|
|
| נשלח ב-28/7/2014 12:57 |
|
| |
תמרושששש הפעם דווקא אני לא מסכימה איתך חלקית עד בהיר...
משפחה זה לא פסה, ועדיין יש אנשים שרואים בה ערך.
(כמוני למשל...)
_________ שלא עשנו כגויי הארצות ולא שמנו כמשפחות האדמה שלא שם חלקנו כהם, וגורלנו ככל המונם.
(על אחריות המקשר בלבד...P=)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 12:58 |
|
| |
אוקי ובמבחן התוצאה ילד שאולי יצטרך שיחה שתיים עם פסיכולוג או שום דבר מה עדיף?
את כניראה רחוקה מלהרגיש את השעון הביולוגי מתקתק ואת הצורך בדור עתיד.. וטוב שכך.ושלא תרגישי לעולם ועד
אבל,אישה שכן לחוצה מותר לה לבחון את הדרך הזאת. ולא בטוח שהשיקול מה ירגיש הילד הוא נכון... כי אני יכולה להגיד גם שלהביא ילד בעולם מלא סיכונים שכל יום יכולה ליפול פה פצצת אטום זו סכנה חמורה, ואולי הוא יחטף ע"י ערבים או ידרס בכבישים אולי עדיף להשאיר אותו בשמיים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:00 |
|
| |
האמת נראה לי שיספףיק ליד אמא הרי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:04 |
|
| |
בקטע של מבחנה דואגים לאבא שלילד לא יהיה חסר מעניין מה היו אותן נשים אומרות בקטע של גירושין ומשמורת על הילד שם הם דווקא מבינות טוב טוב שלילד הכי טוב נפשית בלי האבא הנסתרות לה אלוקינו
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:04 |
|
| |
קטנה אני רואה במשפחה ערך עליון... גויי הארצות רואים בה פאסה.. זה עדיין לא עושה את הילדים שלהם דפוקים רגשית...
הם משתחווים להבל ולירק... את יודעת.. אנחנו לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:17 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | בקטע של מבחנה דואגים לאבא שלילד לא יהיה חסר מעניין מה היו אותן נשים אומרות בקטע של גירושין ומשמורת על הילד שם הם דווקא מבינות טוב טוב שלילד הכי טוב נפשית בלי האבא הנסתרות לה אלוקינו |
|
בס"ד
אכן אמהות חכמות יותר מקפידות שיהיה גם קשר עם האבא.למרות הקושי הרגשי שלהן.כי טובת הילד לנגדן. ואותן אני מעריצה. כמובן רק אם אין סכנה שהגבר ירצח את הילד-כדי לנקום באמא(שקרו כבר דברים כאלו)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:18 |
|
| |
תמרוששששששש, תקראי גם את מה שכתוב בסוגרים.. P=
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:19 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | |
|
בס"ד
פווו את יודעת שהפורום הזה לא בשביל נשים אגואיסטיות שחשבות רק על הביציות של עצמן? לא שאני דנה אותן.זה ניסיון קשה מאד מאד.אך לפחות שלא ישכחו את השיקול הזה בדרך להחלטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:26 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 13:48 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אוקי ובמבחן התוצאה ילד שאולי יצטרך שיחה שתיים עם פסיכולוג או שום דבר מה עדיף?
את כניראה רחוקה מלהרגיש את השעון הביולוגי מתקתק ואת הצורך בדור עתיד.. וטוב שכך.ושלא תרגישי לעולם ועד
אבל,אישה שכן לחוצה מותר לה לבחון את הדרך הזאת. ולא בטוח שהשיקול מה ירגיש הילד הוא נכון... כי אני יכולה להגיד גם שלהביא ילד בעולם מלא סיכונים שכל יום יכולה ליפול פה פצצת אטום זו סכנה חמורה, ואולי הוא יחטף ע"י ערבים או ידרס בכבישים אולי עדיף להשאיר אותו בשמיים
|
|
בס"ד
אכן אם לא היה מצווה להביא ילדים לעולם.ואם באמת היינו חושבים בטובת הילד-באמת עדיף שיישארו שם... או שאולי אנחנו עושים להם חסד?כדי שהנשמה תחזור שוב לעולם לעשות "תיקון"...
|
|
|
|
|