אתם יוצאים לפגישות בתקופה הזאת כשהזקן מעטר את פניכם(לאשכנזים שביננו + ספרדים משתכנזים)?
בנות, אתן לוקחות את הדברים בפרופורציה הנכונה, או ש"וואו, גדל לו מהר" "הוא נראה מבוגר עם הזקן הזה" וכו'?
נשלח ב-20/7/2014 12:09
דודכהן822 כתב:
נדוש, אני יודע. אבל...
אתם יוצאים לפגישות בתקופה הזאת כשהזקן מעטר את פניכם(לאשכנזים שביננו + ספרדים משתכנזים)?בנות, אתן לוקחות את הדברים בפרופורציה הנכונה, או ש"וואו, גדל לו מהר" "הוא נראה מבוגר עם הזקן הזה" וכו'?
תלוי בבחורה. יש שזה לא מפריע להן בכלל, או מנסות להתעלם... ויש שיוצאות מפרופורציות...
לדעתי, זיפים גם אם הם קצת גדולים מהנורמל זה לא ככ נורא ... אבל אם כן יש פגישה אולי כדאי 'להרגיע לפני' ואולי גם לדון בזה. כך יהיה סיכוי שאולי תדע מה היא חושבת...
אני ממליץ לך לשלוח תמונה בבירורים שבה אתה מגולח ככה שהבחורה תקבל פרופורציות ולא תחשוב שהיא נפגשת עם פעיל חמאס
נשלח ב-20/7/2014 15:01
אבל בסופו של דבר היא עלולה לחשוב ששלחתי לה תמונה מלפני 5 שנים ויותר
נשלח ב-20/7/2014 15:03
בס"ד
אם אתה במצב כזה שצומחים לך שערות מפחידות...עדיף שתיקח חופשה משידוכים עד שיהיה מותר להתגלח.
נשלח ב-20/7/2014 15:08
דודכהן822 כתב:
אבל בסופו של דבר היא עלולה לחשוב ששלחתי לה תמונה מלפני 5 שנים ויותר
תגיד לשדכנית שתאמר לה שזה תמונה עדכנית חוץ מזה מהסגנון שלך היא תלמד להכיר אם אתה אחד שמגלח מה גם שבדרך כלל ה
הזקן נראה כמו זכר לחרבן אז היא לא צריכה לחשוב שככה אתה נראה
נשלח ב-20/7/2014 22:22
חייכנית770 כתב:
בס"ד
אם אתה במצב כזה שצומחים לך שערות מפחידות...עדיף שתיקח חופשה משידוכים עד שיהיה מותר להתגלח.
אני לא ילד, טבעי שיגדל לי זקן.
נשלח ב-20/7/2014 22:27
דודכהן822 כתב:
חייכנית770 כתב:
בס"ד
אני לא ילד, טבעי שיגדל לי זקן.
יש זקן תלתלים זוועה כזה... ויש זיפים... שסביר להניח שיגדל...