הווי ידוע! אשה היא לא כלב!!! היא בנאדם!!! ומעירים לאשה כמו שאתה היית רוצה שיעירו לך, ואל תעיר לפני שאתה בקשר מאוד חזק ובטוח. (נישואין או אפילו אירוסים אבל כשהקשר מאוד קרוב.)
אם אתה שואל איך מאירים אשה, זה אתה יכול להחמיא על ההתחלה....
נשלח ב-31/7/2014 13:58
או שאומרים לאישה תוך כדי ליטוף קל,
מאמי, יש לי משו להעיר לך, אלא שאני לא יודע איך תקבלי את זה.. אז האישה מגיבה כמובן, לא לא, זה בסדר, תגיד תגיד, תגיד מה שבא לך
למה זה דווקא רומנטי לדעתי...ומי אמר שזה רע להיות כלב?כלבים מקבלים דווקא יחס טוב,לפעמים אפילו יותר טוב משנותנים לבני אדם... אההה וגם לא מצפים מכלב לשום דבר חוץ מזה שינבח ויאכל טוב וקצת יפטרל מחוץ לבית אחרי חפץ חשוד-לא חושבת שאישה הייתה מתנגדת לתנאים משופרים כאלה...
נשלח ב-31/7/2014 18:17
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
למה זה דווקא רומנטי לדעתי...ומי אמר שזה רע להיות כלב?כלבים מקבלים דווקא יחס טוב,לפעמים אפילו יותר טוב משנותנים לבני אדם... אההה וגם לא מצפים מכלב לשום דבר חוץ מזה שינבח ויאכל טוב וקצת יפטרל מחוץ לבית אחרי חפץ חשוד-לא חושבת שאישה הייתה מתנגדת לתנאים משופרים כאלה...
וואאווו רעיון מדהים.... אבל מתעוררת כאן 2 קושיות...1)אם היא נידה,מה תעשה?תביא שכן שיהיה "שליח"? 2)מה תעשה אם אישתך מהסוג שלא אוהב מגע?ויש נשים כאלה...
1) זו נגיעת חיבה קלילה ששייכת תמיד תמיד, ובמיוחד במצבי קירבה מיוחדים, אפשר לעשות אותה על הבגדים. 2) מי שלא אוהבת מגע צריכה טיפול דחוף ב"שלושת המימדים", זו שיטה פלאית שעוזרת לכל הפרעה ומחלה כמעט, וגם לבעיות גנטיות, (וגם למי שאמא שלה סחבה לבד את הסלים מהשוק, וגרמה תיסבוכים לבת המרדנית שלה..)
הרמה פה מאד ירדה, אבל אל תיכנס לנושאים הלכתיים שאתה לא מבין. בלי לפגוע, אבל אני לא רוצה לכתוב תגובה, רק כדי שלא תבואו לידי מכשול אני אגיד שמה שרציף כתב הוא ממש אסור
נשלח ב-31/7/2014 22:38
ואני מתכוון בנוגע לסעיף 1
נשלח ב-31/7/2014 22:45
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
וואאווו רעיון מדהים.... אבל מתעוררת כאן 2 קושיות...1)אם היא נידה,מה תעשה?תביא שכן שיהיה "שליח"? 2)מה תעשה אם אישתך מהסוג שלא אוהב מגע?ויש נשים כאלה...
1) זו נגיעת חיבה קלילה ששייכת תמיד תמיד, ובמיוחד במצבי קירבה מיוחדים, אפשר לעשות אותה על הבגדים. 2) מי שלא אוהבת מגע צריכה טיפול דחוף ב"שלושת המימדים", זו שיטה פלאית שעוזרת לכל הפרעה ומחלה כמעט, וגם לבעיות גנטיות, (וגם למי שאמא שלה סחבה לבד את הסלים מהשוק, וגרמה תיסבוכים לבת המרדנית שלה..)
רציף ממתי נגיעת חיבה קלה מותרת בזמן נידה?? לבעל מבחינה הלכתית אסור לגעת באשתו בזמן נידה. אפילו לא לנגיעת חיבה קלילה ככל שתהיה!!
נשלח ב-3/8/2014 12:29
רציף כתב:
חייכנית770 כתבה:
בס"ד