|
|
| נשלח ב-21/7/2014 17:58 |
|
| |
| מתעניין12 כתב: |  | | זה שהוא לא מסכים עם החרדים בכל מיני דברים לא אומר שהוא שונא אותם. מאיפה בדיוק הגעת למסקנה שהוא שונא אותם? אגב גם לפיד לא ברור לי שהוא שונא חרדים. |
|
אפי' ששאלת את חסדא, אני השיב גם כן.
לפיד שזעק מעל בימת הכנסת בפני כל האומה כלפי החרדים שהוא יגזול את צאצאי החרדים מאחורי החצר האחורית של הבית שלהם. זה נקרא היטלר קטן.
בנוגע לבנט לבית היהודי בכלל: עצם שיתוף הפעולה עם ההיטלר הקטן לפיד וחבר מרעיו, מספיק לנו לדעת את הפרצוף של הבית של הגויים האלה.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 18:27:50
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 18:41 |
|
| |
מקס - יש לך קישור לדברים האלה שלטענתך אמר לפיד? בנט חושב שבכל מקרה לפיד הצלחת לפיד בביצוע דבר זה (לפי טענתך כמובן) לא יצא לפועל כך ששוב מה טענתך על בנט שיתוף הפעולה שלו עם לפיד לא יביא את הוצאת ילדי החרדים מידי הוריהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 19:05 |
|
| |
| מתעניין12 כתב: |  | | מקס - יש לך קישור לדברים האלה שלטענתך אמר לפיד? בנט חושב שבכל מקרה לפיד הצלחת לפיד בביצוע דבר זה (לפי טענתך כמובן) לא יצא לפועל כך ששוב מה טענתך על בנט שיתוף הפעולה שלו עם לפיד לא יביא את הוצאת ילדי החרדים מידי הוריהם. |
|
1, זה נמצא בציר הזמן שלי בפייסבוק וחסמו לי את הפייסבוק עד שאני אתן להם דרכון ממשלתי להזדהות. (סתם כך להראות את הבלוף של פייסבוק שהם משרתי המשטרים כמו שאר התאגידים) בכל אופן אתה יכול לראות את זה בציר הזמן שלי.
2, זה לא משנה הבפועל, כי שאלת מנין שהוא שונאה חרדים בטירוף אז המשפט הזה היא הוכחה. שהוא היטלר קטן. המשפט הזה ייזכר לכל אורך ההיסטוריה היהודית בעתיד, הוא יכנס יחד עם כל הדמויות ההיסטוריות שרדפו יהודים בטירוף.
3, הבית ההודי התחיל עם ישראל שלי ועוד ועוד כלומר התחילו טוב כמו שבית יהודי צריך להתנהל בלי פוליטיקה זולה. והנה מה יצא מכל הבית היהודי שהם הרודפים הכי גדולים של החרדים ?? במקום לעסוק בבית יהודי ובישראל שלי ???
אף אדם חוץ מפלגתי לא חלם שזה מה שיצא מהם וחבל מאוד, כי כדי להציל את הכיסא שלהם היו מוכנים להחרים את החרדים מהממשלה ולרדוף אותם עד חורמא בכל תחום דתי חברתי וכלכלי.
אגב: בלי קשר לחרדים, התברר שהבית היהודי היא מפלגה שדוגלת בטירוף בקפיטליזם החזירי. כך שמבחינת זה כל עם ישראל יסבלו ממנה כמו שאנו סובלים מביבי ופישר ונערי האוצר שונאי היהודים בטירוף. ביתר הרחבה בעניין, תראה בדף הפייסבוק שלי.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 19:10:33
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 19:21 |
|
| |
בסוף מצאתי בשבילך
זה מה שכתבתי לדף שלי
מר לפיד, אולי תאזין כאן (מדקה 1:34 לפיד לחרדים: "הייתם עד עכשיו על מאדים? הגירעון על שמכם" ) אתה אומר מרוב שנאה כלפי חכים חרדיים "הישר מהחצר האחורי שלך" אתה תגזול את ילדיהם. מה אתה היית אומר אילולי מישהו היה אומר לך שהוא יגזול את ילדיך מהחצר האחורי שלך ? אז אנא זה לא וויכוח בין אחים ואוהבים.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 19:24:53
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 21:37 |
|
| |
מקס הוא לא מדבר על גזילת ילדים הוא מדבר על גיוס
הוא לא מדבר מתוך שנאה הוא מדבר מתוך כעס. גם אם נניח שהוא טועה וחרדים לא צריכים להתגייס לא מדובר כאן על טעות לא סבירה שאפשר לומר עליה שהיא באה משנאה מצד הציבור החילוני גם בהנחה שזו טענה מוטעית זוהי בכל אופן טענה סבירה שהחרדים צריכים להתגייס כמו כולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 22:18 |
|
| |
| מתעניין12 כתב: |  | | הוא לא מדבר מתוך שנאה הוא מדבר מתוך כעס. גם אם נניח שהוא טועה וחרדים לא צריכים להתגייס לא מדובר כאן על טעות לא סבירה שאפשר לומר עליה שהיא באה משנאה מצד הציבור החילוני גם בהנחה שזו טענה מוטעית זוהי בכל אופן טענה סבירה שהחרדים צריכים להתגייס כמו כולם. |
|
הוא אומר דיי פשוט, אני שולט בך ובבניך ואני אקח אותם מהחצר האחורי של הבית שלכם. חוץ מזה שדברים כאלה יכולים לצאת רק מבריון שכונתי הוא גם מראה את השנאה שלו מצורת הדיבור (מהחצר האחורי של הבית) וגם מראה את בורותו מהי חברה ומדינה. הוא בבורותו באמת ובתמים חושב שאפשר לשלוט באזרחים ולקחת מהם את צאצאיהם מהחצר האחורי של הבית.
צרף יחד את כל מה שאמרתי וקבל היטלר קטן. הרי אייך צמח היטלר גדול ? אך ורק הצירוף הזה של בריון שכונתי עם בורות מוחלטת במדעי החברה ומדינה + שנאה מטורפת = היטלר גדול.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 22:18:35
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 22:31 |
|
| |
כנראה חסר לך רקע ולכן אתה לא יורד לסוף זעקתו שם.
הוא (ועוד אביו) עומד מאחורי הארגונים שפועלים למען חזרה בשאלה. (רק לא מזמן הוא שחרר הרבה כסף לארגונים האלה (אחרי שזנח אותם אחרי הבחירות) רק אחרי שהתאבדו כמה מהם.) הוא יודע טוב טוב מה הצבא יכול לעזור לו בגזלת צאצאי החרדים, זה לא הצורך שלו בנטל הרי הוא בעצמו לא השתתף בנטל. הוא באמת ובתמים רוצה לגזול את צאצאי החרדים מהחצר האחורי של הבית שלהם. הצבא היא רק עוד דרך אייך להשיג את זה.
עכשיו תחזור להשתלחות הבריונית וההיטלרית שלו בכנסת ותבין את עוצמת השנאה שלו וכמה באמת התכוון לכך, פשוט לגזול את צאצאי החרדים מהחצר האחורי של הבית שלהם.
תוקן על ידי maxmen ב- 21/07/2014 22:35:04
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 22:34 |
|
| |
האם כל מי שחושב שלמדינה מותר לעשות גיוס חובה זמן מסוים לאזרחיה הוא "היטלר קטן"???? זה דבר מצוי בהרבה מדינות וכמדומני שבכל מדינה בשעת מלחמה יש גיוס חובה. כולם "היטלרים קטנים"???? גם אם נניח שזו טעות ולמדינה אין זכות לגיוס חובה של אזרחיה מה זה קשור להיטלר???? לגבי הסגנון לא ידוע לי ש'בחצר האחורי' הוא ביטוי גנאי. לא ברור לי כל כך הכוונה בזה אבל נראה שכוונתו שיש בישיבות כאלו שלא לומדים והם יתגייסו. בכל אופן אין כאן שום דבר המראה באופן הגיוני על שנאה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 22:42 |
|
| |
| מתעניין12 כתב: |  | | האם כל מי שחושב שלמדינה מותר לעשות גיוס חובה זמן מסוים לאזרחיה הוא "היטלר קטן"???? זה דבר מצוי בהרבה מדינות וכמדומני שבכל מדינה בשעת מלחמה יש גיוס חובה. כולם "היטלרים קטנים"???? גם אם נניח שזו טעות ולמדינה אין זכות לגיוס חובה של אזרחיה מה זה קשור להיטלר???? לגבי הסגנון לא ידוע לי ש'בחצר האחורי' הוא ביטוי גנאי. לא ברור לי כל כך הכוונה בזה אבל נראה שכוונתו שיש בישיבות כאלו שלא לומדים והם יתגייסו. בכל אופן אין כאן שום דבר המראה באופן הגיוני על שנאה |
|
1, אין דבר כזה גיוס בכוח בשום אומה מתורבתת. 2, לא מדובר כאן על גיוס כפי שהסברתי לך לעיל. הגיוס היא רק עוד דמגוגיה זולה.
אגב: אם באמת יגייסו בכוח ? אז המדינה היא מדינת של היטלרים. מה לא מובן כאן ? יש שאלה עקרונית האם המשטר הוא למען האזרחים או האזרחים הם למען המשטר. היום אין בשום אומה שאלה כזו רק כולם פה אחד חושבים שהישות היא למען אזרחיה ולא ההפך.
עכשיו, יש הבדל בין בור ועםארץ לבין שנאה, הבור ועם ארץ חושב שהוא זכה בבחירת אז הוא דיקטטור לארבע שנים. השונא חושב יותר מיזה שהוא גם יכול לגזול ממך את הילדים מהחצר האחורי של הבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 23:26 |
|
| |
[מקס,
לא קראתי הכל (אני מתנצלת), אבל בכ"ז, תמיד חשוב לדייק...
כתבת - "אין דבר כזה גיוס בכוח בשום אומה מתורבתת". ובכן, בכמה וכמה אומות מתורבתות נהוג גיוס חובה צבא גם בימינו, ובאומות מתורבתות אחרות הוא היה נהוג עד לא כ"כ מזמן, בודאי במצב של מלחמה (ובישראל, כידוע - ולצערי הרב מאוד - יש כל הזמן מלחמה). אז שתי אפשרויות לפנינו: א) אתה כותב קלישאות חסרות בסיס במציאות, מתוך תקווה שאף אחד לא ישים לב, או סתם מתוך בורות. ב) ההגדרה שלך ל"אומה מתורבתת" חלה רק על מדינה שאין בה גיוס חובה (ומעולם לא היה בה כזה), והטיעון שלך לא רק מעגלי, אלא שהוא לא מבוסס על תקשורת לשונית עם הסובבים אותך.
כנ"ל, אגב, לגבי אמירה אחרת שלך - "יש שאלה עקרונית האם המשטר הוא למען האזרחים או האזרחים הם למען המשטר. היום אין בשום אומה שאלה כזו רק כולם פה אחד חושבים שהישות היא למען אזרחיה ולא ההפך" דומני שמי שטען "אל תשאל מה מדינתך יכולה לעשות בשבילך, אלא מה אתה יכול לעשות בשביל מדינתך", לא היה ישראלי ... אגב, באופן אישי אני מאמינה שזו אמירה כמעט-פשיסטית (באנדרסטייטמנט), אבל היא קיימת עמוק בתודעת "אומה מתורבתת" אחת, או לפחות "אומה" די גדולה ומשפיעה בעולם, ומטופש לטעון ש"אין בשום אומה" וכו'...
ועוד שאלה בעניין דומה - האם הבעיה עם היטלר הייתה שהוא דרש לגייס יהודים בכוח לצבא? מה זה הזלזול הזה באינטיליגנציה של הכותבים וקוראים כאן בפורום?]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 23:39 |
|
| |
את לא יודעת להבדיל בין גיוס חובה לבין גיוס בכפיה ובכוח ??
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 23:42 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | "אל תשאל מה מדינתך יכולה לעשות בשבילך, אלא מה אתה יכול לעשות בשביל מדינתך", לא היה ישראלי ...
|
|
אם נלך על פי דרכיך אז אני אשאל אותך האם את חיה במאה ה19\20 ??? כל ההוגים הפוסט מודרניים שוללים את האמירה הזו מכל בכל. ראי קפיטליזם וחירות מיד בהתחלת הספר ואם תרצי אני הביא לך מכל הספרות של המאה העשרים ואחד והמאה הקודמת.
תוקן על ידי maxmen ב- 22/07/2014 00:05:50
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 23:44 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [ ועוד שאלה בעניין דומה - האם הבעיה עם היטלר הייתה שהוא דרש לגייס יהודים בכוח לצבא? מה זה הזלזול הזה באינטיליגנציה של הכותבים וקוראים כאן בפורום?]
|
|
הסברתי שוב ושוב למה היטלר ועל תתקפי אותי לפני שאת בודקת מה אני אומר. נוו באמת,,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 23:44 |
|
| |
| אמשלום כתב: |  | [מקס,
לא קראתי הכל (אני מתנצלת), אבל בכ"ז, תמיד חשוב לדייק...
|
|
חבל מאוד באמת...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 00:06 |
|
| |
מקס. מה ההבדל בין גיוס חובה לגיוס בכפיה? איזו ארץ אתה מכיר שלא הענישו את מי שסרב להתגייס בשעת מלחמה? ואחרי הכל מה הקשר להיטלר???
|
|
|
|
|