| נשלח ב-20/7/2014 00:51 |
|
| |
דייטים-"בטיימינג מושלם"
היי באוירת המלחמה והאזעקות מעניין האם יצא לכם פעם לצאת לדייט דווקא בזמן ובמקום הכי לא מתאים ?
אם כן שתפו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:08 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | דייטים-"בטיימינג מושלם"
היי באוירת המלחמה והאזעקות מעניין האם יצא לכם פעם לצאת לדייט דווקא בזמן ובמקום הכי לא מתאים ? אם כן שתפו |
|
היה פעם שהגעתי לחתונה בזיווג שני של החתן השדכן, ישר אחרי האירוע השדכן הפגיש אותי עם בעלה של מנהלת מידרשה,והוא שאל וחקר.. השדכן גם תיכנן להפגיש אותי עם מישהיא, זה לא הסתדר לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:36 |
|
| |
שבוע שעבר.........בדרך לפגישה היתה אזעקה ואחרי שחזרתי הבייתה בדיוק הייתה עוד אחת...כאילו חיכתה שאחזור:)
רציף- לוממש ברור מה כתבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 13:39 |
|
| |
אני יצא לי להפגש בערב יום השואה חפשנו מסעדה לשבת ולא מצאנו בסוף ישבנו על ספסל ברחוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 16:05 |
|
| |
| bm308 כתבה: |  |
שבוע שעבר.........בדרך לפגישה היתה אזעקה ואחרי שחזרתי הבייתה בדיוק הייתה עוד אחת...כאילו חיכתה שאחזור:)
רציף- לוממש ברור מה כתבת... |
|
מה לא ברור ? השדכן אמר לי שיכול להיות שיפגיש אותי עם מישהי נחמדה מעזרת נשים, בסוף זה לא הסתדר לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 16:10 |
|
| |
פעם נפגשתי עם שדכנית בחורה חרדית נחמדה, בעלת תשובה, צרפתיה, חבדניקית, בשכונה חרדית.. ישבתי בחוץ, בחצר של הבניין, היה שקט, היא כיבדה אותי בפסטה.. וראיתי אצלה במחשב תמונות של בחורות שהיא השיגה בגניבה מאיזה אירגון שידוכים.. בחרתי כמה תמונות שמצאו חן בעיני.. בסוף כמובן לא יצא מזה כלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 22:43 |
|
| |
מלכתחילה כעת בתקופת המלחמה זה לא בדיוק זמן לפגישות..מחכה שירגע קצת.. האם נפגשתי בזמן לא מתאים? ממ..פעם יצאתי להיפגש מיד אחרי העבודה ..בחיים לא אעשה זאת שוב..הריכוז היה ממני והלאה..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2014 08:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  | פעם נפגשתי עם שדכנית בחורה חרדית נחמדה, בעלת תשובה, צרפתיה, חבדניקית, בשכונה חרדית..
ישבתי בחוץ, בחצר של הבניין, היה שקט, היא כיבדה אותי בפסטה.. וראיתי אצלה במחשב תמונות של בחורות שהיא השיגה בגניבה מאיזה אירגון שידוכים.. בחרתי כמה תמונות שמצאו חן בעיני.. בסוף כמובן לא יצא מזה כלום
נשלח מהאנדרואיד שלי
גם פסטה וגם תמונות מעניין תביא את הפרטים של השדכנית הזאת
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:02 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | פעם נפגשתי עם שדכנית בחורה חרדית נחמדה, בעלת תשובה, צרפתיה, חבדניקית, בשכונה חרדית.. ישבתי בחוץ, בחצר של הבניין, היה שקט, היא כיבדה אותי בפסטה.. וראיתי אצלה במחשב תמונות של בחורות שהיא השיגה בגניבה מאיזה אירגון שידוכים.. בחרתי כמה תמונות שמצאו חן בעיני.. בסוף כמובן לא יצא מזה כלום נשלח מהאנדרואיד שליגם פסטה וגם תמונות מעניין תביא את הפרטים של השדכנית הזאת  |
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:09 |
|
| |
פעם יצאתי עם מישהי, היא חלבה אותי יפה יפה.. היא גרה בבני ברק, וכל פגישה נסענו עם מונית לתל אביב, לאכול במסעדה, כי הגברת לא הספיקה לאכול ארוחת ערב, וחזרנו עם מונית.. וככה למשך כמה וכמה פגישות, לפחות היא היתה בלונדינית מעניינת, והיה כיף. נתתי בהבנה שככה זה החיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:32 |
|
| |
היי
| רציף כתב: |  | פעם יצאתי עם מישהי, היא חלבה אותי יפה יפה..
היא גרה בבני ברק, וכל פגישה נסענו עם מונית לתל אביב, לאכול במסעדה, כי הגברת לא הספיקה לאכול ארוחת ערב, וחזרנו עם מונית..
וככה למשך כמה וכמה פגישות,
לפחות היא היתה בלונדינית מעניינת, והיה כיף.
נתתי בהבנה שככה זה החיים
נשלח מהאנדרואיד שלי
עוד בלונדינית שהצליחה לנצל את החולשה הגברית
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:37 |
|
| |
בס"ד
זה מה שמגיע לגברים שרודפים אחרי חוטי שיער.......
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 12:59 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 13:41 |
|
| |
היה פעם
ששדכנית ידועה, רבנית, חרדית, נשואה, שאירחה אותי לשהות בביתה כמה זמן שארצה, עד שהיא תמצא לי שידוך. והיא היתה בטוחה שהיא תמצא לי שידוך. בעלה לא התנגד לרעיון. אחרי לילה ראשון, עזבתי, לא אהבתי את המקום.. היה חם בחדר. היא הספיקה להציע לי מישהיא ממש לא מתאימה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 08:39 |
|
| |
|
|
|
|
|