| נשלח ב-31/7/2014 23:25 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | תכף אשוב
בס"דואלה שמות בני ישראל........יאיר, ישראל, שמעון, יעקב, דוראל, ישראל, אלחנן, יוסף, אביחי, ינון, אברהם, רועי, אוראל, משה, ברוך, ישראל, אביעד, יקיר, יאיר ויעקב. (היוצאים עם ריקי.....) אחרי 12 חודשים של פגישות והתנחלויות ברשת קפה קפה, אני יוצאת רשמית להפסקת אש.....תכף אשוב  |
|
|
|
בטח זוכרת גם אפילו את העניבה ולמי יש משקפיים ולמי לא, זה קצת מעצבן כי יש לי יותר מידי חומר בראש אני ממש זוכרת את תוכן הפגישות ומשפטים שנאמרו 
שנתי 2 שמות בגלל שהיה להם שם ממש מיוחד ואולי הם כאן מי יודע...... 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:27 |
|
| |
וכל מ שרואה לנכון מתאימה לאחד השמות מהרשימה אני מוכנה לנסות לשדך ובחינם 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:29 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
| tootii2 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | תכף אשוב
בס"דואלה שמות בני ישראל........יאיר, ישראל, שמעון, יעקב, דוראל, ישראל, אלחנן, יוסף, אביחי, ינון, אברהם, רועי, אוראל, משה, ברוך, ישראל, אביעד, יקיר, יאיר ויעקב. (היוצאים עם ריקי.....) אחרי 12 חודשים של פגישות והתנחלויות ברשת קפה קפה, אני יוצאת רשמית להפסקת אש.....תכף אשוב  |
|
|
|
בטח זוכרת גם אפילו את העניבה ולמי יש משקפיים ולמי לא, זה קצת מעצבן כי יש לי יותר מידי חומר בראש אני ממש זוכרת את תוכן הפגישות ומשפטים שנאמרו 
שנתי 2 שמות בגלל שהיה להם שם ממש מיוחד ואולי הם כאן מי יודע......  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:30 |
|
| |
אני לא מבין מה הבעיה לזכור
גם אני נפגשתי עם 20 (כמו ריקי) וזוכר את כולן כולל גיל, מקום מגורים, תוכן השיחה ומה היא לבשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:31 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | וכל מ שרואה לנכון מתאימה לאחד השמות מהרשימה אני מוכנה לנסות לשדך ובחינם  |
|
לפחות תעשי פרופילים לכל אחד, כגון: שם: ישראל מוצא: ספרדי גובה: 1.78 לומד בישיבת מחסה לשפנים יתרונות: - מחזיר באוטו לבית אחרי הדייט - תמיד לבוש באופן מחוייט ואסתטי חסרונות: - בדיחות משעממות - עושה רעש כששותה עם קש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:35 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | וכל מ שרואה לנכון מתאימה לאחד השמות מהרשימה אני מוכנה לנסות לשדך ובחינם  |
|
לפחות תעשי פרופילים לכל אחד, כגון: שם: ישראל מוצא: ספרדי גובה: 1.78 לומד בישיבת מחסה לשפנים יתרונות: - מחזיר באוטו לבית אחרי הדייט - תמיד לבוש באופן מחוייט ואסתטי חסרונות: - בדיחות משעממות - עושה רעש כששותה עם קש נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח  אבל זה בול הפרופיל של ישראל (הראשון כן לא להתבלבל) אולי תמשיך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:36 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | | riki_m כתבה: |  | תכף אשוב
|
שנתי 2 שמות בגלל שהיה להם שם ממש מיוחד ואולי הם כאן מי יודע......  |
|
וואוווו עד כ"כ.... לפעמיים זה טוב לזכור ככה......
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2014 23:48 |
|
| |
אני זוכרת זכירה סלקטיבית....אני קוראת תפרטים של הבחור רק ביום הפגישה וקוראת תפרטים כדי לזכור לפגישה וזהו..כמו למידה למבחן לומדים נטו לזכור למבחן ולא יותר...
לי זה עושה טוב...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2014 00:21 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | עושה רעש כששותה עם קש
|
|
|