בית פורומים בחדרי חרדים

יום הכיפורים של השבכ והמודיעין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2014 07:52 לינק ישיר 
יום הכיפורים של השבכ והמודיעין

שיצאנו לצוק איתן, היה איום אחד וברור, טילים על ערי ישראל.
המטרה: מאזן אימה מול החמאס על מנת שיהיה שקט.

שנכנסנו לעזה קרקעית, מתברר שהמערך הרקטי זה משחק ילדים לעומת האיום המטורף של המנהרות.
עשרות מנהרות לכל הישובים בסביבה, שביום פקודה חלילה עשרות מחבלים היו חודרים לכל הישובים בסביבה, חוטפים, רוצחים ועושים פיגוע הגדול בהסטוריה החמאסית.
בחסדי שמים גילו חלק מהתוכניות.

וכאן נשאלת השאלה:
אם המודיעין ידע על האיום של המנהרות, איפה היינו עד עכשיו? נתנו למזל לשחק שעדין לא הגיע הפקודה החמאסית?
ואם לא ידעו זה אחד המחדלים החמורים ביותר של המודיעין.
ארוע בסדר גודל כזה זה אסון שרק בחסדי שמים נמנע.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:09 לינק ישיר 

זה לא שלא ידעו - פשוט לא היו יחסי ציבור לידיעה הזו. ידעו אבל לא הפנימו. אפשר לעשות גוגל על כתבות ישנות ולראות שידעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:10 לינק ישיר 
הודעה שקבלתי

השב"כ חקר כמה בכירים מהחמאס ומה מסתבר שכל ה45 מנהרות שהם חפרו מגיעים לישובים גם הראו בחדשות שהמנהרות עוברות תחת בתים של אנשים
הערבים תכננו בערב ראש השנה הזה לצאת מכל המנהרות ישר לחדרי אוכל של כל הישובים בדרום
מכל מנהרה 200 מחבלים ולהרוג את כל היהודים
לעשות פיגוע ראווה ולהשתלט על ישוביי הדרום שבעוטף עזה

לא יודע אם נכון.
אבל לא רחוק מהמציאות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:20 לינק ישיר 

מתבר שיש להם יכולת מוכחת. ולא עשו כמעט כלום.
זה המחדל הגדול.
רק על זה לבד היה צריך לצאת למלחמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:23 לינק ישיר 

אני גם חושב שהיה פה נס שמצאו עכשיו את המנהרות לפני שקרה אסון גדול ואכן היה פה מחדל מודיעיני גדול שצריך בסיום המלחמה להפיק ממנו לקחים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:46 לינק ישיר 

לצערנו בכל אירוע מלחמתי מתגלה כשלונו של המודיעין, גם רואים שהכשלונות שלו הולכים ומחריפים ממלחמה למלחמה, לא שאין בו הצלחות אבל הכשלונות מעיבים על הצלחותיו,
במערכה הזו המודיעין אחראי להרבה טעויות החל מנושא המנהרות ועד הערכת כוחו הצבאי של החמס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 08:55 לינק ישיר 

alieel כתב:

לצערנו בכל אירוע מלחמתי מתגלה כשלונו של המודיעין, גם רואים שהכשלונות שלו הולכים ומחריפים ממלחמה למלחמה, לא שאין בו הצלחות אבל הכשלונות מעיבים על הצלחותיו,
במערכה הזו המודיעין אחראי להרבה טעויות החל מנושא המנהרות ועד הערכת כוחו הצבאי של החמס.

זה לא פרט קטן וזניח.
זה איום אסטרטגי ויעד מרכזי של החמאס לבנות עיר מנהרות.
לא יתכן שכזה איום לא הוצלב מכל האנשים שידעו בחמאס.
זה פשוט חור שחור ענק שיכל לעלות ברצח של מאות.
גלעד שליט יכל להיות פרומו לגהינום שיכל חלילה להיות פה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 09:00 לינק ישיר 

חייבים להודות

אריה דרעי דיבר על המנהרות האלו כל הזמן בכל הראיונות שלו,א"א להגיד שלא ידעו,בחרו שלא לטפל בזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 09:21 לינק ישיר 

מדובר בתשתית עצומה של פלישה תת קרקעית לשטח ישראל. קשה לחשוב על עילה למלחמה מוצדקת מזו. ועדיין השאלה היא מה הטעם בהשמדת תשתית המנהרות כשעוד שנה או שנתיים יבנו הכול מחדש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 09:32 לינק ישיר 

זריחת_עץ כתב:
מדובר בתשתית עצומה של פלישה תת קרקעית לשטח ישראל. קשה לחשוב על עילה למלחמה מוצדקת מזו. ועדיין השאלה היא מה הטעם בהשמדת תשתית המנהרות כשעוד שנה או שנתיים יבנו הכול מחדש.

האמצעים לגילוי מנהרות כבר קיימים ואם יפזרו אותם לאורך הגבול תפחת בהרבה האפקטיביות שלהם אף אם פתחיהם יהיה בתוך השטח העזתי, כי כשאתה יודע היכן ממוקמת פתח מנהרה למעשה אתה סוגר עליה.
וזה מה שיקרה עכשיו לכל אורך הגבול יושתלו חיישנים לגילוי מנהרות החל מקליטת רעשים ועד פליטה טרמית משתנה וכו' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 09:46 לינק ישיר 

יש לי עוד איזה יום כיפור קטן..
הצבא כל הזמן מתלונן שמקצצים לו ואין תקציבים, כשמגיע שעת הכושר למלחמה אז הצבא אומר שהוא מוכן לכל מה שהדרג המדיני יאמר לו, כעת מתברר שנכנסו לעזה עם נמגשי"ם לא ממוגנים מחוסר תקציב??? ולכן רוב החיילים נהרגו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 10:02 לינק ישיר 

נראה שהמודיעין לא הפנים את איום המנהרות של הסורים המומחים במנהרות [תשאלו את אסאד כמו הוא סובל מהם] ואולי גם הלבנונים [אולי יחצבו מנהרה גם בשטח ההררי].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 10:07 לינק ישיר 

ידעו גם ידעו אבל לא עשו כלום.
בדיוק כמו היהודים באירופה של 1939 שידעו את כוחו וכוונותיו של הצורר הגרמני ימ"ש ולא עשו כלום.
בדיוק כמו שידעו על הכוננות בצבא מצרים ערב יוה"כ ב73 ולא עשו כלום.
בדיוק כמו שידעו על המנהרות בגבול מצרים שמעבירות אלפי טילים ולא עשו כלום.

אנחנו ב"ה יודעים הכל אבל לא עושים עם זה כלום.
בדיבורים אנחנו אלופים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 10:18 לינק ישיר 

אבל רק את יהודי השואה מעזים להשמיץ שכביכול הלכו כצאן לטבח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2014 10:38 לינק ישיר 

נכתב ע"י עמית רייכר לפני 3 ימים:

ומה אם. ומה אם רשת מינהרות החמאס התמנונית, המסועפת המתוחכמת, שזרועותיה הרבות נשלחות כפתחי יציאה נסתרים בתוך ישובים בישראל, ונבנתה בתכנון סמוי וקפדני במשך שנים, מה אם היא נועדה לתכנית הרבה יותר גדולה, מאשר ביצוע פיגועים גדולים בישראל. מה אם היא נועדה לשמש פרוזדור לציר הרשע, חמאס תורכיה ואיראן, יחד עם מצרים הקודמת של הנשיא מורסי, להעביר אלפי לוחמים חמושים מסיני, דרך המינהרות, אל תוך ישראל במטרה להפתיע, לכבוש, ולהשמיד אותנו. את כולנו, ימין ושמאל, חד וחלק. ואולי לכן ארדואן כל כך מעוצבן עלינו, כי כל התכניות שלו התחרבשו: כי אלוהים שומר עלינו, ואחמניג'אד נפל , ומורסי נפל, ועלה סיסי התותח לשלטון במצרים. וצה"ל שומר עלינו, בחייהם הם שומרים עלינו, החיילים הגיבורים והמתוקים שלנו. והתגלו המינהרות וגודלן, לא מה שחשבו כל השנים על מינהרות הברחה זניחות, שאפשר לעצום עין. וגם החמאס נחלש מאוד, וגם רוב העולם כבר מבין אותנו יותר. רק לחשוב שאלמלא שלושת הנערים, שנחטפו ונרצחו, על לא עוול בכפם, נפתלי פרנקל, גיל-עד שעאר, ואייל יפרח, יהי זכרם ברוך, זכותם כבר מגינה עלינו. והילד הערבי, מוחמד אבו חדיר ז"ל, שגם הוא נחטף ונרצח על לא עוול בכפו. וכל האירועים שהתגלגלו במהירות מאותו הרגע, לא היינו ערים ולא היינו יודעים. או חלילה היינו יודעים, רק כשהיה מאוחר מדי. מבהיל לחשוב על זה, אבל לא לגמרי מופרך. ומה אם כל זה הוא לגמרי נכון, ניסים גלויים.

תוקן על ידי אדמה10 ב- 23/07/2014 10:45:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/3/2025 18:43 לינק ישיר 

תוקן על ידי ברנהארד ב- 24/03/2025 18:42:53

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יום הכיפורים של השבכ והמודיעין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext