מאליה.
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 18:10:06
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 18:50 |
|
| |
אני לא מרגיש חוסר נוחות מול הטבע החייתי שלי.
למען האמת - אני מרגיש די בנוח עם זה. זה גם חלק ממני, ומהאומן שעשאני.
והרשעות שלי, שאני מביא ילד לעולם חרה שכזה - אני דווקא די נהנה בעולם ה'חרה' הזה, ובהנחה שהילד שלי ימשיך עם הגנים האופטימיים שלי - אני בטוח שהוא גם יהנה מהעולם. כן, על כל ה'חרה' שלו.
בעצם, יש לי הרגשה שהכל עניין של נקודת מבט. אם העולם בכללותו הוא רע - אז באמת צריך למצוא כל מיני הצדקות ותירוצים לחיות ולהתרבות. אבל אם בסך הכל, בסופו של יום, אני מרוצה מהעולם - אז אינני חייב כלום לאף אחד. (כמו שאף אחד לא חייב לי, פיטים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 20:33 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | אני לא מרגיש חוסר נוחות מול הטבע החייתי שלי.
למען האמת - אני מרגיש די בנוח עם זה. זה גם חלק ממני, ומהאומן שעשאני.
והרשעות שלי, שאני מביא ילד לעולם חרה שכזה - אני דווקא די נהנה בעולם ה'חרה' הזה, ובהנחה שהילד שלי ימשיך עם הגנים האופטימיים שלי - אני בטוח שהוא גם יהנה מהעולם. כן, על כל ה'חרה' שלו.
בעצם, יש לי הרגשה שהכל עניין של נקודת מבט. אם העולם בכללותו הוא רע - אז באמת צריך למצוא כל מיני הצדקות ותירוצים לחיות ולהתרבות. אבל אם בסך הכל, בסופו של יום, אני מרוצה מהעולם - אז אינני חייב כלום לאף אחד. (כמו שאף אחד לא חייב לי, פיטים...) |
|
תראה, אל תיקח את דברי אישי עכשיו, אני מדבר לגולשים עכשיו. ובכן, אתה לא יותר ממה שהנביא אומר בשר חמורים וכן גם כל צאצאיך, כי כולם נוצרו במקרה. וגם תבין שלא יזכו לשרוד כי יגייסו אותם למען המולך, או בין צאצאיך יהיה איזה מין היטלר או לפיד שיגזול את צאצאיך מהחצר האחורי של הבית שלך או של צאצאיך. ולכן שאלתי היא בשביל מה כל העמל הזה ? לא כדאי להיות חייה בלי שפה בג'ונגל ?
התורה מספרת לנו שהנחש באמת הוא כזה ולכן לא פיתח את הגוף באבולוציה. (הקיצוץ של רגליו וידיו היא רק מטפורה) הוא לא צריך רגלים וידיים ולא טעם באוכל ולא עיניים, כי הוא לא מגדל את צאצאיו והיא מושכת את בן מינה לסקס באופן דטרמיניסטית ואחרי הלידה פשוט עוזבת את צאצאיה ולא מגדלת אותן.. כל מה שמקדם את האבולוציה של כל האורגניזמים היא איזה תובנה דעתנית. כל אחד מהמינים התקדם לאן שהוא.
על פי החשיבה שלך צאצאיך (אם כן יהיה להם איזה שרידות מקרית של ברירה הטבעית) יחזרו להיות קופים כמו שחז"ל אומרים על חלק מדור הפלגה, (חלק הפכו לקופים חלק לדגים וחלק לשדים\סוג עוף לילה.
שום בורא ואמן לא יצר אותך אך ורק ההורים שלך עם כל ההישגים (לטוב ולרע) של כל אבות אבותיך אחורה בזמן עד התא האורגני הראשון.
עכשיו יש לעצור ולשאול באיזה זכות אתה נושם את האוויר שלנו ? גם היוצר שלך שהם ההורים, יצור אותך וגידלו אותך יחד עם כל החברה בהווה עד הלום, עם כל תובנות של כל אבותינו ואבות אבותינו שלנו ושל כל בני אנוש בהווה ואחורה בזמן. הכל שתהנה ותקדם את הניצחון של בני אנוש על הטבע האקראי וכמובן ניצחון על טיפשות בני אנוש כמו היטלרים למיניהם ולפידים ובנטים למיניהם.
לשבת בעולם ולהיהנות מכל עמלם של כל המיליונים מאז תא האורגני הראשון בלי לתרום את חלקך או לחליפין לגרום לצאצאיך ללכת אחורה בזמן בעמל של כל המיליארדים בהווה ובעבר ?!
מכאן לעומק הדין של בן סורר ומורה שדווקא ההורים מביאים אותו להריגה כי באמת למה להם לסבול מבן שכזה שרק זולל וסובב ?? ועוד יוליד לנו בשר חמורים כאלה היטלרים שכאלה שיהרגו את הצאצאים שלהם בעתיד ??
אתה רוצה שאני המשיך ???
ובכן אפי' התמונה הוורודה שלך, אין לו על מי לסמוך. כי 1, אתה נהנה על חשבון עבדות אחרים, הרי אתה לא חקלאי ולא חלבן ולא אופה לחם ולא אורג בדים. 2, אתה נהנה מחוקי בני אנוש תבוניים במקור, אבל דוגמטיים בהווה ולכן ההמונים יתעוררו פעם ויביאו שוב את המבול שוב את היטלר שוב את הקומיניזם שוב את המזרח ומערב.
אז זה לא שאלה רק של עתיד, זה שאלה של ההווה כך שכל דור השואה ראו את זה ממש במו עיניהם. ואם אתה חושב על עתיד צאצאיך האישיים שעמלת כל חייך ? אז התנהגותך האנוכית היא לא שאלה של תמימות רק פשוט רשעות וטמטום ביחד.
לסיכום:
אז נתתי לך כאן כמה נקודות חשיבה.
1, הורך צריכים לקחת אותך לבית דין להריגה כי אתה בן סורר קלסי של התנ"ך. וחבל להם ולכל סביבתך להשקיע בך יותר, אז הכי קל היה פשוט לקצץ לך את השמוליק אבל בשביל ביטחון שגם אתה אישית לא תזיק בעתיד למישהו ?! אז גם נהרוג אותך. זה עומק בן סורר של התורה, זה סוג רצח שמותר אך ורק להורים ודיי בצדק הרי היוצר מותר להרוג את יצירתו.
2, אתה גורם לכל עמלך ולכל עמל סביבתך בהווה ובעבר, להחזיר את בני אנוש אחורה כך שגם צאצאיך וצאצאי כל סביבתך יסבלו מצאצאיך הרשעים. כך שלא רק בעתיד נסבל ממך ושכמוך רק בהווה נסבול מהם כמו בשואה וכמו החרדים בארץ ישראל מלפיד שמבטיח לגזול את צאצאינו מהחצר האחורי שלנו.
3, אין לך זכות להשתמש עם שום דבר שבני אנוש עמלו להביא לנו עד היום. אפי' את האוויר. אתה פשוט חייב להתאבד כך יהיה לך טוב ולנו טוב. זה עומק דברי חז"ל שרשעים במותם "טוב להם וטוב לעולם"
כל זה לא מכוון אליך ח"ו כפי שאמרתי לעיל. הכתיבה שלי כאן היא לכל גולש ולכל קורה את דברי.
מקווה להבנה אוהב אותך מאוד max
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 20:44:30
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 21:01 |
|
| |
עכשיו הבנתי את העומק במשפט שאמר לי פעם חברי הטוב:
"מהו העומק שבמחשבה הסוציאלית?
- היאוש וההרס העצמי"
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 21:28 |
|
| |
| פתיאמי כתב: |  | עכשיו הבנתי את העומק במשפט שאמר לי פעם חברי הטוב:
"מהו העומק שבמחשבה הסוציאלית?
- היאוש וההרס העצמי" |
|
לא הבנתה לעומק, כי הסוציאליות היא תוצאה של קפיטליזם. כל נביאי הזעם חזו מראש את השואה ואת כל ההפיכות החברתיות שבמאות האחרונות. כל הלאומניות כל המשיחיזם כל האלילים ומה לא בעצם.
הכל בגלל דבר אחד והיא העבדות אדם לאדם, שלא נגמרת רק עם עבדות רק בעיקר כי הכסף מתכנסת אצל יחידים כך שכל בני אנוש נהפכים לעבדים לאיש אחד. ואת זה האדם לא מאפשר כלומר לבסוף חייב לבוא ההפיכות החברתיות.
אז במקום להאשים את קידוש הקניינים והכסף המתכנסת, אז מאשמים את מי ? את אלה שלא רוצים להיות עבדים ?? את אלה שלא מוכנים שנגזול מהם את הטבע ? את אלה שלא מוכנים שתעבוד עליהם בשם אלילים למיניהם ותשלח אותם להיהרג בעזה להציל את הגז הטבעי של משפחת תשובה ? הרי בלי החיילים האלה אין למשפחת תשובה את הגז הטבעי, ואין לבנקים משכנתאות ואין לתקשורת את פרנסתם וכו' וכו' כל תוקף קיומו של המדינה הדמיונית בא אך ורק בגלל תמימותם של אלה החיילים, ולהם אתה אוסר אפי' לאגור מים ומי מדבר על דיור ?
אתה מבין ?? מצחיק אותי כל פעם עם הדמגוגיה של קומיניזם וסוציאליזם, הרי כל הקללה שלהם הגיע בגלל קידוש הקניינים והכסף הרי זה מה שהיה עם פרעה ויוסף במצרים שהצליחו לגזול מכל אזרחי מצרים את אדמתם ואת גופם ובהמשך גם את כל זרע ישראל, ונכחדנו שם לגמרי, רק אחד מחמש או מחמישים יצאו בשן ועין משם.
כמה טיפשים אפשר להיות ? הרי הם לא תובנות חדשות, הרי מאז מצריים יודעים את זה כל ילד בחידר.
תוקן על ידי maxmen ב- 20/07/2014 21:37:47
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 00:06 |
|
| |
ראיתי עכשיו בכוורת במדורה של היום (כאן http://www.bhol.co.il/article_old.aspx?id=71174) משהו יפהפה ואלי גם הקפיטליזם שבינינו בוודאי יסכימו עם חברת סנו.
כידוע תורכיה היא מדינה אנטישמים ומנהיגו הוא לא פחות מהיטלר משוגע קטן. ובכן שאלו אנשי כוורת למה לפרנס את חברת סנו שמייצרת בתורכיה (שמייחלת למפלתינו) את המוצרים שלה ??
ובכן תשובת חברה סנו לכוורת: האם מה שמעניין אותכם היא איפה אנו מייצרים את המוצרים ?! מדוע לא מעניין אותכם למה החרדים לא מתגייסים ולא לוקחים חלק במלחמה.
(אז הנה אנו מתגייסים למלחמה ומחרימים את סנו שמשתפת פעולה עם תורכיה ומפרנסת את האויביים שלנו.)
מה שאני רוצה להראות לך, זה שהנה גם החרדים צריכים למות בעזה כדי שהמנוולים של סנו יכלו בשקט לפרנס את התורכים.
לסיכום: הכשל שהקפיטל זועקת עד השמים. שבאים להחרים יבוא כמו מתורכיה ? הקפיטל זועק שבלי יבוא אין יצוא. (ודיי בצדק הרי זה שני צדדים של אותו מטבע) אבל החמורים לא מבינים שאין בכלל לא יבוא ולא יצוא בלי חיילים. ולכן כן צריך להחרים כל אויב. כמו סנו וכל מי שמשתף פעולה עם השונאים שלנו.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 00:09:20
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 17:41 |
|
| |
לחסדא מה גורם לך לחשוב שבנט שונא חרדים?
זה שהוא לא מסכים עם החרדים בכל מיני דברים לא אומר שהוא שונא אותם. מאיפה בדיוק הגעת למסקנה שהוא שונא אותם? אגב גם לפיד לא ברור לי שהוא שונא חרדים.
|
|
|
|
|