|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:14 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | ברור שזה לא הריון טבעי, אלא זה הריון שהקב"ה עשה נס והוא קרה !!! ופה נעוץ ההבדל, בין היכולת לאי היכולת.
בין הורים שחיכו שנים שיהיה להם ילד, לבין אישה שזאת הבחירה שלה לבחור לילד שלה שלא יהיה לו אבא בגלל שהיא לא מצא את בחיר לבה אז בשביל שיהיה לה למי להעניק, שיהיה לה המשך (אגואיסטיות שלה) היא מביאה ילד לעולם.
ולא ידעתי שלהביא ילדים בגיל 60-70 זה ממש כמו ללכת לבנק ולקנות באשראי או תשלומים תינוק |
|
לידיעתך, גיברת, גם הילד מהכתבה שהבאתי הוא ילד מבחנה...
(אגב, בחורה רווקה שמביאה ילד זה לא אומר שהיא מפסיקה לחפש גבר ובהחלט יכול להיות שלילד יהיו 2 הורים)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:25 |
|
| |
לידיעתך אדם אני יודעת !!! ושכתבתי מבחנה התכוונתי לבנק
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:31 |
|
| |
אז בואי תסבירי לי את ההבדל בין 2 המקרים שבו אנשים לא יכולים להביא בדרך טבעית ופונים לדרך לא טבעית כדי להביא ילד כאשר הם חושבים על טובתם לפני טובת הילד...
(ואז מה אם זה בנק? בשני המקרים יש שלושה שותפים באדם - האב, האם והמבחנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:37 |
|
| |
ההבדל נעוץ וכתבתי את זה כבר כמה פעמיים. בין הבחירה החופשית לבחור שלילד לא יהיה אבא (מלכתחילה ואני מדגישה מלכתחילה) לבין זה שהורים מבוגרים אין להם ברירה אחרת ואין להם אפשרות להחזיר את עצמם בזמן וגם ב"ה היום תוחלת החיים עלתה אז לא בדיוק שהילד יהיה כ"כ אומלל ואבא שלו ילך עם מקל של סבא, דבר שני נדירים המקרים שנשים נכנסות להריון על גיל 50
ואם תכתוב לי שבחורה אין לה גם ברירה אחרת אם היא לא מוצאת גבר מתאים, אז עדיף כבר שתמצא גבר שגם לא מוצא אישה מתאימה ולפחות יביאו ילד לעולם אבל ילד שגם אבא שלו רוצה אותו וגם אימא שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:38 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אבל אפשר גם לחשוב על הזוג לא רק על הילד...מגיל 20 הם חולמים על ילד ,והנה בגיל 60 יש להם אופציה .מה יותר מאושר מזה?!
ובחורה שניסתה וניסתה ולא מצאה גבר שיתחתן איתה והנה יש לה אופציה להביא ילד בכ"ז, מה יותר מאושר מזה?
|
|
מה כ"כ מאושר בזה? מתי היא מחליטה שזהו אין סיכוי שהיא תמצא את הגבר שלה? הבחורה יכולה בכל שלב שהיא רק רוצה ומחליטה להביא ילד... אבל זה זה זוג שניסה אולי איזה 35/40 שנה ולא הצליח....ועכשיו כן.....זה הרבה יותר מאושר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:39 |
|
| |
האם אדם במקרה שלא תמצא אישה? תביא ילד לעולם מאישה פונדקאית?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:43 |
|
| |
גם הבחורה המבוגרת לא יכולה להחזיר את עצמה אחורה בזמן. (ואם היא היתה עושה את זה בגיל 60 במקום 35 אז זה היה בסדר?)
ולמה שתתחתן עם מישהו שהיא לא רוצה? שבסוף יתגרשו ואז שוב הילד יהיה רק עם האמא?
נ.ב. פעם שלישית שאת חוזרת על המשפט "נדיר שנכנסים להריון מעל גיל 50" אבל מה המשפט הזה קשור בכלל פה? אם היא עושה לטיפולים היא בונה על זה שזה יעבוד, זה לא "עשיתי טיפולים, אופס, בטעות יש לי ילד".
פרוזן: מי אמר לך שהיא לא ממשיכה לחפש גבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:46 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | האם אדם במקרה שלא תמצא אישה? תביא ילד לעולם מאישה פונדקאית? |
|
האם במקרה ולא תהיי נשואה בגיל 40 תשקלי להתחתן עם גרוש + 10?
אולי כן. ואולי לא. אין תשובה מכרעת.. יש כאלה גם שמאמצים. (יש לכם התנגדות שרווקה בת 45 תאמץ ילד מהרווחה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:52 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | גם הבחורה המבוגרת לא יכולה להחזיר את עצמה אחורה בזמן. (ואם היא היתה עושה את זה בגיל 60 במקום 35 אז זה היה בסדר?)
נ.ב. פעם שלישית שאת חוזרת על המשפט "נדיר שנכנסים להריון מעל גיל 50" אבל מה המשפט הזה קשור בכלל פה? אם היא עושה לטיפולים היא בונה על זה שזה יעבוד, זה לא "עשיתי טיפולים, אופס, בטעות יש לי ילד".
פרוזן: מי אמר לך שהיא לא ממשיכה לחפש גבר? |
|
גם בגיל 60 עדין לא יהיה לילד אבא אז זה עדיין לא בסדר.
אני כתבתי להתחתן?! אני כתבתי שתביא ילד לעולם עם גבר שגם מחפש את אותו דבר
נ.ב. המשפט הזה אומר שכמעט זה לא קיים, אז מה אתה בכלל משווה בין משהו עם סיכויים אפסיים לבין משהו שכל בחורה יכולה לעשות?!?!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:54 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | האם אדם במקרה שלא תמצא אישה? תביא ילד לעולם מאישה פונדקאית?האם במקרה ולא תהיי נשואה בגיל 40 תשקלי להתחתן עם גרוש + 10?אולי כן. ואולי לא. אין תשובה מכרעת.. יש כאלה גם שמאמצים. (יש לכם התנגדות שרווקה בת 45 תאמץ ילד מהרווחה?) |
|
כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:58 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | המשפט הזה אומר שכמעט זה לא קיים, אז מה אתה בכלל משווה בין משהו עם סיכויים אפסיים לבין משהו שכל בחורה יכולה לעשות?!?! |
|
זה קיים ונפוץ מאוד גם לסתם אנשים שהתחתנו מאוחר ורוצים להביא ילד. בשני המקרים הולכים לאיפה שצריך ועוברים הפריה....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 17:59 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! |
|
ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 18:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | המשפט הזה אומר שכמעט זה לא קיים, אז מה אתה בכלל משווה בין משהו עם סיכויים אפסיים לבין משהו שכל בחורה יכולה לעשות?!?! זה קיים ונפוץ מאוד גם לסתם אנשים שהתחתנו מאוחר ורוצים להביא ילד. בשני המקרים הולכים לאיפה שצריך ועוברים הפריה.... |
|
שוב ושוב ושוב הורים שמביאים מגיל מאוחר בהפריה, יש לילד אבא ואימא בחורה שמביאה ילד מהפריה, יש לילד אימא ורק אימא !!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 18:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל? |
|
לא אמרתי למות בלי ילדים, כתבתי פה שלדעתי עדיף להביא ילד מחוץ למסגרת נישואין, למשל אם ידיד (שגם לא מצא את האישה של חייו) או בחור שלא רוצה להתחתן ורוצה ילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 18:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | גם הבחורה המבוגרת לא יכולה להחזיר את עצמה אחורה בזמן. (ואם היא היתה עושה את זה בגיל 60 במקום 35 אז זה היה בסדר?)
פרוזן: מי אמר לך שהיא לא ממשיכה לחפש גבר? |
|
לא אמרתי שהיא לא ממשיכה לחפש... אבל פה אתה אמרת את ההבדל בין הזוג ההוא לבחורה. לבחורה יש סכוי שהיא תתחתן ויהיה לה ילדים משלה.אולי בגיל מאוחר. והם כבר נשואים ואם כל המאמצים לא הלך להם והנה בכזה גיל הלך להם...זה הרבה יותר מאושר.
לגדל ילד לבד זה מאד קשה,למה בחורה עם קריירה וחיים תרצה לעשות את זה אם היא חושבת שיש עוד סיכוי שהיא תמצא את הבחור שלה? ואם היא עושה את זה סימן שהיא די מיואשת ....
|
|
|
|
|