בית פורומים שידוכי חרדים

ילד משלך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2014 18:28 לינק ישיר 

riki_m כתב:
כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל?
לא אמרתי למות בלי ילדים, כתבתי פה שלדעתי עדיף להביא ילד מחוץ למסגרת נישואין, למשל אם ידיד (שגם לא מצא
את האישה של חייו) או בחור שלא רוצה להתחתן ורוצה ילדים. 

זה נפוץ מאד..
חיים ביחד בתור חברים עם ילד. אבל בלי נישואים.
אבל פה דיברו בכלל על משהו אחר ...כי לחיות עם ידיד וילד זה כמעט כמו נישואים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 18:31 לינק ישיר 

פרוזן כתב:

לגדל ילד לבד זה מאד קשה,למה בחורה עם קריירה וחיים תרצה לעשות את זה אם היא חושבת שיש עוד סיכוי שהיא תמצא את הבחור שלה?
ואם היא עושה את זה סימן שהיא די מיואשת ....

אולי כי היא לא רוצה להיות כמו האמא בת ה-60 שמביאה ילד שכשיהיה בן 10 היא תהיה בת 70+ ומתאימה יותר להיות סבתא שלו מאשר אמא שלו שמתרוצצת איתו לרופא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 18:32 לינק ישיר 

riki_m כתב:
כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל?

לא אמרתי למות בלי ילדים, כתבתי פה שלדעתי עדיף להביא ילד מחוץ למסגרת נישואין, למשל אם ידיד (שגם לא מצא
את האישה של חייו) או בחור שלא רוצה להתחתן ורוצה ילדים. 

ולמה נראה לך שפלוני אלמוני ירצה לחיות איתם? או שבכלל ירצה קשר לילד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 18:34 לינק ישיר 

ממש לא, אני לא דיברתי על חברים שמפחדים או לא רוצים להיכנס למערכת מחייבת

אני מדברת על זוג הורים לילד, שאין ביניהם משיכה או התאמה כל שהיא אבל במקום ללכת לבנק הולכים למקור עצמו וככה גם הילד מרוויח אבא וגם אימא וגם האימא רואה את הגבר ויודעת איזה גנים ואופי יכולים להיות לילד שלה ואולי באחד הימים הם יחליטו להתאחד ולגור בצל קורה אחת 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 18:37 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל?לא אמרתי למות בלי ילדים, כתבתי פה שלדעתי עדיף להביא ילד מחוץ למסגרת נישואין, למשל אם ידיד (שגם לא מצאאת האישה של חייו) או בחור שלא רוצה להתחתן ורוצה ילדים. ולמה נראה לך שפלוני אלמוני ירצה לחיות איתם? או שבכלל ירצה קשר לילד?

כמו שכתבתי כבר
אני לא אמרתי שהוא יחיה אתם, מספיק שהאבא רואה את הילד פעם-פעמיים בשבוע ומספיק שהילד יודע מי אבא שלו
והוא יקבל ממנו חיבוק חם ואוהב, זה כבר מספיק. 
ואישה שעושה כזה דבר שתחפש את הגבר שכן ירצה לשמור קשר עם הילד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 18:37 לינק ישיר 

זה יפה לסרט הוליוודי, לא לחיים האמיתיים.

ושאני אבין, אם הבחורה לא לוקחת תרומה מהבנק אלא מאיזה "שכן" שעושה טובה אבל לא רוצה קשר אליהם, זה בסדר מבחינתך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 18:46 לינק ישיר 

riki_m כתב:
כל עוד האבא הזה יהיה אבא לילדים שלי?! וזה יתאים לי, אז למה לא?! ותאמיני לי שהבחורה תמשיך לחפש מישהו שיהיה אבא לילד שלה גם אחרי ההריון והלידה. ואם היא לא תמצא אז מה את רוצה, עדיף למות בלי ילדים בכלל?לא אמרתי למות בלי ילדים, כתבתי פה שלדעתי עדיף להביא ילד מחוץ למסגרת נישואין, למשל אם ידיד (שגם לא מצאאת האישה של חייו) או בחור שלא רוצה להתחתן ורוצה ילדים. ולמה נראה לך שפלוני אלמוני ירצה לחיות איתם? או שבכלל ירצה קשר לילד?

כמו שכתבתי כבר
אני לא אמרתי שהוא יחיה אתם, מספיק שהאבא רואה את הילד פעם-פעמיים בשבוע ומספיק שהילד יודע מי אבא שלו
והוא יקבל ממנו חיבוק חם ואוהב, זה כבר מספיק. 
ואישה שעושה כזה דבר שתחפש את הגבר שכן ירצה לשמור קשר עם הילד

מה ההבדל?
עדין הילד ירגיש תלוש ולא שייך ,כי ברגע שהוא יעצבן את "אבא" שלו הוא יעיף אותו....כי בעצם הוא לא מחויב אליו בכלום ,הוא בסך הכל עשה "טובה" שהוא הביא אותו לעולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 19:03 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
זה יפה לסרט הוליוודי, לא לחיים האמיתיים.

ושאני אבין, אם הבחורה לא לוקחת תרומה מהבנק אלא מאיזה "שכן" שעושה טובה אבל לא רוצה קשר אליהם, זה בסדר מבחינתך?

אני לא דיברתי על שכן, אני כתבתי שוב ואכתוב את זה שמדובר על בחור עם אינטרס בדיוק כמו של הבחורה ושרוצה גם קשר עם הילד !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 21:07 לינק ישיר 

אין כאלה דברים, רצון לילד הוא אינסטינקט אימהי, הגברים מחפשים משו אחר ולהם אין שעון ביולוגי מתקתק... 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 21:08 לינק ישיר 

אין לי מה להוסיף

פיפיות כתב:
זה לא נכון, וגם לא בדיוק נס גלוי.

בגיל הזה זה חייב להיות מתרומת ביצית+ מניפולציה על הזרע+ הריון בסיכון גבוה מאד שלא הצליח להחזיק ונגמר בשבוע 26 עם מוות של עובר אחד ומצב קשה של עובר שני שגם כשישרוד בעז"ה- יסבול מבעיות בכל תחום שהוא לכל חייו.

אני מצפה מגדולי ישראל לא לעודד אישה להכנס לסיכון מטורף כזה כדי להשיג, אולי, ילד שהוא לא שלה מבחינה גנטית, מסכן אותה בסכנת חיים ומסכן גם את הילד. יש גבול שאותו אסור לעודד לעבור ותפקידם הוא לעודד את האישה שלחייה יש תכלית ותועלת גם אם לא זכתה לילד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2014 21:19 לינק ישיר 

כמה נכון
ככה עצוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2014 14:05 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
את לא קולטת שזה לא הריון טבעי? תארי לך מחר 2 זקנים בני 70 בא להם פתאום תינוק, זה לא אגואיסטי? כשהילד יגמל מהחיתול הם רק יתחילו... 
(שלא לדבר על הסניליות והאלצהיימר. אני לא בטוח מה יותר קל, לא להכיר את האבא או אחרי הישיבה לתת לו מרק והוא שואל אותך כל 2 דקות מי אתה בכלל)

בס"ד

חחחחחחח אהבתי....יש לך דמיון יותר פורה משלי.מסתבר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2014 14:13 לינק ישיר 

תכל'ס אפשר להתחיל כבר מעכשיו לפתוח קרן לחתן היתום..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2014 14:19 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אין כאלה דברים, רצון לילד הוא אינסטינקט אימהי, הגברים מחפשים משו אחר ולהם אין שעון ביולוגי מתקתק... 

בס"ד

לכן לא נותנים לגבר את מה שהוא מחפש.לפני חתונה.אם כל הנשים היו נוהגות כך המצב היה אחרת.
זה נקרא "מצור נשי".
אגב,גם לגבר מתבגר מאד יש קושי לעבר אישה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/7/2014 14:29 לינק ישיר 

בס"ד

אדם אבל נראה לי שאתה תתנגד לתרום כאן לנשות הפורום אם יצטרך אה?אפילו נקים קרן שתממן לך את הממתקים שתקנה לילדים...
אה וחיבוקים לא עולים כסף...

השאלה אם נשות הפורום ירצו שהילד שלהן יהיה כמוך...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 30/07/2014 14:29:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ילד משלך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.