בית פורומים שידוכי חרדים

מתי ואיך מסיימים פגישה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/7/2014 12:57 לינק ישיר 

מלחיץץ קודם כל, מי חוזר מפגישה בבוס?
טוטי: חשוב שתביני שמבחינתי בחור טוב באמת ורציני לא יחזיר בחורה בפגישות ראשונות בשעות מאוחרות!
גמלי קרה שנפגשתי עד שעות מאוחרות אבל לא בפגישות ראשונות!!! זה לדעתי לא מתאים. פעם היה לי מישו ששאל אם זה בסדר וזה היה בפגישה שלישית ונתן לי להרגיש מאוד בנח אם אומר כן/לא, גם לזה יש דרכים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 13:06 לינק ישיר 

בס"ד

אז איך בדיוק חוזרים?בקורקינט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 13:13 לינק ישיר 

לא, במונית. (אא"כ יש לבחור רכב ואם הוא מציע..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 13:15 לינק ישיר 

בס"ד

במונית לבד או עם הבחור?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 13:31 לינק ישיר 

tootii2 כתב:
חייכנית770 כתבה:

בס"ד

ככה בחור ג'אנטלמן מסיים: א.מחכה שהבחורה תסיים את דבריה ושואל אם יש לה עוד משהו לספר...
ב.כשהיא סיימה לדבר הבחור אומר בחיוך שהוא היה שמח להמשיך לדבר אך השעה נהייתה מאוחרת/שהאוטובוס שלי יכול לברוח...וחשוב לי ללוות אותך לתחנה כדי שלא תישארי שם לבד בלילה,אז בוא נמשיך לדבר עד התחנה..(= מה את אומרת"? 

הבחור שיסיים איתי פגישה באחת מהדרכים האלו, זו כמראה תהיה הפעם האחרונה שנראה אחד את השני...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אז איך את ממליצה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 13:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

במונית לבד או עם הבחור?

תלוי לפי התנאים,
הבחור מסכם עוד עם השדכנית איך הבחורה תגיע הביתה,
ואז לפי איפה שהיא גרה, וכפי שסוכם מראש.
זה בסדר שכבר בפגישה הראשונה הבחור יקח את הבחורה הביתה במונית, או יקרב אותה ליעד.
והבחור משלם,
כי כך מנהג המדינה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 13:44 לינק ישיר 

בס"ד

החבדניקים בקושי משלמים על המים...ואף פעם לא סוכם עם השדכנית מה יהיה בסוף הפגישה...
בקושי הן עונות לטלפון...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 13:51 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד

החבדניקים בקושי משלמים על המים...ואף פעם לא סוכם עם השדכנית מה יהיה בסוף הפגישה...
בקושי הן עונות לטלפון...

חייכנית תבקשי "מהתמים" שיחזיר אותך בטנק המבצעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 14:04 לינק ישיר 

בעיקרון כשאני חוזרת במונית זה עם הבחור וכולחד יורד במקום בו מתאים לו ובדר"כ אני מבקשת לשלם על הנסיעה חצי חצי וחלק נותנים לי וחלק מסרבים ומשלימים באופן מלא, מה שאני פחות בעד.
ואם כבר מדברים פה על סיכומים מראש- היה לי מקרה של בחור שהגיע עם רכב בפגישה ראשונה ושאל את השדכנית אם זה מתאים שיציע להחזיר אותי, היא ענתה שנראה לה שכן ובזו הדרך הציע לי אם אני מוכנה או לא....... ולאומת זאת יש כאלה שישר הולכים לחניה וזה בשיא הטביות.. בקיצור תלוי באופי שלהם ובזרימה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 14:06 לינק ישיר 

בס"ד

זה רעיון 
לב שופך,תעשה מה שאמרתי ואל תתייחס לתותי.כך בחור טוב מתנהג.דואג לבחורה ומאידך לא נדבק.אם הבחורה מסרבת באמת-אז ללוות אותה עד איפה שהיא רוצה ולהרפות.(למרות שאני חושבת שיש בחורות שחשות גיבורות ולא מבינות את הסכנות..והן בבחינת ילד קטן וטיפש.)
אבל מה שלא יהיה צריך לסיים "בהייתי מאד שמח להמשיך לדבר אבל...." ולא ב"טוב בוא נזמין חשבון"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 14:33 לינק ישיר 

bm308 כתב:
בעיקרון כשאני חוזרת במונית זה עם הבחור וכולחד יורד במקום בו מתאים לו ובדר"כ אני מבקשת לשלם על הנסיעה חצי חצי וחלק נותנים לי וחלק מסרבים ומשלימים באופן מלא, מה שאני פחות בעד.
ואם כבר מדברים פה על סיכומים מראש- היה לי מקרה של בחור שהגיע עם רכב בפגישה ראשונה ושאל את השדכנית אם זה מתאים שיציע להחזיר אותי, היא ענתה שנראה לה שכן ובזו הדרך הציע לי אם אני מוכנה או לא....... ולאומת זאת יש כאלה שישר הולכים לחניה וזה בשיא הטביות.. בקיצור תלוי באופי שלהם ובזרימה....

בס"ד

אם את והוא גרים בעיר אחרת זה קצת מסובך...מה שלא יהיה אני לא נוסעת עם נהג מונית לבד בלילה.
א.זה ייחוד ב.זה מסוכן ג.יכול להיות שהנהג ערבי ד.אני מפחדת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 14:46 לינק ישיר 

א. בדר"כ לוקחים מונית מתחנה או ממלון כך שלא יצא לי לעלות עם ערבים, אבל בלי קשר אני אפחד לעלות על מונית לבד בלילה גם אם הנהג יהיה עם כיפה... והבחורים יודעים את זה ולא נותנים לך להישאר איתו לבד.. לי בכולופן זה לא קרה.
ב. יצא לי פעם אחת שהבחור היה צריך להגיע לירושלים והוא עלה מהתחנה שליד האיזור שלי כך שנסע איתי כולהדרך.

מקווה שבעתיד לא יהיו פשלות כמו שציינת כי עד עכשיו הגיזרה הזו דיי היתה שקטה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 14:59 לינק ישיר 

בס"ד

כנרה שבכל גזרה הנורמות אחרות...
אצלי עוד אמא התלוננה שבקשתי מבנה שילווה אותי לתחנה וקראה לי "שתלטנית"...את קולטת??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/7/2014 15:57 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

בקושי הן עונות לטלפון...

את מדברת על צעירים שלא יודעים מחיים שלהם.
אולי זה קצת קשור לחבדניקים ששקועים בעולם משלהם, והם לא מתעמקים מה שנהוג, הם אף פעם לא שמעו שעל הבחור מוטל החובה לדאוג לבחורה איך היא מגיעה הביתה בשלום.
הרבה צעירים הם ככה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2014 16:02 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בס"ד

כנרה שבכל גזרה הנורמות אחרות...
אצלי עוד אמא התלוננה שבקשתי מבנה שילווה אותי לתחנה וקראה לי "שתלטנית"...את קולטת??

אולי את נשמעת להם שתלטנית מסיבה אחרת, והשדכנית לא ציטטה לך את כל השיחה שהיתה לה עם האמא החששנית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מתי ואיך מסיימים פגישה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.