|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:10 |
|
| |
האם גם זה אגואיסטיות? האם האמא חשבה על טובת הילד/ים?
מרגש: בלנית חרדית בת 61 ילדה בן בכור לאחר ברכת הרב עובדיה זצק"למרגש: בת 61 ילדה בן בכור לאחר ברכת מרן הרב עובדיה יוסףלפני כשנה וחצי הגיעה אישה כבת 60 למרן הגר"ע יוסף זצוק"ל בתחינה לברכה שתזכה לילדים. בשבוע שעבר היא ילדה בן והיא בת 61. הציבור נקרא להתפלל לרפואתו (חרדים)ישי כהן | ב' באב תשעד 15:21 29.07.14 מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל בברית מילה (צילום אילוסטרציה: פלאש 90) סיפור מרגש: אם חרדית, בת 61, שבמשך שנים התפללה, עברה טיפולים, ועשתה כל מה שביכולתה כדי לזכות בפרי בטן - ללא הצלחה, הגיעה לפני כשנה וחצי למעונו של מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף זצוק"ל ובקשה את ברכתו כמוצא אחרון לזכות בילד ראשון. אחרי ארבעים שנה של ניסיונות וטיפולים, הגיעה האישה, שעובדת כבלנית במקווה, למעונו של הרב עובדיה וקבלה את ברכתו יחד עם חתיכה מהאתרוג של הרב ויצאה כשהיא מלאת תקווה. בשבוע שעבר היא הובהלה לבית החולים שערי צדק כשבבטנה תאומים - בן ובת. אך מצבם היה קשה ונאלצו להציל את חייהם בניתוח, כאשר הבן נשאר בחיים והבת נפטרה במקום. כעת מבקשים בני המשפחה מהציבור להתפלל עבור הבן שנשאר בחיים, וכמו שנעשה להם נס כשהצליחה להיכנס להיריון יעשה להם נס ובנם יישאר בחיים בריא ושלם. אחד מהאנשים הקרובים ביותר של מרן הרב עובדיה יוסף זצוק"ל אמר לאחר הלידה: "כל השומע ודאי יבין עד כמה כוחו של מרן זיע"א. לפני שנה וחצי בערך היא ובעלה הגיעו למרן, ומרן הבטיח לה שתיפקד. וביקש שניתן לה חתיכה מהאתרוג". "בליבי אמרתי אולי מרן אמר לה זאת כדי שלא תיפול ליאוש. אבל היתכן אישה בגיל כזה תלד", הוא מוסיף, "והנה תהילות לה' יתברך שהוא כל יכול נתבשרנו שבשעה טובה ומוצלחת היא ילדה בן כנגד כל חוקי הרפואה. אולם הוא פג. שהציבור יתפלל עליו שיהא בריא ושלם". שמו של התינוק לתפילה: הבן של אלישבע לאה בת אורה תרצה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:19 |
|
| |
איפה בדיוק כתוב שהיא קנתה את הילדים שלה בבנק?!?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:22 |
|
| |
מה זה קשור? זה לא אגואיסטי להביא ילד שבזמן ילדותו או בחרותו יאבד את אמו ו/או אביו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:25 |
|
| |
יש הבדל בין זוג שמביא ילד בגיל מבוגר, הם בסה"כ רוצים המשך!! לא יודעת כמה זמן יהיה לילד שלהם לחיות איתם .אבל בכל הזמן הזה יהיה לו אבא ואמא שידאגו לו והוא ידע מי הם!!! לעומת בחורה שמביא ילד ,ששם הילד תלוש ולא יודע מי אבא שלו...זה אגואיסטי! בהרגשה זה שונה לגמרי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:31 |
|
| |
גם הבחורה המבוגרת רוצה המשך..
עד עכשיו דיברתם על חסכים נפשיים של ילד שנולד ללא אבא שהוא לעולם לא ראה, איך מרגיש ילד בגן שאבא שלו הולך עם מקל סבא או בבית אבות? (או שהם חולים במחלות זיקנה וצריכים בעצמם טיפול)
שבגיל 15 מאבד את אביו ובגיל 20 את אמו? מי ידאג לו? מי יחתן אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:37 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | מה זה קשור? זה לא אגואיסטי להביא ילד שבזמן ילדותו או בחרותו יאבד את אמו ו/או אביו? |
|
איפה בכלל פה ההשוואה?! זה מלכתחילה אתה בוחר שלילד שלך לא יהיה אבא בחיים והילד יגדל וידע את זה, אבל בסיפור של הורים מבוגרים בילד ידע שזה טבע העולם ומה אתה משווה לגדול עד גיל בגרות\נערות (שהילד כבר בוגר) עם אבא מאשר לא לגדול בכלל עם אבא ואפילו אין לילד שום זיכרונות והוא יודע שאבא שלו מכר אותו תמורת סכום עלוב ואפילו לא מעוניין להכיר בו ולא ידעתי גם שכולם היום מתים בגיל 80
כמו שנראה לי (או שאני טועה וזה יהיה עצוב מאוד) ששום בחורה כאן ולא משנה באיזה גיל היא, לא היתה רוצה לבוא דרך מבחנה לעולם ולדמיין את החיים שלה בלי האבא שיש לה היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:41 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | גם הבחורה המבוגרת רוצה המשך..
עד עכשיו דיברתם על חסכים נפשיים של ילד שנולד ללא אבא שהוא לעולם לא ראה, איך מרגיש ילד בגן שאבא שלו הולך עם מקל סבא או בבית אבות? (או שהם חולים במחלות זיקנה וצריכים בעצמם טיפול)
שבגיל 15 מאבד את אביו ובגיל 20 את אמו? מי ידאג לו? מי יחתן אותו? |
|
יש הבדל ענק בין מה שבידיים שלנו לבין מה שלא בידיים שלנו, הורים מבוגרים לא היתה להם את האפשרות של הבחירה החופשית להביא ילד בגיל מוקדם וזה הטבע- הקב"ה החליט שזה הזמן שלהם לגדל ילד ובטח ובטח אני לא דואגת לבחירות של הקב"ה. והמקרה שאתה הבאת, אתה יודע בעצמך שהוא נדיר?! כמה בדיוק נשים מביאות לעולם ילד בגיל כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:45 |
|
| |
אני גם לא חושב שמישהו היה רוצה להיוולד להורים בני 60-65..
(הקב"ה החליט שזה הזמן שלהם לגדל ילד? את שמה לב לדברים שאת כותבת?!?)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:49 |
|
| |
אתה לא רציני?! וגם לא עונה על מה ששאלתי, כמה ילדים באים לעולם להורים כ"כ מבוגרים?! צריך ברכה את הרב עובדיה ז"ל או נס לפחות בשביל שזה יקרה
וכן אני שמה לב?! אותי לימדו שהכול תלוי בידיו של הקב"ה והורים שלא נפקדו עד גיל כ"כ מאוחר, אני מניחה שהם ניסו וניסו ולא הצליחו להביא ואם היה להם נס בכזה גיל אז הקב"ה החליט להם שהם יגדלו ילד בגיל כזה.
ומה אני אגיד לך, ממש נשמע אומללות לחיות עם אבא מבוגר, יש גם הורים צעירים שנפטרים מוקדם
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:50 |
|
| |
מעניין אותי כמה בחורות היו רוצות לבוא לעולם במבחנה ולא להכיר את אבא שלהם, אפילו לא לדעת את הדבר הכי הכי בסיסי איך הוא נראה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:56 |
|
| |
אני מבינה את הרצון של הבחורה ,אבל אני גם מבינה שיש הבדל בין בחורה לזוג!! אני מכירה בחור שנולד להוריו בגיל 55 נכון ההורים שלו היו מבוגרים מאד לעומת כל החברים שלו... אבל הם נתנו לו את הנשמה והוא החזיר להם...ונכון,הם נפטרו שהוא היה צעיר אחד 18 ואחד בגיל 21 ... היה גם אנשים מבחוץ שעזרו לו אבל עדיין הוא גדל בצורה בריא מאד ,התחתן ויש לו ילדים, והוא לא נראה לי מתחרט לרגע שהוא נולד להורים שלו! זה קשה לחשוב על זה!!ובמיוחד למשהו שחיי במציאות אחרת,אבל הם נולדו למציאות הזאתי הם לא מכירים מציאות אחרת.... ומה אין ילדים שנולדו להורים צעירים ומאבדים את ההורים שלהם בגיל 15,ומסתדרים בחיים ומתחתנים יופי....??!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 16:59 |
|
| |
את לא קולטת שזה לא הריון טבעי? תארי לך מחר 2 זקנים בני 70 בא להם פתאום תינוק, זה לא אגואיסטי? כשהילד יגמל מהחיתול הם רק יתחילו... (שלא לדבר על הסניליות והאלצהיימר. אני לא בטוח מה יותר קל, לא להכיר את האבא או אחרי הישיבה לתת לו מרק והוא שואל אותך כל 2 דקות מי אתה בכלל)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:06 |
|
| |
ברור שזה לא הריון טבעי, אלא זה הריון שהקב"ה עשה נס והוא קרה !!! ופה נעוץ ההבדל, בין היכולת לאי היכולת.
בין הורים שחיכו שנים שיהיה להם ילד, לבין אישה שזאת הבחירה שלה לבחור לילד שלה שלא יהיה לו אבא בגלל שהיא לא מצא את בחיר לבה אז בשביל שיהיה לה למי להעניק, שיהיה לה המשך (אגואיסטיות שלה) היא מביאה ילד לעולם.
ולא ידעתי שלהביא ילדים בגיל 60-70 זה ממש כמו ללכת לבנק ולקנות באשראי או תשלומים תינוק
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:12 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | אבל אפשר גם לחשוב על הזוג לא רק על הילד...מגיל 20 הם חולמים על ילד ,והנה בגיל 60 יש להם אופציה .מה יותר מאושר מזה?!
|
|
ובחורה שניסתה וניסתה ולא מצאה גבר שיתחתן איתה והנה יש לה אופציה להביא ילד בכ"ז, מה יותר מאושר מזה?
|
|
|
|
|